far, milad97, s400, salarnight, بد شانس
خدا عقل و شعور بهتون داده که باهاش تصمیم بگیرید
وگرنه حضرت علی و پیامبر اکرم از من و شما بهتر بلد بودن استخصاره بگیرن
استخاره!!
دربورس!!!!!
جل الخالق.
قصد ورود مجدد به سهم رو داشتم با خواندن این مطالب
پشیمان شدم.
بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم
باسلام:
بله دوست عزیز شما درست می فرمایید و نطر بنده هم همین است که شما می فرمایید .البته اگر یادتان باشد و در مجمع قبل شرکت کرده باشید ! بنده سه مورد از موارد حسابرسی را مطرح کردم که در آن برای هر سهم 4300ريال با روش خواص حسابرسی پنهان شده بود و مثل صورتهای مالی فاراک را در مجامع چند سال پیش مثال زدم و مورد تایید جناب قلی پور هم قرار گرفت . در هر صورت صدرا با تفکر خصوصی و به ذن جناب عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه خاتم الانبیا و جناب مهندس اعتصام : خصوصی شدن صدرا با تفکر کمک به سهامداران حقیقی انجام شده است .پس می توان امیدوار بود خصوصی شدن صدرا انقلابی را در شرکت با توجه به کاردانی جناب چوبدار متصور بود .و من الله توفیق .
با سلام :
دوست عزیز به همین سادگی نیست و منابع این روش به زبان فارسی نیست ولی تشبهاتی با روش انبار داری دارد ، که سهم ها در آن نقش کالاهای متفاوت را دارند.و البته روش معاملات کاملا از آمار معاملات و حجم آن و تقاضای خرید و فروش و در کل همه نوع آمار در رابطه با سهم و شرکت و مدیران و اخبار سیاسی اقتصادی و نرخ دلار بستگی دارد ولی ريال هیچ نقشی ندارد و مبادلات سهم با سهم مورد نظر است که در زمانی خاص نسبت به هم از نوسان عکس برخوردار می شوند و ............... . و من الله توفیق .
باسلام:
بله دوست عزیز عقل و شعور داده است و قرآن و عطرت را نیز برای ما به ارمغان گذاشته اند . که با هم راه گشا هستند .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز تا کنون هیچ استخاره ای که در آن سود نکرده باشم نداشته ام .البته اول تحیق .دوم آمار . سوم هم توسل .چهام معامله .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز بنده آن پست شما را که در مورد استخاره نوشته اید را در چند صفحه پیش پیدا نکردم .ولی پاسخ آنرا با توجه به نقل قول این دوستمان برایتان می نویسم . نظر بنده اینست که زمانیکه ما باید تصمیم بگیریم و ناچار به انتخاب هستم و همه گونه تحقیق و تلاشی هم کرده باشیم ولی در آن مقطع مجبور به تصمیم گیری باشیم و صلاح خودمان را نتوانیم به خوبی تشخیص دهیم استخاره و توسل بهترین راه است . بنده نیز همین کار را کردم و با فروش بخشی از رمپنا تعداد صدرا هایم را جایگزین کردم و این درحالی است که با توجه به خریدهای گران تقریبا تمام سهم های صدرا قبلی خودم را از دست دادم و با پول جدید دوباره صدرا خریدم .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز فروشنده روزهای اخیر سرمایه گذاری ملی بوده است و قبلا 15 میلیون سهم داشته است و اکنون کمتر از هشت میلیون دارد .به نظر بنده سرمایه گذاری ملی تنها فروشنده بلقوه صدرا است و فروشنده دیگری ندارد . می بایستی تا قبل از مجمع بالای 3400ريال باشیم و اخبار خوب مجمع هم باید به روند رو به رشر سهم کمک شایانی بنماید . ومن الله توفیق .
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)