click to register
صفحه 860 از 2014 نخست ... 36076081085085785885986086186286387091096013601860 ... آخرین
نمایش نتایج: از 8,591 به 8,600 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 93 بار در 22 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

رستم.حمید ساسان 20 اسفند کی میشه؟عایا گذشته؟یه مطلب خصوصی هم واسه شان یا شایان یا همون استاد...دارم که امید وارم زودتر خودش اینجا واسم پیام بذاره. البته همینجا هم میشه عنوان کرد !و در پایان177177خوبید؟
    راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rezastok از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 112 بار در 40 ارسال

[جدا که تو صدرا اکثرا فقط وراجی میکنن و زر اضافه
    یه عده هم نوسان میگیرن و به سهامدار های واقعی وقدیمی میخندن
    لطفا دیگه خ.. شید وهمون لال باشید بهتره

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید eversi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال

حاج حمید سلام...

اینکه قیمت صدرا به 180 تومان برسه یا نرسه نظر خاصی ندارم اما اگه هم به این قیمت برسه!! بعید میدونم که شما بتوانید سهمتون را از این آقایون پس بگیرید!! فقط این را میدونم که این گروه حدودآ 32 میلیون سهم را در اختیار دارند و معمولآ هم در سرمایه گذاریشون در این سهم نگاه بلند مدتی دارند و مانند شما به گرفتن نوسانات چند درصدی فکر نمکنند... حجم واقعی معاملات امروز هم اگه رصد کرده باشی کمتر از 45000 سهم بود! 20000 تای آن در قیمت 204 تومان مربوط به دیروز بود که امروز توسط ناظر تایید شد و 10000 تا هم در قیمت 2011 ریال دو طرفه زدند!!! حتی 10000 تایی که در قیمت 202 تومان معامله شد هم خیلی مشکوک بود و احتمالآ کد به کد کرده بودند!!! چرا؟؟ اگه دقت کرده باشی یه دستور خرید 10000 تایی از دیروز در این قیمت تو سیستم بود که هنوز هم موجوده و فقط کمتر از 5000 سهم به این خریدار فروخته شد!! در حالیکه امروز در قیمت پایین تر 10000 تایی کد به کد شد!! حالا خودت بنشین و حساب کن که حجم معاملات چرا اینقدر کمه!! دلیلش خیلی واضحه! فروشنده تو قیمتها نایاب شده! صدرا آخرین قیمت کفی را که دید 185 تومان بود و بعید میدونم اینبار کف جدیدش این قیمت را مجددآ ببینه!! دو طرفه هم بزنند کفش 195 تومان با 5 تومان بالا و یا پایینتر خواهد بود .... کف قیمت از 5 سال گذشته هی داره بالاتر میاد و به ترتیب45 -->68 -->132 --> 155 --> 170 --> 185 و این بار!!!! حالا اگه شما 210 سهمتون را فروخته باشی فکر میکنی تو چه قیمتی میتونی جایگزینش کنی؟؟ اگه تعداد باشه!! زیر 200 تومان خیلی بعید میدونم که بتونی باز هم سوار بشی...یا حق

نقل قول نوشته اصلی توسط طیب واقعی نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

پیام سردار حاج حمید به این آقایانی که شما نام آنها را ذکر کردید!

طولی نخواهد کشید و من مجددآ بر میگردم و سهم فروش رفته خودم را از شما به قیمت 180 تومان پس میگیرم!

فعلآ به خریدتان دل خوش باشید تا زمانش برسد!

ومن الله توفیق
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2015/05/05 در ساعت 17:11

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

سلام و عرض ادب...

دوست گرامی شرمنده از اینکه در نوشتن پست قبلی کمی عجله داشتم و فرصت نکردم مطالب دوستان را هم یه نگاهی بیندازم... الان که برگشتم چشمم به پست شما افتاد! در سایه الطاف دوستان حالم خوب است و از این بهتر نمیشود!! اما اگه این سئوال شما را طور دیگه ای تعبیر کنم!! در خرید سهم صدرا در قیمتهای پایین حالم زیاد خوب نیست!!! برای خرید مجبورم دستورهای کم بنشینم تا بلکه یکی پیدا بشه و به من بفروشه!! اما باز هم میبینم بهم نمیرسه!!! البته مهم نیست و من هم تو خیرید عجله ای ندارم اما برام خیلی جالبه چرا این روزها فروسنده ها اینقدر کم شدند! شاید یه دلیلش این باشه که اکثر تازه واردین به این سهم که الانه زیاد آه و ناله میکنند بالا خرید دارند و نمیتوانند تو قیمتهای پایین تر سهمشان را بفروشند مگر اینکه خیلی در مضیقه مالی باشند!! راستی یه سئوال کوچیک از شما دارم قضیه طرح شکایت آقای پارسائیان به کجا رسید و تا کجا پیش رفته؟؟؟ آیا تا الان اقدام عملی انجام گرفته یا خیر؟ خوشحال میشوم اگه من را هم مانند بقیه مطلع کنید!
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezastok نمایش پست ها
    رستم.حمید ساسان 20 اسفند کی میشه؟عایا گذشته؟یه مطلب خصوصی هم واسه شان یا شایان یا همون استاد...دارم که امید وارم زودتر خودش اینجا واسم پیام بذاره. البته همینجا هم میشه عنوان کرد !و در پایان177177خوبید؟
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2015/05/05 در ساعت 20:32

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 93 بار در 22 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط i177177 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب...

دوست گرامی شرمنده از اینکه در نوشتن پست قبلی کمی عجله داشتم و فرصت نکردم مطالب دوستان را هم یه نگاهی بیندازم... الان که برگشتم چشمم به پست شما افتاد! در سایه الطاف دوستان حالم خوب است و از این بهتر نمیشود!! اما اگه این سئوال شما را طور دیگه ای تعبیر کنم!! در خرید سهم صدرا در قیمتهای پایین حالم زیاد خوب نیست!!! برای خرید مجبورم دستورهای کم بنشینم تا بلکه یکی پیدا بشه و به من بفروشه!! اما باز هم میبینم بهم نمیرسه!!! البته مهم نیست و من هم تو خیرید عجله ای ندارم اما برام خیلی جالبه چرا این روزها فروسنده ها اینقدر کم شدند! شاید یه دلیلش این باشه که اکثر تازه واردین به این سهم که الانه زیاد آه و ناله میکنند بالا خرید دارند و نمیتوانند تو قیمتهای پایین تر سهمشان را بفروشند مگر اینکه خیلی در مضیقه مالی باشند!! راستی یه سئوال کوچیک از شما دارم قضیه طرح شکایت آقای پارسائیان به کجا رسید و تا کجا پیش رفته؟؟؟ آیا تا الان اقدام عملی انجام گرفته یا خیر؟ خوشحال میشوم اگه من را هم مانند بقیه مطلع کنید!
    لطفا اسم و مشخصات واقعی خودرا در پیام خصوصی برایم بگویید. اگر جزو وکالت دهندگان باشید.خدمتتان گزارش می کنم.
    راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rezastok از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 2,456 بار در 369 ارسال

درود بر همه عزیزان:معاملات صدرا در دو ساعت پایانی روز چهارشنبه بعد از اینکه قیمت 200 را هم دید نشان داد که از روز شنبه سهم رشد میکند و شاید هم شارپ اما تا کجا را نمیدانم؟!!!؟

12. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید اسماعیل از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

عراقچی چند شب پیش به صراحت گفت که بعد از امضاء توافق نهائی یک فرصت لازم هست تا هم ما زمینه اقدامات لازم {راستی آزمائی}را فراهم کنیم هم طرف مقابل در مورد تحریمها اقدامات بایسته را انجام دهد ودر روز موعود {اجرای توافق}هم کل تحریمها برداشته میشود و هم ما راستی آزمائی کردیم

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید اسماعیل از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

سلام...

حجم عمده خرید دیروز مانند روزهای گذشته توسط تالار کرجی ها صورت گرفت!!! معاملات در رنج قیمتی بین 201 تا 200 تومان تمامآ صوری و دو طرفه بود جهت ترساندن خریداران تا رنج به بالا نزنند!!! خود من در رنج قیمتی 2000 تا 2005 ریال 5 دستور برای خرید نشسته بودم و با اینکه بیش از 240000 سهم در ابن قیمت معامله شد اما یک دانه سهم هم بهم نرسید!!! خیلی عجیبه نه!!! حالا اسی جان هوش و ذکاوتت را خوب به کار بینداز و از تجربه 4 ساله ات در این سهم بهره بگیر و ببین کار چه کسی میتونه باشه!! و به چه دلیل داره این کار را انجام میده؟ هر کسی هست با چوبدار ارتباط تنگاتنگی داره... هر روز اگه به معاملات خوب دقت میکردی متوجه میشدی که در ثانیه های پایانی قیمت پایانی را پایین میزنه تا یه وقت هوس خرید در قیمت بالا به سر خریداران نزنه!!! دیروز هم همین کار را کرد! زمانی که خریداران رنج رو به بالا کشیدند و قیمت تا 210 تومان رفت 2000 تا سهم را 206 تومان داد... طرف اونقدری سهم داره که اگه تقاضا برای خرید چند میلیون سهم هم بنشینند! با یه کد به کد معدل را براحتی بندازه و فقط هزینه اش را کمی بالاتر می برد! مانند دیروز... یا حق
    نقل قول نوشته اصلی توسط اسماعیل نمایش پست ها
    درود بر همه عزیزان:معاملات صدرا در دو ساعت پایانی روز چهارشنبه بعد از اینکه قیمت 200 را هم دید نشان داد که از روز شنبه سهم رشد میکند و شاید هم شارپ اما تا کجا را نمیدانم؟!!!؟

16. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

سلام...

امروز قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار جهانی تا مرز 70 دلار رسید!! قیمت نفت صعودی ... زمان توافق نهایی و رفع تحریمهای نفتی بسیار نزدیک... و نگاه و توجه دولت و نیز سرمایه گذاران خارجی معطوف به راه اندازی و بهره برداری از 27 فاز پارس جنوبی در بزرگترین میدان گازی جهان.. اما سهامداران و فروشندگان سهم صدرا درمانده و مبهوت و در شک و تردید مضاعف!!! چندی پیش در رنج قیمتی 270 تا 290 تومان خریداران از سر و کول هم بالا میرفتند اما این روزها! حتی از خرید صدرای 205 تومانی هم بیم و ترس دارند!!! خود من هم به همین درد و بلا مبتلآ شدم!!! اما بد نیست بدانید بنا به اطلاعات رسیده از... در این 15 روز کاری اخیر بیش از 35 نفر از سهم خروج کردند!! (حالا بگذریم چند نفر انها قدیمی بودند و چند نفر نوسانگیر) و در عوض فقط 6 نفر جدید به سهم ورود کردند!! بیشترین حجم سهم خریداری شده در این مدت مذکور فقط توسط 14 نفر صورت گرفته که اگه این 6 نفر سهامدار جدید را از این تعداد کم کنیم! حجم عمده ای از حجم سهم فروخته شده شکار تنها 8 نفر شد!!! به سه نفر از آنها در تالار کرج اشاره کردم! پیدا کنید پرتغال فروش را...

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط i177177 نمایش پست ها
    سلام...

امروز قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار جهانی تا مرز 70 دلار رسید!! قیمت نفت صعودی ... زمان توافق نهایی و رفع تحریمهای نفتی بسیار نزدیک... و نگاه و توجه دولت و نیز سرمایه گذاران خارجی معطوف به راه اندازی و بهره برداری از 27 فاز پارس جنوبی در بزرگترین میدان گازی جهان.. اما سهامداران و فروشندگان سهم صدرا درمانده و مبهوت و در شک و تردید مضاعف!!! چندی پیش در رنج قیمتی 270 تا 290 تومان خریداران از سر و کول هم بالا میرفتند اما این روزها! حتی از خرید صدرای 205 تومانی هم بیم و ترس دارند!!! خود من هم به همین درد و بلا مبتلآ شدم!!! اما بد نیست بدانید بنا به اطلاعات رسیده از... در این 15 روز کاری اخیر بیش از 35 نفر از سهم خروج کردند!! (حالا بگذریم چند نفر انها قدیمی بودند و چند نفر نوسانگیر) و در عوض فقط 6 نفر جدید به سهم ورود کردند!! بیشترین حجم سهم خریداری شده در این مدت مذکور فقط توسط 14 نفر صورت گرفته که اگه این 6 نفر سهامدار جدید را از این تعداد کم کنیم! حجم عمده ای از حجم سهم فروخته شده شکار تنها 8 نفر شد!!! به سه نفر از آنها در تالار کرج اشاره کردم! پیدا کنید پرتغال فروش را...
    سلام من هم در این چند روز خرید داشتم وجالبه اتفاقی تعداد سهامم شد 771777 عدد و چقدر به کاربری شما شبیه شده.جدی میگم اسم و فامیلم را میدانی چک کن

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید اسماعیل از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)