![نقل قول](images/misc/quote_icon.png)
نوشته اصلی توسط
سرمایه گزار 67
این فرد معلوم الحال و دو رو که اسمش را نمی آورم و ماهیت منافقش الانه بر همگان آشكار و عیان شده است! از وقتی که قدم نحسش را در صدرا و در این تالار حدودآ از 3/5 سال پیش گذاشت, و خصوصآ از زمانی که خودش را آن هم زورچپانی نماینده مدعی العموم سهامدارن جا زد و با مدیران صدرا ارتباط مستمری داشت هیچکس از سهامداران خیری از صدرا ندید. خدا لعنتش کند ... فقط بلد بود با مغلطه گوئی از صدرای 10 دلاری دم بزند و با وعده وعیدهای پوچ و سر خرمن, سر سهامداران ناآگاه را شیره مالیده تا بلكه به نیات شوم خودش برسد. قبلآ که بنده نیز در چند جلسه پیش مجمع, به همراه ایشان شركت میکردم, شاید تحت تاثیر ظاهر فریبنده او قرار میگرفتم اما کم کم به رفتار دو گانه اش بسیار شک کرده و بلاخره خوب شناختمش و ماهیت دروغگویش را در همین تالار رو کردم. حالا که دیگه الحمدالله همه این فرد مریض و روانی را شناخته اند و نیازی به توضیح بیشتر نیست. حتی دوست, هم خدمتی و همكار چندین ساله اش وحید خان هم کاملآ او را شناخته و به پستی و دور روئی و نیز بوقلمون صفتی او اعتراف کرد. اگر چه متاسفانه بعضی از کاربران مدیر سابق شركت صدرا: آقای اعتصام را مكررآ دروغگو و... خطاب کرده و می کنند اما انصافآ آنگونه که فكر میکنند نمیباشد. بنده با ایشان چندین بار ملاقات داشته ام و چندین و چند بار هم تلفنی به او زنگ میزدم که حقیقتآ اینطور نبوده است. البته شاید بنده نیز هم گاهی از روی ناآگاهی ایشان را دروغگو میپنداشتم اما اعتراف میکنم که در مورد ایشان اشتباه میکردم. یادمه همین فرد مریض یکبار توی تالار شایعه کرده بود که ما میخواهیم سهم را حمایت کنیم و ببریم بالا اما اعتصام مانع کار ما میشود و قصدش تخریب و پایین کشیدن بیشتر سهم است و .... چند روز بعد بنده یک وقت ملاقات با اعتصام گرفتم و هنگامی که با اعتصام یک دیدار و گفتگوی نیم ساعته داشتم از روی کنجكاوی از ایشان پرسیدم: آخر چرا شما اجازه حمایت از سهم را نمیدهید؟ و... ایشان در پاسخ گفتند: که " آقای ... به بنده میگوید که ما با کد به کد کردن سهم را میبریم بالا و شما سكوت کنید و تا میتوانید از بالا رفتن قیمت صدرا حمایت کنید و ... اما من چگونه نسبت به این اقدام فریبكارانه سكوت کرده و بی تفاوت باشم؟ حالا گیریم سهم را کشیدید بالا و فروختید و شما رفتید, اما تكلیف خریداران جدید چه میشود؟ گناه ضرر و زیان این خریدارن تازه وارد بر گردن چه کسی است؟ اگر من در برابر اقدام شما سكوت کنم! در حقیقت در برابر این گناه شریک شما خواهم بود." و دهها مورد دیگر که اگر برای دوستان بخواهم تک تک آنها را شرح دهم! از حوصله همگی خارج است. سهامداران قبلی از جمله کاربرانی چون : دندی, کدبان بستان,خصدرا, رامین آرتی, حمید 13 و ... خیلی های دیگه که در جلسات پیش مجمع با بنده حضور داشتند او را بخوبی مشناختند. تو همین تالار با 10 تا آیدی مطلب میزند که به خیال خودش کسی تشخیص نمیدهد اما بنده حداقل با 4 نام کاربری او آشنا هستم.