برخی دوستان میگن که توی بازار شایع شده جریمه تاخیر تسهیلات اعطایی از حساب ذخیره ارزی بخشیده میشه !!!! از دوستان کسی میدونه شامل صدرا هم میشه یا نه ؟؟؟
برخی دوستان میگن که توی بازار شایع شده جریمه تاخیر تسهیلات اعطایی از حساب ذخیره ارزی بخشیده میشه !!!! از دوستان کسی میدونه شامل صدرا هم میشه یا نه ؟؟؟
دو سه هفته پیش گفته بودم خبرایی تو صدرا هست( که بنا به صلاحدید آقا حمید قرار گفته نشه)یکیش بخشیده شدن بخشی از بدهی ها بوده.
اما دقیق نمیدونم این بدهی ها،همون بحث جریمه تسهیلات ذخیره ارزی یا جریمه بدهی به بانک داخلی....
باسلام:
دوست عزیز دقیقا به همین علت که فرمودید خرید کرده ام و اینکه به صدرای ده دلاری اعتقاد دارم:البته کارگزاریم بعلت اینکه امکان فروش در هر کد در نمادهای بورس تنها 50 هزار سهم یا دو درصد حجم مبنا (هر کدام که بیشتر باشد) است و امکان فروش بیش از این مقدرا میسر نشد .ناچارا مقدار اضافی آنرا فروخت ! در هر صورت صدرا ، صدرا است . و انشاالله روزی همه این زیانها جبران می شود .واما آخرین خبر اینکه برای معامله بلوکی هنوز با بانک ملی در کش و قوس هستند ! و امیدوارم بزودی این جنگ به نفع صدرا مقلوبه شود .ومن الله توفیق .
حمید جان،گفتم که در صداقت شما بنده به شخصه شک ندارم...
سر چه موضوعی با بانک ملی کش و قوس دارند؟؟و پیش بینی خودت از این کش و قوس چیه؟؟
بازهم از اطلاع رسانیت ممنون
باسلام:
دوست عزیز : کش و قوس سر آزاد کردن سهام صدرا که در بانک ملی وثیقه است . در مورد پیش بینی هم نظری ندارم ! ولی امیدوارم زودتر به توافق برسند . دعا کنیم معامله بلوکی زودتر انجام شود . چون بالا رفتن قیمت از این بیشتر هم می تواند برای معامله بلوکی اشکال ایجاد کند . تقریبا تمام اتفاقات خوب زمانی خواهد افتاد که معامله عمده انجام شود . و من الله توفیق .
با تشکر آقا حمید
حرفات مایع دلگرمی،دیگه بقیه هم توکل بخدا
هرچی خدا بخاد همون میشه.انشا.. صبرمون بی فایده نباشه...
شناور صدرا توسط یک بانک خصوصی توقیف شد
شنیده شده تنها شناور لوله گذار شرکت صدرا به دلیل بدهی های انباشته شده بانکی با حکم قضایی توسط یک بانک خصوصی توقیف شد. این شناور لوله گذارقرار بود در لوله گذاری فازهای 13 و 22 تا 24 پارس جنوبی که لوله های گاز ترش آنها به طول 600 کیلومتر از یک شرکت هندی خریداری شده است،مورد استفاده قرار گیرد.
بدین ترتیب پس از غرق شدن 530 شاخه از لوله های فاز19، نشت خط لوله انتقال سکوی دوم فاز یک، شکستگی خط لوله فاز هشت ، ورود آب به خط لوله فازهای 15 و 16 و نشت خط لوله فاز 12، لوله گذاری در این دو طرح 35 ماهه نیز که همگی آنها از لوله های وارداتی گاز ترش استفاده نموده اند، در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921215000127
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
از پا قدم دکتر چوبدار فکر کنم
باسلام:
دوستان عزیز متاسفانه با خبر شدم که بانک ملی گفته است ! حالا که دست شما پس از سالها زیر ساطور ماست چرا باید بگذاریم راحت از زیر ساطور ما خارج شوید . در هر صورت بانک ملی حاضر به همکاری برای ازاد سازی سهام در وثیقه نیست .ومن الله توفیق .
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)