سلام دوستان...
دیروز و امروز خیلی از سهمهای مطرح بازار کف های جدید ثبت کردند که در تاریخ چندین ساله بورسی این واقعه بی سابقه بوده!!! فسرب 98 تومانی!! شاوان 692 تومانی!! وگستر 93 تومانی!! سخوز 290 تومانی!! و... همانطور که در پستهای قبلی متذکر شده بودم! زیاد خودتون را درگیر سهمهای دیگر بازار نکنید که فعلآ خبری توشون نیست! خصوصآ گروه پالایشی و گروه فلزات و معدنی که هنوز در مسیر بلند مدت نزولی خود قرار گرفته و این روند ممکنه مانند روند نزولی گروه قندی چند سالی ادامه دار باشه!! بنده اعتقاد دارم تنها دو سهم از بازار شگفتی ساز خواهند بود:
گاز لوله و صدرا!! جالبه هر دوی این سهمها در بازار توافقی معامله شده و در ظاهر جزء سهمهای بسیار پرریسک بازار به شمار میروند!!! یکی از دلایلی که به اعتقاد من این دو سهم را از دیگر سهمهای بازار مجزا کرده تغییر روند بلند مدتی هر دو سهم از نزولی به صعودی در نمودار بلند مدت بوده که بسیار معتبر است!! یه بررسی اجمالی به کف قیمتهای هر دوسهم از زمان سقوط بزرگ هر دو سهم بعد از رسیدن به اوج قیمتها و اتمام سیکل صعودی آنها در این چند سال اخیر داشته باشیم:
گاز لوله: کف اول ---> 36 تومان, کف دوم----> 50 تومان, کف سوم ---> 1001 ریال, کف چهارم ---> 150 تومان و.... الی آخر
صدرا: کف اول ----> 45 تومان, کف دوم ----> 68 تومان, کف سوم ----> 145 تومان, کف چهارم ---> 170 تومان و... الی آخر
شک نکنید روند بلند مدتی هر دو سهم صعودی است!! خیلی وقته که این روند آغاز شده و تازه در ابتدای این سیکل پر قدرت صعودی قرار گرفته ایم!! تا 5 سال آینده این روند با شیب ملایم ادامه دار خواهد بود و فعلآ این واقعیت برای بازار هنوز قابل هضم نیست!!! همانطور که قبلآ اشاره کرده بودم ذات و رفتار معاملاتی این دو سهم به مانند دو خواهر و برادر دوقلو غیر یکسان رفتاری مشابه دارند!! و در مقاطعی از زمان در یک روز در قیمت برابر معامله میشوند! برای مثال در تاریخ 6 اردبیهشت ماه, هر دو سهم 210 تومان قیمت خوردند! و به اعتقاد من در هفته های آینده مجددآ هر دو سهم به قیمت برابر معامله خواهند شد!! این چطور ممکنه؟؟ به نظرم یا اصلاح قیمت گازلوله زمانبرتر خواهد بود! و یا اینکه رشد قیمتی صدرا شارپ تر از گاز لوله صورت بگیرد!!! تنها چیزی که مسلمه! یک گپ قیمتی 100 تومانی فعلآ بین هر دو وجود داره! که این گپ در هفته های آینده باید از بین بره!! و آن روز دیر نیست... کماکان سهامداری در گازلوله و صدرا بهترین گزینه است هر دو سهم اهداف بالایی دارند... خیلی تلاش شد که دوستان مفت سهمشون رو نفروشند ... به مرور حقایق هر دو سهم بر همگان بیشتر مشخص میشه!! اما زمان خواهد برد ... یا حق