بابک جان منظور من اینه که تکنیکال مثل یک برش از پیتزاست { شما قیاس اونو تو بورس بگیرید} وقتی صدرا رو سنگین رو 230 میخریدن تا جایی که من اطلاع دارم کسی ریزشی برای اون متصور نبود حالا بقول شما بعد از شکست 225 باعث شد تا اینجا پایین بیاد ولی من نظرم اینه که فقط شکست 225 باعث این ریزش نبود و دلیلهای خیلی قویتر از تکنیکال باعث این افت شدن و همینطور که شمام میگید کل بازار ریخت, در هر صورت بدون اغراق شما در تکنیکال حداقل نسبت به من استادید, در ضمن خوشحالم اولین پستم تو این فروم با شما اغاز شد به امید اینکه بتونیم با کمک هم در اینده سود های خوبی شناسایی کنیم
yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
سلام
دوستانی که امروز خرید کردند در محدوده 214 تا 218 تومان قیمت را دنبال کنند
شکست این سطح مقاومتی که در شکل نشان داده شده واقعا نیاز به حجم بالای معاملات داره ... لینک عکس
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
amir3236, ARYO, behnam, Captain Nemo, davood10, esi_mohammadi, farhad.fathi, FENCER, milad87, olia, pani, PASHA, آریو, آمن خادمی, امیر2309, بابک پناهی, بوف کور, دشتي, طيب, علامه, عليرضا جمالی, ناهید, پوریا
سومین شناور تدارکاتی و عملیاتی سكوی حفاری ایران در خزر امروز در مراسمی با حضور مسؤولان شركتهای كارفرما و سازنده و مقامات محلی افتتاح و به آب انداخته میشود.
به گزارش مارین نیوز، پیش از این قرار بود آباندازی این شناور سوم خردادماه انجام شود كه به دلایلی، یك هفته به تأخیر افتاد.
این شناور كه كاسپین 3 نام دارد؛ به سفارش شركت نفت خزر و توسط مجتمع دریای خزر شركت صدرا (واقع در نكاء) تحت كلاس مؤسسه ردهبندی DNV ساخته شده است.
بنابراین گزارش، پیش از این، دو شناور كاسپین 1 و 2 برای لنگراندازی و پشتیبانی سكوی نیمهشناور امیركبیر در دریای خزر توسط شركت صدرا ساخته شده بود كه دو سال قبل به همراه سكو، تحویل كارفرما شد.
در این میان، كاسپین3 تغییراتی را نسبت به شناورهای کاسپین 1 و 2 داشته است؛ چراکه شركت نفت خزر، مأموریتهای جدیدی را علاوه بر شناورهای قبلی در این کشتی انتظار دارد و به همین دلیل، ساخت این کشتی پیچیدهتر و زمانبرتر شد.
سیستم هلی دک (باند فرود هليكوپتر)، تعبیه مون پول (حفرهای وسط شناور که به دریا راه دارد) و A-frame (جرثقیل خاصی که در پاشنه کشتی پیشبینی شده است) خواستههای جدیدی است که کارفرما در این کشتی، علاوه بر موارد موجود در دو شناور قبل؛ خواسته است.
به عقیده كارشناسان، این شناور به دلیل حجم تجهیزات و كاربردهای مختلف، پیچیدهترین كشتی است كه تاكنون در ایران ساخته شده است.
www.mahak-charity.org
فازهای 15 و 16 پارس جنوبی امسال افتتاح می شه
گویا ریس جمهور نشست خبری را لغو کرده
www.mahak-charity.org
علت فشارفروش مشخص شد
نوشته اصلی توسط میت در سایت تالار بورس
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)