موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی به¬طور فوقالعاده صاحبان سهام
بدین وسیله به اطلاع میرساند، مجمع عمومی عادی به¬طور فوقالعاده صاحبان سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (سهاميعام) در تاریخ 16/08/92 تشکیل گردید. خلاصة تصمیمات مجمع مذکور بهشرح ذیل میباشد:
اعضای هیئتمدیره شرکت به شرح ذیل انتخاب گردیدند:
1) شرکت بین¬المللی نفت و گاز تبیان کیش (سهامی¬خاص)
2) آقای جان محمد عزیزی
3) شرکت فن¬آوری نفت و گاز دامون اروند (سهامی¬خاص)
4) شرکت کهن لیل بوشهر (سهامی¬خاص)
5) شرکت دریا سازه نوین قشم (سهامی¬خاص)
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
وحالا منتظر صف فروش میلیونی باشید تازه خبرها خوب بوده
دوستان اگر زمانی که اعتصام مدیر عامل بود در صحبت هایش دقت کرده باشید بارهاگفتند صدرا یک شبه ره صد ساله را خواهد پیمود این جمله معنی زیادی دارد و ضمنا صدرا از بازار خیلی عقب است شما قیمت فاذر فاراک را ببینید
برای پلوله ورشکسته سر ودست میشکنند صدرای مولتی ملیاردر جای خود دارد دور نیست دیر نیست صدرای 3000تومانی ( البته نخواستم بگم 10000 تومانی گفتم شاید ریا شود )
در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
احتمالا سهم روز سه شنبه با محدودیت نوسان ۵ درصد باز خواهد شد.
باسلام:
دوستان عزیز گول نخورید ! ای پی اس فاذر از قیمت امروز سهم بیشتر خواهد بود .فاذر و صدرا رکوردهای بیاد ماندی بجای خواهند گذاشت ، صدرا چاره ای جز رفتن راه فاذر ندارد . تنها راه سهامداری است .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز در رابطه با افزایش سرمایه صحبت می کنند و اینکه چه زمانی اتفاق خواهد افتاد . ببینید دوستان عزیز بعنوان مثال فاذر یک افزایش سرمایه از 30 میلیارد به صد میلیارد تومان انجام داده است و به احتمال قریب به یقین یک افزایش سرمایه 200 درصدی هم که تلفیقی از سود انباشته و آورده نقدی باشد را بزودی هیئت مدیره در اختیار خواهد گرفت و این راه طی شده و راهی که باید طی شود چاره ای برای صدرا نخواهد گذاشت تا قدم به این راه موفقیت آمیز طی شده توسط فاذر بگذارد حال اینکه بزودی باشد یا کمی دیرتر ، نهایتا باید بسوی این راه رشد حرکت نماید . بهر حال مراقب بهترینهای بورس یعنی فاذر و صدرا باشید که جا نمانید .و من الله توفیق .
استاد سلام خسته نباشیدوعزاداری شنا قبول در گاه حق
به نظر شماتا سال 94 فاذر چه هدفی رو (از لحاظ قیمتی) میتونه ببنه؟
با تشکر از وقی که میزارین
سالم وشاد باشید
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 29 مهمان ها)