رشد صدرا در تاریخ بورس ایران تکرار نخواهد شد البته بعد از ان گازو لوله هم در نوع خودش بی نظیره
رشد صدرا در تاریخ بورس ایران تکرار نخواهد شد البته بعد از ان گازو لوله هم در نوع خودش بی نظیره
دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
با عرض سلام و احترام
آیدی "طیب واقعی" ، استاد طیب نیست . نباید اجازه داده شود تا چند آیدی بصورت مغرضانه به اعتبار کاربر معتبری همچون طیب لطمه بزنند .
به لینک زیر مراجعه کنید تا برایتان ثابت شود
http://forums.boursy.com/member.php?u=68
سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاد بزرگوار
از بحث تلمیذ و تلمذذ و... که بگذریم میخواستم بدونم جنابعالی تحلیل بنیادی بدون تحلیل تکنیکال قبول دارید یا به هر دوی این ها اهمیت میدهید ، من به فرآور که نگاه میکنم تنم میلرزه مگه بنیادی خوبی نداشت ؟ در سایت همسایه هم یه آیدی ( مجید.خ ) بود که بحث تکنیکال قبول نداشت و فقط به بنیادی میپرداخت ، البته این آیدی ادبیات زشت و سخیف و زننده ای داشت اما شما واقعا بزرگوارید ، اگر تلمیذ بفرمائید و این بنده حقیر توجیه کنید ممنون میشم ، و من الله التوفیق ، دوستدار و عاشق شما قمار باز
بسم الله الرحمن الرحیم
استاد طیب شما یک دروغگوی شارلاتان و فریبکار است که سالها خون سهامداران مظلوم و بیچاره صدرا را تو شیشه کرده و شما هم از ایادی و آدمهای این فرد شناخته شده و دروغگو هستید. مگر این استاد دروغین شما همین چند روز پیش نبود که خرید صدرا تا 500 تومان را به افراد نا آگاه پیشنهاد و تشویق میکرد؟؟؟ و حالا که صدرا رسیده به 200 تومان غیبش زده!!! میدونی چرا؟؟؟ به دلیل اینکه از 290 تا 240 تومان همینطور داشت خالی میکرد و حالا هم برای پس گرفتن همون سهمهاش در قیمت پایین تر داره رنج پایین میزنه و با انتشار یک خبر سوخته و قدیمی همه را نا امید و غیر مستقیم تشویق به فروش میکنه!!! اما ایندفعه ما برای حمایت از سهامداران مظلوم صدرا تصمیم گرفته ایم که همه شماها را در سهم فریز کنیم تا درس عبرتی شود برای کل سفته بازان و دروغگویان این بازی. هم اکنون استاد طیب شما با 8 نام کاربری در تالار گفتمان مطلب میزند و شاگرد ایشان یعنی جناب پارسا که در یک اقدام فریبکارانه یک جنگ زرگری را با طیب شروع کرده همینطور و با چند آیدی می نویسد!!! اما اون خدایی که اون بالا نشسته ناظر و شاهد بر اعمال همه ما بوده و هست و یک روزی به امید حق این استاد دروغین شما و دارو دسته سفته بازش تاوان سنگینی را در همین دنیا پس خواهند داد و من الله توفیق.
ویرایش توسط طیب واقعی : 2015/02/11 در ساعت 16:33
خریداران صدرای 300 تا 250 تومان در این دو ماه گذشته همگی از فریب خوردگان این استاد سفته باز و دروغگوی شما بوده و برای این افراد که چوب سادگی خود را خورده و به این افراد فریبکار اعتماد کردند باید تاسف خورد. اما این دفعه تیم ما(دکتر محمدی, سردار حاج حمید و...) برای طیب شما و تیمش تدارک ویژه ای دیده ایم که به وقتش رونمایی خواهد شد ومن الله توفیق.
ویرایش توسط طیب واقعی : 2015/02/11 در ساعت 16:06
بسم الله الرحمن الرحیم
قابل توجه سهامداران مظلوم و صبور صدرا که بازیچه دستان این سفته بازان دروغگو قرار نگرفته و هنوز سهامداری میکنند....
1- صدرا محکوم به صعود است اما با آرامش و صبر.
2- سهامدار صدرا باید میزان تحملش بیشتر از سرمایه اش باشد.
3- سهام صدرا فروشی نیست پس قیمت تابلو فرقی ندارد.
4- سهام صدرا در زمان کنونی خریدنی است... قیمت هر چه پایین تر بهتر, پس گول سفته بازان را نخورید و سهم خود را مفت نفروشید.
5- این حقیر نیز در زمان لازم و به موقع از سهم خویش با دستورهای خرید میلیونی حمایت خواهم نمود.
ومن الله توفیق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)