بسم الله الرحمن الرحیم
بعضی از سفته بازان تمایل دارند همیشه خود را برنده بازی بدانند!!! ولی بازی صدرا آنها را برای همیشه متاسف خواهد کرد. تعدد آیدی و فریب سهامداران عاقبت تلخ و شومی را برای این خاسرین در دنیا و آخرت به ارمغان خواهد آورد و من الله توفیق.
کاری به حرف ها و نقل ها ندارم ولی بیشتر اندیکاتورها و اسلایتورها نشان از صعودی جذاب دارند... افزایش نسبی بعداز کاهش بسیار شدید حجم معاملات روزانه که نشان از خشک بودن سهم داشت از یک طرف، از طرف دیگر برخورد با کف بولینگر و برگشت امروز از مرز روانی ۲۰۰ و محدوده زیر ۳۰ RSI حرف هایی برای گفتن داره...
صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و عرض ادب به همگی سهامداران راستین و نیک پندار صدرا
چه لحظات شیرینی در حال سپری شدن است و ما شاید قدر این لحظات و چنین فرصتهایی را ندانیم!!! این حقیر هرگز در خواب هم نمیدیدم که سهم نذری فروخته شده را به این ارزانی از طیب و دارو دسته سفته بازش پس بگیرم!! در روزهای آینده نیز آنها را وادار به خروج مفتضح و پایین تر از این قیمت هم خواهیم کرد تا درس عبرتی شود برای آنها.. ما (حاج حمید, دکتر محمدی و... و...) صاحبان اصلی و همیشه در صحنه نبرد این سهم بوده و هستیم و بلاخره سهم فروخته شده ما به پارسا و دیگر نوچه های طیب سفته باز, به مرور و گاماس گامس به ما برگردانده خواهد شد. فردا در قیمت 190 تومان به استقبال آنها خواهیم نشست و پذیرایی مفصلی را برای آنها تدارک خواهیم دید. درورد بر سردار همیشه موفق , فاتح و حقیقت گوی ما حاج حمید, و من الله توفیق.
ویرایش توسط طیب واقعی : 2015/02/17 در ساعت 11:53
ببخشید یک سوال مبتدیانه
برای خرید سهم باید با کارگزاری تماس بگیرم؟ آفلاین نمی شد سفارش داد؟
تا 30 تیر 94خبری در سهم نیست حمایت مهم سهم محدوده 140
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
....................
بسم الله الرحمن الرحیم
هشدار جدی به سهامداران مظلوم صدرا
روز موعود(20 اسفند) نزدیک است و همانگونه که در پستهای قبلی خود اشاره کرده بودم صدرا در این قیمتهای مفت دست نیافتنی خواهد بود. دوستان و هم رزمان قدیمی مراقب باشند و سهم خود را در قیمتهای کنونی از کف ندهند! حجم اعظم خرید امروز صدرا توسط گروه ما انجام گردید و فردا نیز به امید حق خرید خوبی را در این نماد انجام خواهیم داد. سردار حاج حمید امروز رسمآ از مقام خود(فرماندهی کل قوا در جبهه صدرا) استعفا نموده و این وظیفه خطیر را به این حقیر تحویل دادند. پرسود باشید و من الله توفیق.
ویرایش توسط طیب واقعی : 2015/03/03 در ساعت 17:16
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)