click to register
صفحه 787 از 2014 نخست ... 28768773777778478578678778878979079783788712871787 ... آخرین
نمایش نتایج: از 7,861 به 7,870 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 267 بار در 67 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid_or51 نمایش پست ها
    اونهایی که در لیست امضاشون وجود داره تو مجمع شرکت کردند.غیر از نفر اول افرادی که نام بردید هیچ کدام امضا نکردند و بنابراین در مجمع نبودند.مثلا اسم من هم تو لیست هست.ولی چون شرکت نکردم جلوی اسمم امضایی نیست.کلا میشه همون 33 میلیون

دیگه اینکه چرا بعضی سهامداران با چند هزارتا سهم اسمشون تو لیست هست و تعداد دیگری از سهامداران نیست.دو تا از دوستان من هر کدام با 10000 سهم اصلا در لیست نیستند.خیلی بعید که کل سهامداران همینها باشند چون همه را که جمع بزنید با اون 8 درصد وثیقه بازهم دقیقا یادم نیست حساب کردم باید 30 میلیون سهم دیگه باشه.بهر حال نباید سهامداران حقیقی همین 120 نفر توی لیست باشند

با احترام

یه لیست حقوقی هست که کل حقوقیها ی شرکت ثبت شده هست چ حاضر و چ غایب

یه لیست هم مربوط به حقیقیهای بالای 1 میلیون هست ( که البته شاید منظورشون بالای 1 دهم درصد بوده یعنی بالای 1میلیون و پانصد هزار سهم) که تایپ شده و مرتب هست با اسمشون . این گروه هم چ حاضر چ غایب

یه لیست هم سایر حقیقیهایی هستن که در مجمع حضور داشتن و امضا زدن

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید اسفند89 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,456 بار در 369 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط اسفند89 نمایش پست ها
    با احترام

یه لیست حقوقی هست که کل حقوقیها ی شرکت ثبت شده هست چ حاضر و چ غایب

یه لیست هم مربوط به حقیقیهای بالای 1 میلیون هست ( که البته شاید منظورشون بالای 1 دهم درصد بوده یعنی بالای 1میلیون و پانصد هزار سهم) که تایپ شده و مرتب هست با اسمشون . این گروه هم چ حاضر چ غایب

یه لیست هم سایر حقیقیهایی هستن که در مجمع حضور داشتن و امضا زدن
    با سلام
    پس با این حساب سهامدار حقیقی بیش از 10درصد است؟اگر ممکنه بفرمائید حدودا چند درصد دست حقیقی میباشد.

عضو عادی MHMN آواتار ها
    تشکر شده 1,269 بار در 269 ارسال
    با سلام و احترام
    دوست عزیز جناب hamid672003
    شایعاتی مبنی بر افزایش سرمایه 1000 درصدی صدرا به گوش میرسد.......
    تایید میفرمایید.....
    از اینکه دنبال حقوق سهامداران حقیقی هستید از شما کمال تشکر رو دارم و مطمئن باشیید دعای خیر سهامداران پشت شماست
    موفق باشید و پیروز..

اجرتون با خدا.....

5. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید MHMN از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز در مورد افزایش سرمایه صدرا باید خدمتتان عرض کنم که این توان افزایش سرمایه هزار درصدی یا حتی هزارو پانصد درصدی در صدرا بلقوه وجود دارد و جای شکی نیست اما باید پاسخ جناب چوبدرا را در این مورد خدمتتان عرض کنم .در جلسه ای که با جناب چوبدار داشتیم و مسئول اسبق افزایش سرمایه صدرا از محل تجدید ارزیابی نیز حضور داشتند . جناب چوبدار فرمودند : هر اقدامی و افزایش سرمایه ای در صورت مفید بودن برای صدرا ، حتما انجام خواهد شد و باید دید تاثیر آن چه خواهد بود ؟ که اگر کمک کننده باشد انجام می دهیم . ا
    گر نظر بنده را خواسته باشید ؟ باید خدمتتان عرض کنم . این خصوصی شدن صدرا بخودی خود پتانسیل رسانده قیمت صدرا به هزار تومان را دارا می باشد و بعد از آن هنر نمایی جناب چوبدار لازم است و سپس افزایش سرمایه راهگشا خواهد بود برای اهداف بالاتر . ضمنا جناب چوبدار باید در این مرحله مالکیت سهم را تحکیم بخشد .و پس از رسیدن به قیمت بالای هزار تومان اقدام به افزایش سرمایه نماید .تا هر توانی بجای خودش بکار گرفته شود .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط MHMN نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    دوست عزیز جناب hamid672003
    شایعاتی مبنی بر افزایش سرمایه 1000 درصدی صدرا به گوش میرسد.......
    تایید میفرمایید.....
    از اینکه دنبال حقوق سهامداران حقیقی هستید از شما کمال تشکر رو دارم و مطمئن باشیید دعای خیر سهامداران پشت شماست
    موفق باشید و پیروز..

اجرتون با خدا.....

7. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:

دوستان عزیز صف خرید شدن صدرا و فاذر در روزهای نچندان دور حتمی است و ادامه دار .
    فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
    رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .

9. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 226 بار در 87 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:

دوستان عزیز صف خرید شدن صدرا و فاذر در روزهای نچندان دور حتمی است و ادامه دار .
    فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
    رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .
    کمی در خصوص سپانیر توضیح دهید و پاسخ ان کی میاید؟ به نظر شما در چه فی باز میشود .
    300 تومن یا بیشتر ؟

11. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید جواد 9998 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 226 بار در 87 ارسال
    جناب حمید صدرا در این ماه اذر باز میشود ؟ یا حالا حالاها بسته میماند .

13. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید جواد 9998 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 175 بار در 53 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط جواد 9998 نمایش پست ها
    جناب حمید صدرا در این ماه اذر باز میشود ؟ یا حالا حالاها بسته میماند .
    ظاهرا چند ماهی سهم بسته میمونه.اگر قرار بود باز بشه تا حالا باز شده بود

15. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید omid_or51 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 1,246 بار در 281 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid_or51 نمایش پست ها
    ظاهرا چند ماهی سهم بسته میمونه.اگر قرار بود باز بشه تا حالا باز شده بود
    اون موقع که من خرید داشتم، خبر از بسته شدن 2-3 ماهه بود، یعنی از همون اول بهم میگفتن سهم دو سه ماه بسته می مونه، اگه پولت تا اون موقع لازم نداری برو بخر!
    تارگت اول سهم که میشه حدودا تا عید، بین 550-600
    در مورد سپانیر هم یه عزیزی سوال داشتند.
    قرارگاه شامل چند تا زیر مجموعه میشه : 1- سپانیر 2- سپاسد 3- شهید رجایی ...
    که سپانیر 70% فعالیت قرارگاه بر عهده داره و مشغول فعالیت در پارس جنوبی فازهای 13-14-15-16-22-24
    قرارگاه بخاطر اینکه مستقیم خرید صدرا به نامش تموم نشه، از سپانیر خواست این کار انجام بده.
    سپانیر به همراه سه تا از زیر مجموعه هاش (پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق کیش) حدود 74 % سهام صدرا در اختیار دارن.
    بحثی که دوستمون گفتن اینه که سپانیر با صدرا چه میکنه؟؟میده به چوبدار یا نه...
    البته آقای چوبدار هم غریبه نیست برای صدرا، چون قبلا با قرارگاهی ها بوده.....

17. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید creator_65 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 175 بار در 53 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط creator_65 نمایش پست ها
    اون موقع که من خرید داشتم، خبر از بسته شدن 2-3 ماهه بود، یعنی از همون اول بهم میگفتن سهم دو سه ماه بسته می مونه، اگه پولت تا اون موقع لازم نداری برو بخر!
    تارگت اول سهم که میشه حدودا تا عید، بین 550-600
    در مورد سپانیر هم یه عزیزی سوال داشتند.
    قرارگاه شامل چند تا زیر مجموعه میشه : 1- سپانیر 2- سپاسد 3- شهید رجایی ...
    که سپانیر 70% فعالیت قرارگاه بر عهده داره و مشغول فعالیت در پارس جنوبی فازهای 13-14-15-16-22-24
    قرارگاه بخاطر اینکه مستقیم خرید صدرا به نامش تموم نشه، از سپانیر خواست این کار انجام بده.
    سپانیر به همراه سه تا از زیر مجموعه هاش (پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق کیش) حدود 74 % سهام صدرا در اختیار دارن.
    بحثی که دوستمون گفتن اینه که سپانیر با صدرا چه میکنه؟؟میده به چوبدار یا نه...
    البته آقای چوبدار هم غریبه نیست برای صدرا، چون قبلا با قرارگاهی ها بوده.....
    از ترکیب سهامداران غیر خودی صدرا اگر اطلاعی دارید ممنون میشم به ما بگید.یک لیست 220 نفر که شامل تمام حقوقیها و سهامداران حقیقی بالای یک میلیون و چهل و اندی نفر هم سهامداران کمتر از یک میلیون بودند که در مجمع شرکت کرده بودند.غیر از اینها صدرا چند نفر سهامدار دیگه داره؟به 1000 نفر میرسه؟

19. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید omid_or51 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)