اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)
9 ماهه 93 نسبت به 92 :
1- فروش : 1 درصد افزایش
2- شناسایی سود ناخالص، سود عملیاتی و سود خالص
3- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 109 ریال
اگه اشتباه نکنم واسه امسال ۷ تومن پیش بینی کرده بود... حالا تو ۹ ماهه ۱۱ تومن شناسایی کرده...
باسلام :
با عرض تبریک به تمام دوستان عزیز . خدا را شکر که از صدرا خبرهای خوشی بگوش می رسد . و این دو گزارش آخر صدرا هم حکایت از همین موضوع دارند . اگر انشاالله تحریمهای نا عادلانه از کشور عزیزمان برداشته شود که انشاالله برداشته خواهد شد . صدرا هم از این توافق تاثیر فراوانی خواهد یافت . چه بخاطر کاهش نرخ ارز و چه بخاطر امکان گرفتن قراردادهای داخلی و بین المللی و حتی کاهش زیانی که از بابت افزایش نرخ خصوصا یورو بر شرکت صدرا تحمیل شده است .
به هرحال به سال 94 نزدیک می شویم و از همه گروههایی که در راستای اعتلای صدرا کوشیده اند تشکر می کنم .خصوصا حقیقی در اختیار دارنده بالای چهل میلیون سهم صدرا که در هفته آینده با مدیران رده بالای شرکت جلسه دارد و امیدوارم به نتیجه خوبی برسند . همچنین از آقا طیب و آقای پارسائیان محترم که در هر حال با سهامداران صدرا همدردی نموده اند و آنها را تنها نگذاشته اند و حتی افرادی که به تنهایی نهایت تلاش خودشان را نموده اند .
از پیش قضاوت نمی کنم : اما شاید باشند افرادی که چند آیدی را یکی می دانند و شاید هم چند فرد را دارای یک آیدی ! و برای خودشان تفسیر گوناگون کنند یا حتی بخواهند توهین کنند .ولی اینجانب تا کنون به کسی دروغ نگفته ام و نخواهم گفت و از صمیم قلب برای صدرا داران خوشحالم و سند سهام صدرایشان را سند افتخار حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی می دانم .
و من الله توفیق .
از فردا طیب واقعی و چینی میان و جنگ دوباره شروع میشه![]()
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماد باش.... در خدمتیم سردار بزرگ و رشید صدرا ما همچنان مطیع اوامر شما هستیم تا هر زمان که اراده کنید پوز سفته بازان و شارلاتانانی چون طیب و شایان ز.. زاده را به خاک مالیده و تنبیه نماییم. شما دستور فرمودید و ما تعدادی از سهم شناوری را جمع نمودیم اگر فرمان عرضه 40 میلیون را هم صادر بفرمایید و یا بلعکس! ما آمامده یم... آماده ایم و من الله توفیق و علی یارتان سردار سالار ما
باسلام:
دوستان عزیز شایسته است و لطفا احترام همه هموطنان عزیزمان را نگهداریم . اگر کسی هست که با توهین کردن گره از مشکلات وی باز می شود لطفا به بنده توهین کند .
ضمنا خرید صدرا در این قیمتها خرید یکی بخر صد تا ببر است ! زیرا شما پول یک سهم را پرداخت می کنید ولی صد سهم دریافت می کنید .با یک نگاه به فاراک و گذشته آن همه چیز به دستتان خواهد آمد
ومن الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز شرکت آذرآب بر طبق پیش بینی های گذشته اقدامات خودش را انجام داده است و شما شاهد شکوفایی فاذر هستید و همچنان خواهید بود . ضمنا این شرکت هنوز در رابطه با پروژه های نیروگاهی و نفتی که حداقل ششصد میلیون یورو می باشد در گزارشات خودش هیچ اشاره ای ننموده است و امید است در آینده در این راستا نیز طی مراحل مختلف اقدام نماید .
و اما در رابطه با افزایش سرمایه آنچنان که پیشتر گفته شده است در فاز یکم صد درصد و سپس نیز صد درصد افزایش سرمایه خواهد داشت که منجر به رسیدن سرمایه شرکت به 400 میلیارد تومان خواهد شد .امید است که همین مدیریت محترم در صدرا نیز ورود کرده و شرکت صدرا نیز از این درایت و هوشمندی این مدیران بهره خوبی نصیب خودش و سهامداران زجر کشیده آن بنماید .
ومن الله توفیق .
با سلام و عرض ادب خدمت سردار عزیزم حاج حمید شریف و بزرگ
اطاعت امر می کنم و فردا 300000 سهم را از سر خط جمع آوری خواهم نمود. این حقیر تلمیذی بیش نیستم و در حضور شما تلمذذذذ میکنم. به امید خدا و به همت شما سردار عزیز به زودی حرکت رو به جلو خوبی را در صدرا شاهد خواهیم بود. نفرات ما اگر چه بسیار اندک است اما از شرمندگی یکایک این سفته بازان و دروغگویان بی چشم و رو در خواهیم آمد! سهامداران قدیمی محترم و شریف صدرا لطفآ فقط مدتی را صبور باشید و با راهبری و رهبری این سردار بزرگ انشالله نتیجه بسیار خوبی حاصل خواهد شد و من الله توفیق.
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 11 مهمان ها)