این خط این هم نشان ::: صدرا ، یک "خودرو" ی جدید میشه
تشابهات زیادی دارند منتها فرقش اینه که توی این یکی ، پتانسیلهای بسیار بیشتری دارد
این خط این هم نشان ::: صدرا ، یک "خودرو" ی جدید میشه
تشابهات زیادی دارند منتها فرقش اینه که توی این یکی ، پتانسیلهای بسیار بیشتری دارد
قابل توجه بعضى از دوستان کشتى نفت کشى غول پيکرى که با اين همه تبليغات با ونزوئلا قرارداد بسته بودن توى دولت قبل چند روز پيش که قرار بود به ونزوئلا تحويل داده ميشد کارشناسهاى دريايى ونزوئلا اومدن بوشهر توى لنگرگاه کشتى رو ديدن گفتن کشتى مشکل داره و ما نميخوايم فردا قراره مجددا کشتى از لنگرگاه برگرده به اسکله صدرا اينم ساخت کشتى ايران توى شرکت صدرا!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
شرکت بیش از 900 تومان زیان انباشته داره
تا وضعیت شرکت خوب بشه و از زیان خارج بشه راحت 3 سالی زمان میبره
این شرکت در هر بازده ای از زمان یک عده را بدبخت کرده
صعود صدرا تا 285 تومان
امروز برای خرید دیر نیست؟؟.
با این زیان انباشته خرید این سهم جز هیجان و بازی های سیاسی چی میتونه باشه؟؟؟........خانم نگار میناوی شما که خودرو رو به سیاسی بودن متهم میکردید چطور الان صدرا رو لایق میدونید با این همه زیان انباشته و نبود اینده ای روشن تو اخبار تابناک تو قسمت جستجو بزنید صنعت دریایی ایران صدرا .........تا ببینید که پرسنل این غول کاغذی حتی اعتبار دفترچه بیمه های خدمات اجتماعیشان از طرف شرکت صدرا بخاطر پول ندادن حق بیمه به سازمان بیمه الان قطع شده.....یعنی چند ماهه پرسنلش دارند فقط مینالند
ویرایش توسط mesbah1989 : 2014/11/08 در ساعت 10:00
اون سرمایه گذارانی که در بزرگترین( بورس دنیا آمریکا) سرمایه گذاری کردن میگن زمانی که سهم داره بصورت موقت گزارش خراب میده..............و وضعیتش خراب است.......وقیمتش به واسته خبرهای بدش به کف رسیده.......زمان خرید کل سهام اون شرکت است.........حالا من شوما به اندازه بولمون ........قابل توجه دوستان این نظرات مال اونای هست که بالای 100 سال بورسشون در حال فعالیت است....................... این را هم از من تازه تحلیل گر بشنو......................دوست من بزرگترین عیب یک بورس باز یا سرمایه گذار با فشاری بر تحلیل غلط خود است...........
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود.....
خصدرا سه ماهه دوم 240 ريال سود كرده، كه77 ريال اعلام كرده و در سه ماهه سوم بيشتر از 240 ريال سود اعلام خواهد كرد.
باسلام:
دوستان عزیز اتفاقاتی توسط افراد نیکی که وجودشان برکت است ، در حال رخ دادن است که شاید باعث شود به آن آرزویی که قبلا در موردش گفته بودم ،تحقق پیدا کند . همان مالکیت فاذریها بر صدرا .البته زیاد عجله نکنید .چون فعلا در بحث و جلسه است تا خداوند چه بخواهد .ضمنا بنده حتی یک سهم صدرا هم ندارم و فقط بر طبق وظیفه اعلام کردم .راستی فروشندهای فاذر هم با فروش خودشان باعث می شوند که مرغ تخم طلای خودشان را سر ببرند ! از بنده گفتن بود . شما مختارید که هر چه می خواهید بنمایید .
ومن الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2014/11/17 در ساعت 09:08
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)