click to register
صفحه 872 از 2015 نخست ... 37277282286286987087187287387487588292297213721872 ... آخرین
نمایش نتایج: از 8,711 به 8,720 از 20147

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

وقت به خیر دوستان...

بازار بر خلاف انتطارم امروز مثبت شد! معاملات امروز صدرا هم به نظرم جالب بود! و با اطلاعی که امروز از دوستان در سپرده گذاری بدست آوردم حدودآ تعداد 380000 سهم از حجم سهم فروخته شده امروز توسط تنها دو نفر از گروه سوم یا همان تالار کرجی ها و از دو کارگزاری بورسیران و توسعه فردا صورت گرفت!! آنطور که از دوستان مرتبط با این افراد اطلاع یافتم ممکنه فردا نیز در صورتیکه بازار مثبت باشد و کشش خریداران قوی باشد تا یک میلیون سهم هم در قیمتهای بالاتر از امروز توسط این گروه عرضه بشه!! و اگر هم بازار منفی بشه!! که به نظرم احتمالش هم کم نیست! بالطبع عرضه کمتری توسط این گروه انجام خواهد گرفت!! حدودآ 4 هفته پیش در یک پست اشاره کرده بودم که این گروه در رنج قیمتی 188 الی 205 تومان به روش زیر پوستی و نا محسوس در حال خرید بوده و حجم عمده خریدها در آن مقطع توسط این گروه صورت گرفت!! و حالا در حال تخلیه مرحله ای سهم خریداری شده خود در قیمتهای بالاتر هستد!!! این گروه معمولآ بر خلاف جریان بازار در حرکت بوده و در بازار مثبت مانند یکی دو روز گذشته در قالب فروشنده ظاهر شده و در روزهای منفی و رکود بازار در نقش خریدر!! پس مراقب باشید سهم را بالا نخرید! بازار در هر زمان فرصت خرید را خواهد داد و نباید در خرید خود تعجیل کنیم! صدرا خط مقاومت چندین ساله خود را هنوز نشکسته و در مقطع فعلی احتمال کاهش قیمت بیشتر از افزایش قیمت آن است. پس اجازه ندهید از شما براحتی نوسان بگیرند... البته صدرا ممکنه حتی تا 280 هم بالا بره و این احتمال را من رد نمیکنم اما با توجه به داده ها احتمال میدهم یک اصلاح قیمت که زمانبر نیست در راهه( اشباع خرید در بعضی از اندکاتورها و ظاهر شدن کندل دارآویز در نمودار شمعی امروز)! ضمنآ نمیگم هم بفروشید که مثلآ پایین تر بخرید!! احتمال داره سهم را از دستتون خارج کنند!! تنها توصیه ای که به شما دارم اینه که صبوری کنید همین... زیرا صبر تنها چیزیه که فعلآ خیلی بهش نیاز داریم... یا حق

2. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 255 بار در 91 ارسال

بسم الله الرحمن الرحیم

توصیه من به شما: خرید صدرا در این قیمتها بهترین کار است .

زیرا احتمال توافق چندین برابر احتمال عدم توافق است .

البته سهمای مثل ثغرب برای فرار از ریسک شکست مذاکرات هم کار خوبی است .

ضمن اینکه ثغرب آینده درخشانی در پیش رو دارد .

ولی گزینه اول من صدرا است ، و شما خودتان تصمیم بگیرید که چه بکنید.

هرچند فرصت خرید صدرا رو به اتمام است ولی من قصد ندارم کسی را نقره داغ کنم .

البته هر چه به توافق نزدیکتر شویم ، آهنگ خرید را شتاب خواهم داد .

پر سود باشید

و من الله توفیق

نقل قول نوشته اصلی توسط i177177 نمایش پست ها
    وقت به خیر دوستان...

بازار بر خلاف انتطارم امروز مثبت شد! معاملات امروز صدرا هم به نظرم جالب بود! و با اطلاعی که امروز از دوستان در سپرده گذاری بدست آوردم حدودآ تعداد 380000 سهم از حجم سهم فروخته شده امروز توسط تنها دو نفر از گروه سوم یا همان تالار کرجی ها و از دو کارگزاری بورسیران و توسعه فردا صورت گرفت!! آنطور که از دوستان مرتبط با این افراد اطلاع یافتم ممکنه فردا نیز در صورتیکه بازار مثبت باشد و کشش خریداران قوی باشد تا یک میلیون سهم هم در قیمتهای بالاتر از امروز توسط این گروه عرضه بشه!! و اگر هم بازار منفی بشه!! که به نظرم احتمالش هم کم نیست! بالطبع عرضه کمتری توسط این گروه انجام خواهد گرفت!! حدودآ 4 هفته پیش در یک پست اشاره کرده بودم که این گروه در رنج قیمتی 188 الی 205 تومان به روش زیر پوستی و نا محسوس در حال خرید بوده و حجم عمده خریدها در آن مقطع توسط این گروه صورت گرفت!! و حالا در حال تخلیه مرحله ای سهم خریداری شده خود در قیمتهای بالاتر هستد!!! این گروه معمولآ بر خلاف جریان بازار در حرکت بوده و در بازار مثبت مانند یکی دو روز گذشته در قالب فروشنده ظاهر شده و در روزهای منفی و رکود بازار در نقش خریدر!! پس مراقب باشید سهم را بالا نخرید! بازار در هر زمان فرصت خرید را خواهد داد و نباید در خرید خود تعجیل کنیم! صدرا خط مقاومت چندین ساله خود را هنوز نشکسته و در مقطع فعلی احتمال کاهش قیمت بیشتر از افزایش قیمت آن است. پس اجازه ندهید از شما براحتی نوسان بگیرند... البته صدرا ممکنه حتی تا 280 هم بالا بره و این احتمال را من رد نمیکنم اما با توجه به داده ها احتمال میدهم یک اصلاح قیمت که زمانبر نیست در راهه( اشباع خرید در بعضی از اندکاتورها و ظاهر شدن کندل دارآویز در نمودار شمعی امروز)! ضمنآ نمیگم هم بفروشید که مثلآ پایین تر بخرید!! احتمال داره سهم را از دستتون خارج کنند!! تنها توصیه ای که به شما دارم اینه که صبوری کنید همین... زیرا صبر تنها چیزیه که فعلآ خیلی بهش نیاز داریم... یا حق

4. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید طیب واقعی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

سلام...

مرد مومن اون موقع که صدرا 190 تومان قیمت میخورد شما پیشنهاد خرید میلیونی صدرا در قیمت 170 تومان در این تالار داده و پشت سر هم اطلاعیه صادر میکردید!! و از نظر شما قیمت صدرا بیشتر از 170 ارزش خرید نداشت!! ولی حالا که قیمت 40 درصدی تو این دو هفته رشد کرده دیگران را تشویق به خرید می کنید!! جل الخالق شما دیگه کی هستی!! اما احتیاط شرط واجبه و به نظرم تو این روزهای حساس در خریدهای خود باید خیلی دقت کنیم...یا حق

نقل قول نوشته اصلی توسط طیب واقعی نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

توصیه من به شما: خرید صدرا در این قیمتها بهترین کار است .

زیرا احتمال توافق چندین برابر احتمال عدم توافق است .

البته سهمای مثل ثغرب برای فرار از ریسک شکست مذاکرات هم کار خوبی است .

ضمن اینکه ثغرب آینده درخشانی در پیش رو دارد .

ولی گزینه اول من صدرا است ، و شما خودتان تصمیم بگیرید که چه بکنید.

هرچند فرصت خرید صدرا رو به اتمام است ولی من قصد ندارم کسی را نقره داغ کنم .

البته هر چه به توافق نزدیکتر شویم ، آهنگ خرید را شتاب خواهم داد .

پر سود باشید

و من الله توفیق

6. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 58 بار در 23 ارسال

با سلام جنابi177177
    همانطور که گفتید عرضه سهم در قیمتهای پایین انهم با حجم ملیونی محقق شد...........واقعا کنترل قیمتی صورت میگیرد و یا سیو سود توسط گروهی که بدان اشاره کردید هست؟از نظر من فروش تو این محدوده انهم با در نظر گرفتن گزارش 12ماهه که در راه است توجیه ندارد.

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید سامان ب از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 144 بار در 49 ارسال

سلام و عرض ادب و احترام

تو تالار گفتمان راجع آقای حمید احمدی فر(Sasan128) یک نفر مطلبی شک برانگیز نوشته! جناب طیب واقعی شما نظری راجع به این مطلب که بی ربط با شما نیست ندارید؟ تشکر

نوشته شده توسط bourseking
    هر وقت دیدید این حمید احمدی فر که با نام کاربری sasan128 اینجا داره تبلیغ سهم را میکنه و زیر پستهاش طیب و چندتای دیگه تشکر میزنند بهترین سیگنال فروشه نه خرید. و هر وقت هم مشاهده کردید که داره از سهم بد میگه, مثل چند ماه پیش که میگفت این سهم 4 ریال هم نمی ارزه, سیگنال خریده نه فروش. این آقا یه نوسانگیره خرده پاست و یه عده بخت برگشته هم حرفهاش رو براحتی باور میکنند. تا دیروز میگفت این شرکت 4000 میلیاردتومان زیان انباشته داره و حالا یه چیز دیگه میگه! این جماعت احمق که توی تالارها پلاسند و به حرف اینجور آدمها خرید و فروش میکنند حقشونه که ضرر کنند.

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید سنگر تک درخت از ایشان تشکر کرده اند:

کاربران جدید
    تشکر شده 2 بار در 1 ارسال

از صدرا قافل نشو

12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید مالگا از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 144 بار در 49 ارسال

سلام و عرض ادب و احترام

ظهور دومین کندل Hanging man اما سیاه!! در نمودار شمعی ژاپنی امروز معاملات صدرا. به نظر میاد اوضاع کمی خطری شده سایر نمودارها(RSI,S.OC و MFI) هم زیاد جالب نیست تا نظر اساتید تالار چه باشد. آیا شنبه فرصت فروش است یا خرید؟ شاید دلیل تبلیغات ساسان و اسی و چند نفر دیگه تو تالار گفتمان هم همین باشه؟ زیاد شدن تعداد اردرهای فروش در ساعات پایانی و منفی شدن قیمت تو بازار خیلی مثبت امروزی هم بی دلیل نبود. لطفآ دوستان راهنمایی کنند, تشکر

عضو جدید
    تشکر شده 18 بار در 6 ارسال

..........................

عضو فعال

وقت به خیر...

دوست عزیز اگر چه دیروز بیش از یک میلیون سهم عرضه گردید! اما همه عرضه ها توسط گروه مذکور (موسوم به گروه سوم یا همان تالار کرجی ها) صورت نگرفت!! با آماری که من از معاملات این گروه دیروز بدست آوردم!! حدودآ 400000 سهم توسط این گروه عرضه شد! و بیش از این تعداد دستورهای فروش در قیمتهای بالاتر در سیستم وارد کرده اند!! در رابطه با سئوالتون مبنی بر کنترل قیمت!! پاسخ خیر می باشد و کنترلی در کار نیست!! و اما سیو سود! شاید از نظر شما و خیلی ها این اقدام آنها توجیه ندارد!! اما از نظر من که آنها را معامله گران حرفه ای میدانم! خروج پله ای آنها کاملآ توجیه پذیر است!! بینید مسئله اصلی هزینه -زمان و فرصت است! یک مثال بزنم تا مسئله تا حدودی برایتان روشن شود: آقای X یک تعداد سهم صدرا میخرد و با خود عهد میبندد تا از این معامله 50% سود نگیرد سهم خود را نفروشد!! حالا ممکن است این فرد در یک روز و یا یک ماه و یا 6 ماه و یا در زمان بیشتری به این سود دست یابد! معلوم نیست... در مقابل آقای Z با خرید همان تعداد سهم صدرا تصمیم میگیرد با کسب سود 5 الی 10 درصد خروج کند! مسلمآ برای کسب این حداقل سود زمان کمتری نیاز دارد یک روز ! یک هفته و یا حداکثر یک ماه!! این فرد کافی است در ماه 10 پوزیشن خرید و فروش با نیت کسب سود حداقل 5 درصدی کند! اگه فقط تو 8 تا از این پوزیشن ها با سود خارج بشه! در ماه براحتی 40% سود کسب کرده!! اما آقای X چون به این سود های حداقلی قانع نبوده!! یعنی طمع بیشتری دارد! اگه در هر زمانی به این سودها هم دست یابد! اهمیتی نداده و انتظار میکشد تا کی؟ معلوم نیست! حال آنکه این گروه با کسب سود 35 درصدی در حال خروج است بگذریم... لازمه یک نکته ضروری خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم که این گروه در مجموع بیش از 37 میلیون سهم را در سبد خود فریز کرده اند!! و در روزهای بد بازار در 2 ماه گذشته که کمتر کسی رغبتی به خرید سهم خصوصآ سهم پرریسکی مانند صدرا را نداشت این گروه با ولع زیادی اقدام به خرید و فریز کردن این سهم می کردند برای همین مواقع!! من همزمان در پستهای قبلی هشدار لازم را در این مورد بخصوص مکررآ داده بودم! اما دوستان شاید مسئله را زیاد جدی نمیگرفتند!! بنده حقیقتآ نمیدانم که این گروه در قیمتهای بالاتر و در رنج قیمتی 260 الی 300 تومان چه حجمی از سهم صدرا را قصد دارند که عرضه کنند!! فقط آمار فروشهای آنها را در پایان معاملات هر روز می توانم بدست آورم آن هم نه کاملآ دقیق! بلکه تقریبی... ولی یقین دارم که همه چی بستگی به اراده و تصمیم لیدر گروه ( آقای ع-ک یا همان سرمایه گذار..) دارد!! اوست که تصمیم میگیرد که گروه کی خروج و کی ورود کنند!! فعلآ که در حال تخلیه پله اول هستند... وضعیت اندیکاتورها هم به قول دوستمون سنگر تک درخت همچین جالب نیست!! بد نیست یه آماری از تعداد سهم صدرا در سبد تک تک افراد این گروه در ذیل ارائه دهم... البته از ذکر نام آنها بنا به ملاحظات تالار و... خودداری کرده و فقط به حرف اول نام و نام خانوادگی این گروه بسنده میکنم:

1- آقای ع-ک (لیدر): 4800000 سهم در 4 کد

2- برادران ن-ز 26700000(بیست و شش میلیون و هشتصد هزار) سهم در بیش از 20 کد

3- آقای ر-ق 2400000 سهم در یک کد( فرد تازه ملحق شده به این گروه)

4- خانم ل-آ 1300000 سهم در 2 کد

5- آقای ف- ا 700000 سهم در یک کد و دو الی سه نفر دیگه که من از اونها آمار دقیقی ندارم... یا حق

نقل قول نوشته اصلی توسط سامان ب نمایش پست ها
    با سلام جنابi177177
    همانطور که گفتید عرضه سهم در قیمتهای پایین انهم با حجم ملیونی محقق شد...........واقعا کنترل قیمتی صورت میگیرد و یا سیو سود توسط گروهی که بدان اشاره کردید هست؟از نظر من فروش تو این محدوده انهم با در نظر گرفتن گزارش 12ماهه که در راه است توجیه ندارد.

16. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 29 بار در 17 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط i177177 نمایش پست ها
    وقت به خیر... دوست عزیز اگر چه دیروز بیش از یک میلیون سهم عرضه گردید! اما همه عرضه ها توسط گروه مذکور (موسوم به گروه سوم یا همان تالار کرجی ها) صورت نگرفت!! با آماری که من از معاملات این گروه دیروز بدست آوردم!! حدودآ 400000 سهم توسط این گروه عرضه شد! و بیش از این تعداد دستورهای فروش در قیمتهای بالاتر در سیستم وارد کرده اند!! در رابطه با سئوالتون مبنی بر کنترل قیمت!! پاسخ خیر می باشد و کنترلی در کار نیست!! و اما سیو سود! شاید از نظر شما و خیلی ها این اقدام آنها توجیه ندارد!! اما از نظر من که آنها را معامله گران حرفه ای میدانم! خروج پله ای آنها کاملآ توجیه پذیر است!! بینید مسئله اصلی هزینه -زمان و فرصت است! یک مثال بزنم تا مسئله تا حدودی برایتان روشن شود: آقای X یک تعداد سهم صدرا میخرد و با خود عهد میبندد تا از این معامله 50% سود نگیرد سهم خود را نفروشد!! حالا ممکن است این فرد در یک روز و یا یک ماه و یا 6 ماه و یا در زمان بیشتری به این سود دست یابد! معلوم نیست... در مقابل آقای Z با خرید همان تعداد سهم صدرا تصمیم میگیرد با کسب سود 5 الی 10 درصد خروج کند! مسلمآ برای کسب این حداقل سود زمان کمتری نیاز دارد یک روز ! یک هفته و یا حداکثر یک ماه!! این فرد کافی است در ماه 10 پوزیشن خرید و فروش با نیت کسب سود حداقل 5 درصدی کند! اگه فقط تو 8 تا از این پوزیشن ها با سود خارج بشه! در ماه براحتی 40% سود کسب کرده!! اما آقای X چون به این سود های حداقلی قانع نبوده!! یعنی طمع بیشتری دارد! اگه در هر زمانی به این سودها هم دست یابد! اهمیتی نداده و انتظار میکشد تا کی؟ معلوم نیست! حال آنکه این گروه با کسب سود 35 درصدی در حال خروج است بگذریم... لازمه یک نکته ضروری خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم که این گروه در مجموع بیش از 37 میلیون سهم را در سبد خود فریز کرده اند!! و در روزهای بد بازار در 2 ماه گذشته که کمتر کسی رغبتی به خرید سهم خصوصآ سهم پرریسکی مانند صدرا را نداشت این گروه با ولع زیادی اقدام به خرید و فریز کردن این سهم می کردند برای همین مواقع!! من همزمان در پستهای قبلی هشدار لازم را در این مورد بخصوص مکررآ داده بودم! اما دوستان شاید مسئله را زیاد جدی نمیگرفتند!! بنده حقیقتآ نمیدانم که این گروه در قیمتهای بالاتر و در رنج قیمتی 260 الی 300 تومان چه حجمی از سهم صدرا را قصد دارند که عرضه کنند!! فقط آمار فروشهای آنها را در پایان معاملات هر روز می توانم بدست آورم آن هم نه کاملآ دقیق! بلکه تقریبی... ولی یقین دارم که همه چی بستگی به اراده و تصمیم لیدر گروه ( آقای ع-ک یا همان سرمایه گذار..) دارد!! اوست که تصمیم میگیرد که گروه کی خروج و کی ورود کنند!! فعلآ که در حال تخلیه پله اول هستند... وضعیت اندیکاتورها هم به قول دوستمون سنگر تک درخت همچین جالب نیست!! بد نیست یه آماری از تعداد سهم صدرا در سبد تک تک افراد این گروه در ذیل ارائه دهم... البته از ذکر نام آنها بنا به ملاحظات تالار و... خودداری کرده و فقط به حرف اول نام و نام خانوادگی این گروه بسنده میکنم: 1- آقای ع-ک (لیدر): 4800000 سهم در 4 کد 2- برادران ن-ز 26700000(بیست و شش میلیون و هشتصد هزار) سهم در بیش از 20 کد 3- آقای ر-ق 2400000 سهم در یک کد( فرد تازه ملحق شده به این گروه) 4- خانم ل-آ 1300000 سهم در 2 کد 5- آقای ف- ا 700000 سهم در یک کد و دو الی سه نفر دیگه که من از اونها آمار دقیقی ندارم... یا حق
    دوست عزیز میشه لطف کنی بگی چه قیمتی برای ورود مناسب است. ایا توافق هستی روی روند قیمت و رسیدن به قیمتهای بالا تاثیر دارد ممنون لطف کردید

18. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید ehsandady از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)