click to register
صفحه 880 از 2015 نخست ... 38078083087087787887988088188288389093098013801880 ... آخرین
نمایش نتایج: از 8,791 به 8,800 از 20150

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 58 بار در 23 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

کارگران صنایع دریایی ایران صدرا بوشهر، در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق معوقه خودمقابل دفتر پیمانکار تجمع کردند.
    کارگران صنایع دریایی ایران صدرا بوشهر، در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق معوقه خودمقابل دفتر پیمانکار تجمع کردند.
    به گزارش مارین نیوز، صبح امروز حدود ۱۵۰ نفر از مجموع حدود۱۵۰۰ کارگر صنایع دریایی ایران صدرا بوشهر که زیرنظر پیمانکاردر سکو‌ها فعالیت می‌کنند، در اعتراض به عقب افتادن حقوقشان مقابل درب اصلی شرکت در جزیره تجمع کرده و دست از کار کشیده‌اند.
    یکی از کارگران معترض صنایع دریایی صدرا در گفتگو با سایر رسانه‌ها گفته است کارگران پیمانکاری‌های صدرا از تیرماه امسال حقوق نگرفته‌اند و با وعده‌های مسئولان طی این فاصله به کارشان ادامه دادند، اما وقتی آبان هم به اتمام رسید واز پرداخت معوقات مزدی ۵ ماهه کارگران خبری نشد ناچار شده‌ایم دست از کار بکشیم. مقابل درب اصلی شرکت تجمع کنیم.
    وی با بیان اینکه طی ۲۰ روز گذشته کارگران صدرا تلاش کردند از مسیر مسالمت آمیز موضوع را حل وفصل کنند ولی نتیجه نداد افزود: هرچند مسئولان محلی صدرا برای بازگرداندن کارگران پادرمیانی کرده، ولی چون خبری از زمان پرداخت حقوق‌ها نیست، معترضان حاضر به بازگشت به محل کار نمی‌شوند.
    به گفته وی شرکت صدرا که روزگاری فعال‌ترین بنگاه اقتصادی و مجموعه صنعتی بوشهر محسوب می‌شد، سالهاست حال و روز خوشی ندارد، طوری که شمار نیروهای آنکه در دوران اوج فعالیتش حدود ۴ هزار نفر بود، اکه هم اکنون به کمتر از ۱۵۰۰ نفرتقلیل یافته است.
    کارگران معترض معتقدند مدیران محلی شرکت در بوشهر نقش چندانی در پرداخت حقوق‌ها ندارند و تصمیم گیر اصلی مدیران دفتر مرکزی می‌باشند که در تهران حضور دارند و باید برای پرداخت حقوق‌ها فکری کنند.
    منبع : ایلنا

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید سامان ب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

د خبر: ۵۵۰۸
    تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱

صفحه نخست » کشتیرانی

گرچه در شرایط کنونی مازاد عرضه نفت در بازارها موجب کاهش قیمت نفت شده اما این کاهش قیمت موجب افزایش تقاضا برای نفت و در نتیجه بالا رفتن تقاضا برای کشتی‎های نفتکش شده است.
    شرکت‎های اکتشاف نفت ممکن است که با افت قیمت نفت به پائین‎ترین سطح چند سال گذشته با چالش مواجه شده باشند، اما شرکت‎های کشتیرانی نفتی در بهترین وضعیت نسبت به سال‎های گذشته به سر می‎برند.
    به گزارش گروه بین الملل مارین تایمز،سهام شرکت Frontline نروژ، متعلق به جان فردریکسن میلیاردر نروژی، صبح روز گذشته (سه شنبه، 3 نوامبر 2015) 5.3 درصد به ازای هر سهم بالا رفت. این در حالی اتفاق افتاد که فرانت لاین اعلام کرد که در سه ماهه سوم سال جاری بهترین عملکرد خود را پس از سال 2008 تجربه کرده است.
    سهام شرکت فرانت لاین در 12 ماه گذشته بیش از 197 درصد افزایش داشته و تقریبا سه برابر شده است. این در حالی است که نرخ اجاره کشتی‎های نفتکش با افزایش تقاضا همچنان بالا می‎رود.
    گرچه در شرایط کنونی مازاد عرضه نفت در بازارها موجب کاهش قیمت نفت شده اما این کاهش قیمت موجب افزایش تقاضا برای نفت و در نتیجه بالا رفتن تقاضا برای کشتی‎های نفتکش شده است.
    شرکت فرانت لاین در گزارشی آورده است: "بهبود در شرایط بازار کشتی های نفتکش به دلیل تقاضای بالا برای خرید نفت با قیمت کم رخ داده است این در حالی است که تقاضای بالا برای خرید نفت منجر به ایجاد ترافیک در بنادر کلیدی دنیا شده و این نیز باعث بالا رفتن تقاضا برای کشتی های نفتکش بیشتر شده است. از سوی دیگر، ذخیره‎سازی اجباری بر روی کشتی‎های نفتکش‎ یکی دیگر از دلایل بهبود بازار این کشتی ها است."
    درآمد خالص فرانت لاین در سه ماهه سوم 2015 به 17.4 میلیون دلار رسید که بهترین عملکرد مالی این شرکت پس از سال 2008 میلادی محسوب می شود. فرانت لاین در سه ماهه سوم سال پیش نزدیک به 59.6 میلیون دلار ضرر کرده بود.
    این شرکت نروژی اعلام کرد که عرضه نفت خام هم اکنون در جهان به روزانه 97 میلیون بشکه در روز رسیده است و این موضوع موجب شده تا نرخ بهره‎گیری در بازار کشتی‎های نفتکش به 85 درصد برسد که بالاترین سطح بهره گیری از ناوگان جهانی کشتی‎های نفتکش در سال‎های گذشته بوده است.

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید سامان ب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 24 بار در 14 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein esmaeili نمایش پست ها
    ممنون برادر

فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamzeshiri از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 144 بار در 49 ارسال

استاد عزیز جناب i177177 سلام و دورود بیکران

کجایی تا شوم من چاکرت؟؟ چارقت دوزم کنم شانه سرت؟ این صدرای مادر مرده بلاخره کی می خواهد یک تکانی به خودش بدهد؟تنبل ترین و منزوی ترین سهم بازار یعنی شدوص هم توانست یک تکونی بخورد و مدتی میشود که توجه بازار را به خودش جلب کرده! اما صدرا هیچی, هر روز بدتر از دیروز!! تو تالارهای همسایه هم که سرک میکشم ظاهرآ همه فروختند و از سهم خارج شدند! میخواستم نظر شما را جویا شوم؟ با تشکر

8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید سنگر تک درخت از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال

سلام دوست عزیز.....

مدت زیادی میشه که من در اینجا حضور نداشتم... مشغله کار و زندگی از یک طرف و سر و کله زدن با مشتریان داغدیده و متضرر کارگزاری ما... از طرف دیگه حقیقتش برام دل و دماغی نذاشته تا بیام اینجا برای شما و دوستان مطلب بنویسم...

اما صدرا... متاسفانه با اون گزارش کذایی چند ماه گذشته و اعلام زیان 50 تومانی براحتی در روند سهم پارادوکس ایجاد کردند و با این چوب لای چرخ گذاشتنها توسط مدیران شرکت که سابقه چندین ساله داره! روند سهم را به کلی به هم ریختند و صدرا را وارد یک کانال بلند مدت نزولی کردند! قبلآ اگه یادتون باشه من رسیدن قیمت صدرا تا تارگت 275 تومان را دقیقآ پیش بینی کرده بودم اما شکست خط حمایت معتبر چندین ساله صدرا را هرگز تصور هم نمیکردم! البته در هنگام شروع روند صعودی من خروج بعضی از بازیگران جهت دهنده حقیقی به روند صدرا! از جمله سرمایه گذار... و هم گروهی هایش را با اطلاعاتی که هر روز از سپرده گذاری میگرفتم قبلش به دوستان هشدار داده بودم! و تاکیدآ گفته بودم که این شخص معمولآ خلاف روند بازی میکند و بر قوائد بازی صدرا کاملآ مسلط است! اما ظاهرآ دوستان این هشدار را زیاد جدی نمیگرفتند!! طبعآ صدرا بعد از رسیدن به تارگت مورد نظر 275 من به شخصه انتظار نزول قیمت تا حداقل 210 را داشتم امابیشترش را نه!! ولی با شکست این خط حمایت و سقوط قیمت صدرا تا مرز 110 تومان متاسفانه کار بسیار پیچیده و مشکل شد! ودر حال حاظر دیگه نمیشه تحلیل دقیقی ارائه داد! به نظر من در این قیمتها صدرا دیگر فروشی نیست اما هر بالایی ممکنه فقط فرصت خروج باشه!! البته این را از زاویه بدبینی خدمت شما عرض میکنم! یک دلیلش اینه که اوضاع و احوال کلی بازار خیلی داغونه و فعلآ امیدی به ورود نقدینگی به بازار نیست! دلیل دومش هم اینه که وقتی من سهامدار می خوام تو یه بازی عادلانه و مجموع مثبت بازی کنم! وقتی می بینم بعضی از هم بازی ها عدالت را زیر پا میزارن و با هر ترفند و دروغی از سهم نوسانشون را بگیرن و زمانی که سهم در حال صعوده را تا 500 تومان فرصت خرید میدونند و وقتی هم صدرا قیمتش میریزه یه مدتی سکوت میکنند و ... شاید یکی از دلایل اینکه صدرا تا امروز اینطوری با دل و دماغ سهامدارانش بازی کرده همین اطلاعات دسته چهارم و پنجم و دروغیه که در تالار همسایه هر روز توسط بعضی از افراد تابلو با آیدی های متنوع شان به سهامداران خورانده میشه تا وقتش که رسید اونها را تحریک کنند که هی بیشتر و بیشتر بخرند و توی این باتلاق هی فرو بروند!! و اونها هم بتوانند نوسانشون را از سهامداران مظلوم صدرا بگیرند اما... خواننده این مطالب باید عاقل باشه!!

در آخر توصیه میکنم نوشته های افراد تابلو را که دروغ زیاد میگن!! و از دید همه پنهانند!!( فی المثل نارنجی پوش تالار همسایه) خوب بررسی کنید تا به نیت اونها پی ببرید! برای آینده خودتون اسامی این حقه بازان را به خاطر بسپارید تا تو سهمهای دیگه مثل فرآوری و دانا و ... تو دام این افراد گرفتار نشوید!! و در آخر مثل من ترسو نباشین و اسیر بازی دیگران نشید... یا حق

نقل قول نوشته اصلی توسط سنگر تک درخت نمایش پست ها
    استاد عزیز جناب i177177 سلام و دورود بیکران

کجایی تا شوم من چاکرت؟؟ چارقت دوزم کنم شانه سرت؟ این صدرای مادر مرده بلاخره کی می خواهد یک تکانی به خودش بدهد؟تنبل ترین و منزوی ترین سهم بازار یعنی شدوص هم توانست یک تکونی بخورد و مدتی میشود که توجه بازار را به خودش جلب کرده! اما صدرا هیچی, هر روز بدتر از دیروز!! تو تالارهای همسایه هم که سرک میکشم ظاهرآ همه فروختند و از سهم خارج شدند! میخواستم نظر شما را جویا شوم؟ با تشکر

10. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 144 بار در 49 ارسال

با تشکر فراوان از راهنمایی شما جناب i177177 عزیز

من وظیفه خودم میدونم خدمت دوستان نکته ای را از روی حسن نیت متذکر شوم هر چند که میدانم عده ای خوشایندشان نخواهد بود و انگشت اتهام خویش را متوجه اینجانب خواهند کرد و لکن تصمیم با دوستان است و حق انتخابشان محفوظ ؛ تالار همسایه تو تاپیک صدرا وقتی نگاهی میندازم به خودم میگم:
    باید تاسف خورد به حال بعضی که بازیچه دست دیگران هستند و بی آنکه خبر داشته باشند وسیله کسب سود دیگران هستند . جالب اینجاست لقب استاد هم به ایشان میدهند .... چند ماه پیش همین استاد تقلبی صدرا را تا 500 سیگنال خرید صادر میکرد آن هم سهام زیان ده، این بندگان خدای از همه جا بی خبر همه سهام خود را میفروختند و هر چه نقدیندگی داشتند سیگنال استاد را میخریدند و سهم هر روز از مثبت هم میخورد و در حالی که شما بعد از رسیدن صدرا به 275 اخطار نزول میدادید ولی این بندگان خدا شاد که سهم مثبت شد و این درحالیست که استاد و اطرافیانش درحال خروج از سهم بودند و در اصل این بندگان خدا وسیله کسب سود استاد نارنجی تالار همسایه و دارو دسته ریاکار او بودند و بعد که سهم منفی شد استاد میگوید صبور باشید و میانگین کم کنید .... تا رسید به این قیمت اسفبار!! بدیهی است که هر سهمی حتی زیان ده هم باتوجه به شرایط مثبت بازار سرانجام رشد خواهد داشت ولی آیا زمان از دست رفته و فرصت کسب سود از دست رفته نیز جبران میشود ؟! کاش دوستان ما تا این اندازه ساده اندیش نبودند و اندکی عمیق تر به موضوعات نگاه میکردند.

نقل قول نوشته اصلی توسط i177177 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.....

مدت زیادی میشه که من در اینجا حضور نداشتم... مشغله کار و زندگی از یک طرف و سر و کله زدن با مشتریان داغدیده و متضرر کارگزاری ما... از طرف دیگه حقیقتش برام دل و دماغی نذاشته تا بیام اینجا برای شما و دوستان مطلب بنویسم...

اما صدرا... متاسفانه با اون گزارش کذایی چند ماه گذشته و اعلام زیان 50 تومانی براحتی در روند سهم پارادوکس ایجاد کردند و با این چوب لای چرخ گذاشتنها توسط مدیران شرکت که سابقه چندین ساله داره! روند سهم را به کلی به هم ریختند و صدرا را وارد یک کانال بلند مدت نزولی کردند! قبلآ اگه یادتون باشه من رسیدن قیمت صدرا تا تارگت 275 تومان را دقیقآ پیش بینی کرده بودم اما شکست خط حمایت معتبر چندین ساله صدرا را هرگز تصور هم نمیکردم! البته در هنگام شروع روند صعودی من خروج بعضی از بازیگران جهت دهنده حقیقی به روند صدرا! از جمله سرمایه گذار... و هم گروهی هایش را با اطلاعاتی که هر روز از سپرده گذاری میگرفتم قبلش به دوستان هشدار داده بودم! و تاکیدآ گفته بودم که این شخص معمولآ خلاف روند بازی میکند و بر قوائد بازی صدرا کاملآ مسلط است! اما ظاهرآ دوستان این هشدار را زیاد جدی نمیگرفتند!! طبعآ صدرا بعد از رسیدن به تارگت مورد نظر 275 من به شخصه انتظار نزول قیمت تا حداقل 210 را داشتم امابیشترش را نه!! ولی با شکست این خط حمایت و سقوط قیمت صدرا تا مرز 110 تومان متاسفانه کار بسیار پیچیده و مشکل شد! ودر حال حاظر دیگه نمیشه تحلیل دقیقی ارائه داد! به نظر من در این قیمتها صدرا دیگر فروشی نیست اما هر بالایی ممکنه فقط فرصت خروج باشه!! البته این را از زاویه بدبینی خدمت شما عرض میکنم! یک دلیلش اینه که اوضاع و احوال کلی بازار خیلی داغونه و فعلآ امیدی به ورود نقدینگی به بازار نیست! دلیل دومش هم اینه که وقتی من سهامدار می خوام تو یه بازی عادلانه و مجموع مثبت بازی کنم! وقتی می بینم بعضی از هم بازی ها عدالت را زیر پا میزارن و با هر ترفند و دروغی از سهم نوسانشون را بگیرن و زمانی که سهم در حال صعوده را تا 500 تومان فرصت خرید میدونند و وقتی هم صدرا قیمتش میریزه یه مدتی سکوت میکنند و ... شاید یکی از دلایل اینکه صدرا تا امروز اینطوری با دل و دماغ سهامدارانش بازی کرده همین اطلاعات دسته چهارم و پنجم و دروغیه که در تالار همسایه هر روز توسط بعضی از افراد تابلو با آیدی های متنوع شان به سهامداران خورانده میشه تا وقتش که رسید اونها را تحریک کنند که هی بیشتر و بیشتر بخرند و توی این باتلاق هی فرو بروند!! و اونها هم بتوانند نوسانشون را از سهامداران مظلوم صدرا بگیرند اما... خواننده این مطالب باید عاقل باشه!!

در آخر توصیه میکنم نوشته های افراد تابلو را که دروغ زیاد میگن!! و از دید همه پنهانند!!( فی المثل نارنجی پوش تالار همسایه) خوب بررسی کنید تا به نیت اونها پی ببرید! برای آینده خودتون اسامی این حقه بازان را به خاطر بسپارید تا تو سهمهای دیگه مثل فرآوری و دانا و ... تو دام این افراد گرفتار نشوید!! و در آخر مثل من ترسو نباشین و اسیر بازی دیگران نشید... یا حق

12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید سنگر تک درخت از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

رئیس هیئت مدیره صدرا در گفت‌وگو با تسنیم:
    صدرا نه رانت می‌خواهد نه صدقه فقط پروژه بدهید

رئیس هیئت مدیره کشتی‌سازی صدرا با اعلام این‌که بدهی‌های صدرا با رشد 20 درصدی به 4800 میلیارد تومان افزایش یافته است، گفت: صدرا مانند یک فرزند سرراهی است که کسی آنرا قبول نمی‌کند، از دولت نه رانت‌ می‌خواهیم نه صدقه، فقط پروژه می‌خواهیم.
    رئیس هیئت مدیره کشتی‌سازی صدرا با اعلام این‌که بدهی‌های صدرا با رشد 20 درصدی به 4800 میلیارد تومان افزایش یافته است، گفت: صدرا مانند یک فرزند سرراهی است که کسی آنرا قبول نمی‌کند، از دولت نه رانت‌ می‌خواهیم نه صدقه، فقط پروژه می‌خواهیم.
    به گزارش مارین نیوز، قباد چوبدار در گفت‌وگویی با تسنیم، افزود: اتفاق جدید و قابل توجه و مثبتی برای صدرا روی نداده است، همچنان وضعیت بدهی‌ها، فشارها، بانکی، مالیاتی و بیمه برای آن وجود دارد.
    وی تصریح کرد: از سوی دیگر شرایط صنعت نفت هم باز تغییر زیادی نکرده است که به تجهیز یا فعال شدن بیشتر صدرا نیاز باشد.
    وی با بیان این‌که در شمال کشور هم صدرا کاری (پروژه‌ای) ندارد و تعطیل است،‌ افزود: ایزوایکو صاحب دارد و وزارت صنعت از طریق سازمان گسترش صاحب است و دم دروازه است، وقتی قرار است مشکلی حل شود ایزوایکو در اولویت است، طبیعی است چون "چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است" چه برسد به صدرا.
    وی تاکید کرد: صدرا رها شده است، نه قبول دارند دولتی است و نه قبول دارند خصوصی است، مانند بچه بی‌پدر و مادر شده، اگر چیزی زیادی بیاید به صدرا می‌دهند.
    رئیس هیئت مدیره صدرا در ادامه با اشاره به افزایش 20 درصدی بدهی‌های صدرا از اردیبهشت امسال تاکنون گفت: «فرض کنید بچه‌ای را سر چهار راه روی دست یک نفر بگذارند، این بچه گرسنه است و نمی‌توان آن را زمین بگذارند تا بمیرد، از آن طرف هم کسی نیاید بیاید بگوید من پدر یا مادر این بچه هستم. قرارگاه هم تلاش می‌کند ولی مگر زور و توان قرارگاه چقدر است. در این شرایط بد اقتصادی آنها هر چقدر تلاش دارند می‌کنند اما صدرا نیازمند توجه بیشتری است.»
    چوبدار تاکید کرد: از دولت نه پول می‌خواهیم نه رانت و نه صدقه، پروژه می‌خواهیم. بیایند پروژه بدهند بگویند کار کنید پول می‌دهیم و کار نکنید پولی در کار نیست.
    رئیس هیئت مدیره صدرا اردیبهشت امسال با تشبیه وضعیت صدرا به کلاف سردرگم به تسنیم گفته بود:‌ «به‌عنوان دارنده امکانات بخش خصوصی قادر نیستیم کاری برای صدرا انجام دهیم. در حال حاضر صدرا 4000 میلیارد تومان بدهی دارد که 1800 میلیارد تومان آن به بانک‌هاست. این میزان بدهی سرمایه 10 بانک است، می‌دانید هر بانک در ایران 400 میلیارد تومان سرمایه دارد.»

مردک دروغگوی بدرد نخور........کثافتای خانمانسوز

14. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید سامان ب از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 2,456 بار در 369 ارسال

هر وقت قهوه میخورم یاد مادر اینا میفتم

16. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید اسماعیل از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 88 بار در 29 ارسال

سناریویی خوشبینانه

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Hossein esmaeili از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 88 بار در 29 ارسال

سناریویی بد بینانه با تارگتهای 86و 54تومان
    ویرایش توسط Hossein esmaeili : 2015/12/13 در ساعت 14:07

20. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Hossein esmaeili از ایشان تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 25 مهمان ها)

1. saeeid0808،
  2. vahidm62