فک کنم بلوکی معامله شد
یهو 500 هزارتا سهم جا به جا شد
چه خبره؟؟؟
فک کنم بلوکی معامله شد
یهو 500 هزارتا سهم جا به جا شد
چه خبره؟؟؟
چند روز بالای دویست نگه داشتنش و الان دیگه نتونستن جلوی خودشون رو بگیرن ..........
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
حجم معاملاتش،با اینکه تو بازار توافقیه،خیلی خوبه
هیچ یک از سهم های بازار توافقی اینطور نیستن،حتی بمیلا و فسدید سود ده...
به هر جال دارن خوب جمع میکنن،فک میکنم کل سهامدارای خرد 10 درصد بیشتر نباشن،باید دید میخان این ده درصد به چند درصد برسونن
باسلام:
دوستان عزیز : خیلی از شما زنگ می زنید می فرمایید ، چرا مطلب نمی نویسی و یا چرا می گویی صدرا ارزنده است ولی خودت خرید نمی کنی ! بخاطر گل روی شما و بخاطر اینکه به شما ثابت کنم در گفتارم صادق هستم امروز 234505 سهم صدرا را با رنج مثبت خریدم و یکی از سهامهای بسیار عالی خودم را پای صدرا سر قربانی کردم تا همه بدانند در این راه تا آخر ثابت قدم هستیم .و من الله توفیق .
سلام آقا حمید، در مورد خرید سهم که نمیشه حرفی زد،خب ممکنه یه عزیزی دستش پول نباشه برا خرید حتی اگه از نظرش سهم ارزنده باشه
من خودم رو قیمت 180 تومن خیلی دوست داشتم مجدد بخرم اما خب نقدینگی نداشتم،فقط به دوستانم توصیه کردم و شکر خدا شرمنده شون نشدم تاکنون
اما در مورد سرد و بی روح بودن تاپیک با دوستان موافقم،تا سهم منفی میخوره هممون غیب میشیم...بهتر همیشه فعال باشیم و تو تاپیک بنویشیم.
در هرصورت از همه دوستان ممنون و انشا.. پر سود باشیم
راستش امروز خیلی زیادی قیمتش بالا رفته،البته اینکه آقا حمید گفته خریده یه مقدار نگرانیم کم کرد
اما احساس میکم سهم ممکنه وارد سفته بازی بشه،سهم زیر دویست بخرن و بالای دویست بفروشند و این چرخه ادامه پیدا کنه...
باید چند روزی بگذره ببینیم چی میشه،چون نه برای رسیدن ناگهانی به قیمت 170 منطقی بود نه رسیدن ناگهانی به 235
پ.ن : این الان دیدم، اردر 400 هزارتایی رو 2350 کی گذاشته!!!! هر کی بوده دمش گرم
من که گفتم نه پول نقد دارم،نه سهمی که بشه فروخت و تبدیل کرد،همه یا بسته ان،یا حق تقدمن تازه دارن به سهم تبدیل میشن
به دوستام سفارش خرید کردم،ازشون پرسیدم،گفتن خریدن،دیگه اینکه اونا چقد لابی داشتن برا خرید من نمیدونم
حالم دیگه خوش نیست................صندلی های به ناحق اشغال شده در بورس با فریاد ما باید رها بشه نه با سکوت حقیرانه ما
سلام بر حاج اقا :
احسنت به شما که توانستید رنج بکشید ; باور کنید کلی زور زدم تا 30 هزار سهم کارگزار برایم خرید کرده است . نمیدونم چرا ؟ دیروز کارگزار برایم خرید ولی گفت ناظر تایید نکرده است . افرین به خوش شانسی شما
اقا حمید ایا معامعله بلوکی انجام میشه ؟ منظورم در اسفند است .
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 26 مهمان ها)