باسلام:
دوستان عزیز ! خیلی از شما ها تماس می گیرید و سوال می نمایید که الان صدرا برای خرید خوب است یا نه ؟! بنده بارها خدمت همه شما عرض کرده ام که بنده هیچگاه نوسانگیر نبوده و نیستم . بنده از روش خاص خودم برای معاملاتم استفاده می کنم . در هر صورت تعداد خرید بنده در صدرا سال 90 تکمیل شد و هنوز هم همان تعداد بعلاوه ده درصد دارم . البته که به صدرای 12 دلاری معتقدم ولی قرار نیست دست و پای خودم را بسته و در یک سهم محبوس نمایم .شما هر چه صلاح می دانید انجام دهید ولی بنده صدرا 70 تومانی نخریدم و تا صدرای هفتصد تومانی هم نخواهم خرید ! مگر بالای هفتصد تومان آنهم با شرایطی که باید در صدرا بوجود آید .حال اگر کسی قصد خرید دارد به نظر بنده خرید سهام 35 هزار تومانی به 200 یا 220 تومان استخاره نمی خواهد .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2014/02/09 در ساعت 09:56
تشکیل یه نیمچه صف خرید برای صدرا
باسلام:
خدمت دوستان عزیز :ضمن تبریک صف خرید نصفه و نیمه صدرا . اینجانب برائت خودم را از الفاظ بد جناب سرمایه گذار67 و رستم خان در تالار گفتمان را اعلام می دارم و از این به بعد با هر دوی آنها قطع رابطه کرده و به تلفنهای هیچ کدام پاسخ نخواهم داد.امیدوارم از این رفتار ناشایست هر چه سریعتر دست بردارند .ومن الله توفیق .
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 24 مهمان ها)