click to register
صفحه 793 از 2015 نخست ... 29369374378379079179279379479579680384389312931793 ... آخرین
نمایش نتایج: از 7,921 به 7,930 از 20147

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 226 بار در 87 ارسال
    دوباره اطلاعیه منفی زدند در کدال ظاهرا مدیر صدرا شرکت را با گزارش های منفی به توپ بسته است . فکر نکنم با گزارش امروز دییگه جای نفس کشیدن برای سهم باشد .

چوبدار اگر به نا حق این اطلاعیه ها را ارسال میکنی حواله ات دادم به خدا و همینطور که امیدم را از روز پنج شنبه تا کنون به نامیدی تبدیل کردی امدوارم خدا ناامید ات کند .
    خدایا امید کسی را نامید نکن . صدرا هیچ نقطه قوتی ندارد ؟. واقعا الان معلوم شده این شرکت به خاک سیاه نشانده شده است و یا هدفمند دارید سهامداران را نابود میکنید .

واقعا هیچ راهی برای برون رفت از این زیانها وجود ندارد ؟
    ویرایش توسط جواد 9998 : 2013/12/07 در ساعت 17:02

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید جواد 9998 از ایشان تشکر کرده است:

amy

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    قیمت فاراک بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه = 1415 تومن

قیمت فاذر بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه 1236 تومن

قیمت صدرا 311 تومن

یعنی فاذر 4 برابر صدرا ارزش داره ؟؟!!

این سهم فقط صبر میخواد
    ما هم صبرمون زیاده

صبور باش

نظر آقای وارن بافت در مورد صبر این است: «فرقی نمی کند چقدر تلاش و استعداد وسط گذاشته باشی، بعضی چیزها فقط زمان می خواهند. نمی شود که با باردار کردن 9 زن، 1 ماهه بچه تولید کرد!»
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

4. 18 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال soroush آواتار ها
    تشکر شده 1,286 بار در 468 ارسال
    سلام و درود

حمید عزیز ناراحت نشوو مگه از بعضی دوستان چه اینجا چه بیرون کم ناملایمتی ها دیدید نه شما شاید همه ما شاید همین بهنام عزیزم که خیلی ارادت دارم چون مثل شما ساده و بی ریا باوراشو و اطلاعاتشو در اختیار ما قرار داده میده من کوچکتر از اونم که توصیه کنم اما خواهشی دارم و اون اینه که شما و دوست خوبم همیار و همراه ما باشی
    زندگی ارزش خیلی چیزا رو نداره در کنار هم بودن خیلی زیبایی ها رو معنا میکنه
    همیشه همیشه شاد و سلامت باشی.

امیدوارم صدرایی ها همیشه در صدر باشند مثل شما خوبا که در صدرید

اقا بهنام اقا حمید ارادت
    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

6. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید soroush از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,246 بار در 281 ارسال
    سلام حمید جان
    خودت ناراحت نکن، بازار همینه، تا بوده همین بوده
    بنده به شخصه از اطلاعاتی که رایگان در اختیارمون میزاری ممنونم
    صدرا از روز اول تکلیفش معلوم بود، یه یازه سه چهار ماه صبر میخاد، سهمی نیس که یکی دو روزه بره بالا
    پس صبر میکنیم
    شما هم به دل نگیر

8. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید creator_65 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی MHMN آواتار ها
    تشکر شده 1,269 بار در 269 ارسال
    با سلام و احترام
    بنده هم به نوبه خودم از جناب حمیدخان کمال تشکر را دارم
    برخی از دوستان در حق این دوست عزیزمان جفا میکنند بخدا تو این دو سال فقط دلخشویم جناب اقا حمید بوده و هست و فقط به امید اینکه مطلبی از ایشان در این تالار ببینم ، اینجا سر میزنم
    ایشان در مورد حقوق از دست رفته سهامداران صدرا سختی زیادی کشیدند
    ااز دوستان انتظار میرود اگه تشکر نمی کنند حداقل با حرفهایشان باعت ناراحتی ایشان نشوند
    بنده از شما معذرت میخواهم
    اجرتون با خدا
    الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

10. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید MHMN از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 162 بار در 45 ارسال
    درود دوستان
    گزازش جدید صدار اومد مثل اینکه زیان انباشته کم شده .
    اساتید لطفا نظر بدهند

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز دیدید که چه گفتم ؟ منظور بخش قرمز رنگ است . هم به بورس این موضوع را گفته بودم هم به امور سهام صدرا و حالا با اصلاح گزارش متوجه می شویم که اگر در خانه کس است یک حرف بس است ! انشاالله بزودی چند دلاری خواهد شد .ضمنا از تمام دوستانیکه به بنده لطف داشتن کمال تشکر را دارم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز : اولا این عداد و رقمها در مقابل داراییهای صدرا بحساب نمی آید و دوما تمام این بازیها برای فقط یک دارایی صدرا کافی است . شما در نظر بگیرید که حتی اگر پس از تمام مال مردم خوریها و بالا کشیدن بیش از چهل دارایی که هرکدام چند برابر ارزش ثبتی شرکت اصلی یعنی خود صدرا است ، تنها برای سهامداران 950 هکتار زمین جزیره بوشهر باقی بماند ! به هر سهم چه مقدار خواهد رسید؟ و ارزش آن چقدر است ؟ آخر ، مگر کدام عقل سلیم می پذیرد ؟! سال مالی به پایان نرسیده ! زیان شناسایی شود و به زیان انباشته اضافه شود ؟و باز هم پیش بینی زیان سال همان عداد قبلی باشد ؟ و دوباره پس از یکی دو ماه همین عمل تکرار شود ؟ دلیل این گزارشات تنها عصبانیت آقایان است از عدم واگذاری سهم از سوی سهامداران به آقایان وگرنه چرا بجای فروش هر بازی در می آورند مگر فروش سهم ! امیدوارم آقا امام زمان (عجج )و امام رضا(ع) پاسخ این ناجوانمردیهای ایشان را بدهد . در پایان بنده تصمیم دارم دیگر پستی ارسال ننمایم ، زیرا برخی از افراد ناجوانمرد ! بدون در نظر گرفتن تلاشهای بنده ، به بنده تهمتهای نا روایی می زنند که تنها لایق ............... بماند . در هر صورت بنده اعلام می کنم : 1- بنده مثل همه شما یک سهامدار معمولی بودم و هیچ وابستگی ای به قرارگاه و صدرا نداشته ام و هرکس غیر این مطلب را بگوید مدیون بنده و هفت پشت بنده است و تا قیام قیامت او را حلال نمی کنم2- تمام تلاشهایم با هزینه شخصی بوده و ريالی از کسی دریافت ننموده ام و فقط یک دوست عزیز (ک ش ج پ) بنده را از رهنمود های خود بی نصیب نگذاشته اند و فقط یکبار مبلغ دویست هزار تومان بابت هزینه های چاپ طومارها به بنده دادند و دلیل قبولی آن پول هم این بود که بنده پس از تصادف هیچ نقدینگی ای نداشتم! حتی برای مخارج منزل خودم و ناچار بودم برای انجام فعالیت و چاپ طومار بپذیرم . 3- هیچگاه به کسی دروغ نگفتم و اخبار را همانطور که بدستم می رسید بیان میکردم 4- هیچ اطلاعاتی را با تاخیر اعلام نکردم تا از آن خبر استفاده معاملاتی کنم 5-تنها دلیلم برای تلاشم رضای خدا بوده است و بس 5-هر کس دیگری حتی اگر یک ريال به بنده داده است ! می تواند بیاید و بنده را رسوا کند 6-هر کس را به وجدان خودش و خدای منان می سپارم 7- و آخرین خبر اینکه : جناب چوبدار مدت 18 سال است که برای قرارگاه کار می کند و از عناصر قرارگاه در دور زدن تحریمها بوده است و الان هم برای حل مشکل قرارگاه پا به میدان گذاشته است و حل مشکل سهامداران حقیقی تنها یک دروغ بزرگ از نوع دروغ شیطان بزرگ آمریکا است . که به اسم حقوق بشر و بر علیه بشریت انجام می شود. از همه شما حلالیت می طلبم و شما را به خدای بزرگ می سپارم .و من الله توفیق .

ویرایش توسط hamid672003 : 2013/12/12 در ساعت 20:56

13. 17 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,246 بار در 281 ارسال
    حمیدجون دستت درد نکنه
    هم در سریعترین زمان ممکن اخبار بهمون میدی،هم خوش خبری
    از نامهربونی ها هم دلگیر نشو
    دلار ک سهله،نیم دلار هم بشه یه شام خوب طلبته البته منظورم دلار مرجع سال 90 یعنی 1226 تومن ))
    در مورد اخبار خوب،دوستان تو صدرا تاکید داشتن ک انشا.. رو سفیدمون میکنه،تنها نگرانی فقط زمان باز شدن سهمه
    انشا.. عیدی خوبی بهمون میده
    فاذر هم شنبه اخر اصلاحشه

15. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید creator_65 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 14 بار در 6 ارسال
    صدرا بازان عزیز بازی شروع شد. آماده و شش دانگ منتظر حرکات حریف قدرتمند خودتون باشید.

17. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید reza3294 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 226 بار در 87 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز دیدید که چه گفتم ؟ منظور بخش قرمز رنگ است . هم به بورس این موضوع را گفته بودم هم به امور سهام صدرا و حالا با اصلاح گزارش متوجه می شویم که اگر در خانه کس است یک حرف بس است ! انشاالله بزودی چند دلاری خواهد شد .ضمنا از تمام دوستانیکه به بنده لطف داشتن کمال تشکر را دارم .و من الله توفیق .
    حمید اقا دلمان برای نوشته های گرم ات و با محتوا که سرشار از صداقت است تنگ شده ما را تنها نگذار و حداقل یک پستی از خودت بزن حتی اگر نمیخواهی راجع به صدرا چیزی پست کنی .
    انسان با امید زنده است اگرچه من سهم زیادی از صدرا ندارم ولی دل ام به پست های شما خوش بود . صدرا بدون حمید اقا ارزشی ندارد .
    حمید جان : دو بار پیام خصوصی برایتان ارسال کردم و قابل ندانستید جواب بدهید . به هر حال بچه ها را تنها نگذار و اگر خبری هست چه خوب یا بد به ما بده و بگذار ما هم در شادی سود یا غم ضرر با شما شریک باشی . متاسفانه سفته بازان از صدرا خارج شده اند و به همین دلیل است که طرفداران صدرا کم شده و این تاپیک به صفحه سوم منتقل شده است . فقط بگو چقدر دیگر باید انتظار بکشیم تا صدرا باز شود و ایا صدرا ما را خوشحال میکند .

خدایا خودت به دل اقا حمید بیانداز که برای ما خبری پست کند و به این تاپیک سری بزند.

19. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید جواد 9998 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)

1. Arian02