ای نادان مگر انتخاب اسم انحصاری است؟ و باید از امثال شما اجازه بگیرم؟؟؟ شما فکر میکنید اون طیبی که تو تالار همسایه 24 ساعته خیمه زده و دیگران را در دام و چاه خود گرفتار میکند واقعآ طیب است؟؟؟ این حقیر که جز دروغ و فریب و نیرنگ چیزی از او ندیده ام!!! حتی به قول حاج حمید اینقدر ترسو است که پشت یک نام کاربری مخفی شده و ابراز وجود ندارد!!! پس او فقط نام طیب را به یدک میکشد و نه چیز دیگر! اما حاج حمید نماینده عزیز ما هیچوقت خود را پشت پرده پنهان نکرده و نمیکند و مانند طیب شما ترسو و بزدل نیست! این همیشه یادتان باشد!!! این حقیر این نام کاربری را برای خود انتخاب کردم چون دوست داشتم!! و از امشب مصمم هستم اکاذیب آن طیب شما را افشا کنم.
ویرایش توسط طیب واقعی : 2014/11/25 در ساعت 19:25
یک چهره جدید از طیب و با نام کاربری جدید امروز رونمایی شد! خداوند منان به داد خوانندگان و مظلومان تالار همسایه برسد. معلوم نیست این کاربر هزار چهره با چند نام کاربری در آن تالار مطلب میزند؟ اما بزودی زود بعضی واقعیتا آشکار میشود.
deh-ab
عضو سایت تاريخ عضويت Dec 2013
پست ها 16
تشکر 82
تشکرها: 26 بار در 8 پست
خدا لعنت کنه هر چی آدم ........
آقا خجالت بکشید آخه آدم تا این حد میتونه ..... باشه؟؟
دوستان عزیز ما سهام داران صدرا دوست داریم ضرر کنیم به شما چه ربطی داره؟؟؟آقا من پول مفت دارم می خوام صدرا بخرم و ضرر کنم به شما چه ربطی داره؟؟
واقعا خجالت بکشین از این که آدما را خراب میکنید.جناب طیب مرد بسیار شریف و درستیه و من تمام سهم های معرفی شده ایشون را چشم بسته میخرم به شما هم ربطی نداره دوست دارم پولم را بریزم دور.چه جوری میخواهید جواب خدا را بدید واقعا خجالت بکشید و دست از این کاراتون بردارید.
جناب طیب من به عنوان یه سهام دار جز صدرا بابت همه چیز ازتون ممنونم و از طرف این آدم های به ظاهر دوست ازتون معذرت می خوام.استادم همیشه دعاگوی شما و خانواده محترمتون هستم.شما انسان شریفی هستین که واقعا نمونه اون تو دنیای بورس ما کم پیدا میشه.
حالا یه عده آدم ...... تو سایت های دیگه با اکانت طیب واقعی و از این دسته اکانتها شروع به مسخره بازی ها و ....... خدا جمیعا این دسته از انسان ها را هدایت کنه.
استادم خاک پاتم.
http://forums.boursy.com/member.php?u=11967
http://forums.boursy.com/member.php?u=11968
این دوست عزیزمون در یک روز دو نام کاربری با نام های طیب اصلی و طیب واقعی ساخته اند.
کارتان صحیح نیست
======
یادمان باشد این خداوند است که به انسان ها عزت میدهد و این عزت با کار هیچ بنده ای خدشه دار نمی شود
لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
ایشون همون رستم دستان در تالار بورس هستن
(البته 100 درصد مطمئن نیستم ولی با توجه به ادبیاتشون 99 درصد مطمئنم)
حمید احمدی فر بس کن هرچه بیشتر تلاش میکنی بیشتر آبرویت میرود.
عجب تاپیک پرهیجانی شده
باسلام:
دوستان عزیز هیچ کدام از این آیدیها مربوط به اینجانب نیست ، نه رستم دستان نه ساسان نه طیب واقعی یا حتی غیر واقعی و نه هیچ آیدی دیگری .چه از بنده تعریف کند چه بد بگوید یا ناسزا بگوید به بنده هیچ ربطی ندارد و تا جایی که به بنده مربوط می شود از همه خواهش می کنم اگر کسی برای بنده احترامی قائل است ، دست از این کارها بردارد و فقط اگر اطلاعاتی دارد از هر سهمی عنوان کند وگرنه نه بخاطر بنده و نه برای بنده به هیچ احدی توهین ننماید .در هر صورت بنده برای تمام شما عزیزان احترام قائل هستم چه موافق چه مخالف .
ضمنا بنده نسبت به توهینهایی که به خودم می شود ، همیشه از خدا هدایت برای توهین کننده خواسته ام . ولی اگر از جانب بنده یا بخاطر بنده به کسی توهین نماید ! از دادن اطلاعات خوداری خواهم کرد .
حالا خود دانید .
ومن الله توفیق .
اخرت هیجان اینجا
بنده به نوبه خودم از جناب اقای حمید احمدی فر تشکر و قدردانی میکنم بخاط زحماتی که در گذشته و حال برای سهامداران صدرا انجام دادن
اجرتون با خدا
جناب احمدی فر خواهشمندم اگر فرصت کردید جواب پیام های این حقیر رو بدید
ممنونم از لطفتون
جناب حمید احمدی فر عزیز دقیقا چند دقیقه بعد از اینکه شما انلاین شدید اقای طیب واقعی انلاین نیستند بنده گمان میکنم که توطئه ای در کار باشه و با این کارها میخواهند چهره شمارو تخریب کنند
هرچند که خداوند منان مکر انان را به خودشان باز میگرداند انشالله
امیدوارم که بنده اشتباه کرده باشم
ویرایش توسط MHMN : 2014/11/25 در ساعت 22:49
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)