بازگشایی فاذر با 15 درصد افزایش قیمت !!!!
نمیدونم مشکوک یا نه ، ولی به نظر من سهم در حال حاضر صاحب خاصی نداره و کسی هم میلی به جمع کردنش نداره،فعلا رها کردنش حالا ببینیم بعدا چی میشه
فاذرم خوب باز شد،مهمتر از قیمت باز شدن،زمان گزارش بود،گزارش سهم تونست اصلاح سهم به نوعی تموم کنه(انشا..)
فاذر هم این مدت خیلی اذیت کرد سهامداراش..........
بیشتر از خریدار، فروشنده های سهم عجیب هستن!!!! که به راحتی به کمترین قیمت حاضرن سهم بفروشن!!! فک میکنم بازی در راه هست
از همون بازی ها که رو صد تومن دوستان اجرا کردن و خیلی خوب هم نتیجه گرفتن....
به قول دوستمون،فعلا اونطور که از شواهد معلومه، طرح خسته کردن سهامداران در پیشه
به نوبه خودم از جناب حمید تشکر میکنم
خداقوت
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
مدیرعامل فرابورس در گفتوگو با فارس:
هیأت پذیرش با ورود برخی شرکتهای انتقالی به فرابورس موافقت کرد/ ورود شرکتها به فرابورس با تشکیل کمیته فرعی هیأت پذیرش
مدیرعامل فرابورس با اشاره به اینکه برای تسریع در ورود شرکتهای جدید به فرابورس که ۱۴ شرکت انتقالی نیز جزء آنها هستند، کمیته فرعی هیأت پذیرش تشکیل شده است، گفت: اخیراً با ورود برخی شرکتها به بازارهای اول یا دوم فرابورس موافقت شد.
امیر هامونی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از 14 شرکت انتقالی به بازار توافقی درخواست پذیرش در بازارهای اول یا دوم فرابورس را ارائه کردهاند، اظهارداشت: از این تعداد، 4 شرکت درخواست پذیرش دادهاند که با برخی از آنان موافقت شده است.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921204000212
بمیلا میدونم جزوشونه،اما صدرا نمیدونم....
جالبه،فقط 4 تاشون درخواست دادن؟؟؟بقیه راضی هستن همون پایه بمونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اونوقت؟؟
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)