سلام دوست عزیز...
.
.
مدت زیادی میشه که من در اینجا حضور نداشتم... مشغله کار و زندگی از یک طرف و سر و کله زدن با مشتریان داغدیده و متضرر کارگزاری ما... از طرف دیگه حقیقتش برام دل و دماغی نذاشته تا بیام اینجا برای شما و دوستان مطلب بنویسم...
اما صدرا... متاسفانه با اون گزارش کذایی چند ماه گذشته و اعلام زیان 50 تومانی براحتی در روند سهم پارادوکس ایجاد کردند و با این چوب لای چرخ گذاشتنها توسط مدیران شرکت که سابقه چندین ساله داره! روند سهم را به کلی به هم ریختند و صدرا را وارد یک کانال بلند مدت نزولی کردند! قبلآ اگه یادتون باشه من رسیدن قیمت صدرا تا تارگت 275 تومان را دقیقآ پیش بینی کرده بودم اما شکست خط حمایت معتبر چندین ساله صدرا را هرگز تصور هم نمیکردم! البته در هنگام شروع روند صعودی من خروج بعضی از بازیگران جهت دهنده حقیقی به روند صدرا! از جمله سرمایه گذار... و هم گروهی هایش را با اطلاعاتی که هر روز از سپرده گذاری میگرفتم قبلش به دوستان هشدار داده بودم! و تاکیدآ گفته بودم که این شخص معمولآ خلاف روند بازی میکند و بر قوائد بازی صدرا کاملآ مسلط است! اما ظاهرآ دوستان این هشدار را زیاد جدی نمیگرفتند!! طبعآ صدرا بعد از رسیدن به تارگت مورد نظر 275 من به شخصه انتظار نزول قیمت تا حداقل 210 را داشتم امابیشترش را نه!! ولی با شکست این خط حمایت و سقوط قیمت صدرا تا مرز 110 تومان متاسفانه کار بسیار پیچیده و مشکل شد! ودر حال حاظر دیگه نمیشه تحلیل دقیقی ارائه داد! به نظر من در این قیمتها صدرا دیگر فروشی نیست اما هر بالایی ممکنه فقط فرصت خروج باشه!! البته این را از زاویه بدبینی خدمت شما عرض میکنم! یک دلیلش اینه که اوضاع و احوال کلی بازار خیلی داغونه و فعلآ امیدی به ورود نقدینگی به بازار نیست! دلیل دومش هم اینه که وقتی من سهامدار می خوام تو یه بازی عادلانه و مجموع مثبت بازی کنم! وقتی می بینم بعضی از هم بازی ها عدالت را زیر پا میزارن و با هر ترفند و دروغی از سهم نوسانشون را بگیرن و زمانی که سهم در حال صعوده را تا 500 تومان فرصت خرید میدونند و وقتی هم صدرا قیمتش میریزه یه مدتی سکوت میکنند و ... شاید یکی از دلایل اینکه صدرا تا امروز اینطوری با دل و دماغ سهامدارانش بازی کرده همین اطلاعات دسته چهارم و پنجم و دروغیه که در تالار همسایه هر روز توسط بعضی از افراد تابلو با آیدی های متنوع شان به سهامداران خورانده میشه تا وقتش که رسید اونها را تحریک کنند که هی بیشتر و بیشتر بخرند و توی این باتلاق هی فرو بروند!! و اونها هم بتوانند نوسانشون را از سهامداران مظلوم صدرا بگیرند اما... خواننده این مطالب باید عاقل باشه!!
در آخر توصیه میکنم نوشته های افراد تابلو را که دروغ زیاد میگن!! و از دید همه پنهانند!!( فی المثل نارنجی پوش تالار همسایه) خوب بررسی کنید تا به نیت اونها پی ببرید! برای آینده خودتون اسامی این حقه بازان را به خاطر بسپارید تا تو سهمهای دیگه مثل فرآوری و دانا و ... تو دام این افراد گرفتار نشوید!! و در آخر مثل من ترسو نباشین و اسیر بازی دیگران نشید... یا حق