وقت به خیر دوستان...
بازار بر خلاف انتطارم امروز مثبت شد! معاملات امروز صدرا هم به نظرم جالب بود! و با اطلاعی که امروز از دوستان در سپرده گذاری بدست آوردم حدودآ تعداد 380000 سهم از حجم سهم فروخته شده امروز توسط تنها دو نفر از گروه سوم یا همان تالار کرجی ها و از دو کارگزاری بورسیران و توسعه فردا صورت گرفت!! آنطور که از دوستان مرتبط با این افراد اطلاع یافتم ممکنه فردا نیز در صورتیکه بازار مثبت باشد و کشش خریداران قوی باشد تا یک میلیون سهم هم در قیمتهای بالاتر از امروز توسط این گروه عرضه بشه!! و اگر هم بازار منفی بشه!! که به نظرم احتمالش هم کم نیست! بالطبع عرضه کمتری توسط این گروه انجام خواهد گرفت!! حدودآ 4 هفته پیش در یک پست اشاره کرده بودم که این گروه در رنج قیمتی 188 الی 205 تومان به روش زیر پوستی و نا محسوس در حال خرید بوده و حجم عمده خریدها در آن مقطع توسط این گروه صورت گرفت!! و حالا در حال تخلیه مرحله ای سهم خریداری شده خود در قیمتهای بالاتر هستد!!! این گروه معمولآ بر خلاف جریان بازار در حرکت بوده و در بازار مثبت مانند یکی دو روز گذشته در قالب فروشنده ظاهر شده و در روزهای منفی و رکود بازار در نقش خریدر!! پس مراقب باشید سهم را بالا نخرید! بازار در هر زمان فرصت خرید را خواهد داد و نباید در خرید خود تعجیل کنیم! صدرا خط مقاومت چندین ساله خود را هنوز نشکسته و در مقطع فعلی احتمال کاهش قیمت بیشتر از افزایش قیمت آن است. پس اجازه ندهید از شما براحتی نوسان بگیرند... البته صدرا ممکنه حتی تا 280 هم بالا بره و این احتمال را من رد نمیکنم اما با توجه به داده ها احتمال میدهم یک اصلاح قیمت که زمانبر نیست در راهه( اشباع خرید در بعضی از اندکاتورها و ظاهر شدن کندل دارآویز در نمودار شمعی امروز)! ضمنآ نمیگم هم بفروشید که مثلآ پایین تر بخرید!! احتمال داره سهم را از دستتون خارج کنند!! تنها توصیه ای که به شما دارم اینه که صبوری کنید همین... زیرا صبر تنها چیزیه که فعلآ خیلی بهش نیاز داریم... یا حق