نقل از کاربر لولوی بازار در تالار همسایه:
سلام
جناب آرش کمانگیر عزیز اگر من از وضع زندگی شما تا حدودی با خبر نبودم و اگر به صادق بودن و مظلومیت شما ایمان نداشتم! هرگز و هرگز موضوعات گذشته را یادآوری و نقل نمیکردم باعث تکدر خاطر شما نمیگشتم کاری به دیگران ندارم اما از آنجا که شخص شما برای من عزیز هستید نظرم را شرح دادم. لازمه بدونید من در جلسه تالار زیتون حضور داشته و شخصآ با پارسا در آن جلسه گفتگویی نیز داشتم. قبل از شروع جلسه از ایشان یک سئوال را 4 بار مکررآ پرسیدم که:" آقای پارسا لطفآ به من بگویید که استاد شما(آیدی نارنجی) کجا نشسته اند؟ تا من حضورآ ایشان را ملاقات کنم؟" در پاسخ پارسا فقط می گفت استاد فعلآ دوست دارند از نظرها پنهان باشند ولی همه جای این تالار حضور دارند و همه را زیر نظر خود دارند!! پرسیدم آیا شما ایشان را از نزدیک دیده اید؟؟ و کاملآ می شناسید؟؟ جناب پارسا پاسخ دادند بله!!! پس از گذشت مدت زمانی و پس از سقوط قیمت صدرا تا حوالی 200 تومان تعدادی از دوستان نزدیک تلفنی از پارسا گله مند بودند که چرا این استاد شما اینگونه تشویق به خرید میکردند و باعث متضرر شدن ما شدند و... پارسا این بار بر خلاف ادعای قبلی خود اذعان داشت که او نه استاد را دیده و نه کاملآ میشناسد و فقط تلفنی با او گفتگوهایی داشته!!! و اگر از اول می دانست که تحلیل ایشان اینقدر ضعیف است! هرگز به حرف ایشان خرید نمیکرد و... خنده داره نه؟؟؟ آخه دروغ و فریب اذهان دیگران تا چه حد؟؟؟ بله دوست عزیز به همین سادگی و به همین خوشمزگی پارسا همه مسئولیتها را به گردن تنها یک آیدی انداخت و از همه سلب مسئولیت نمود!! عجب!! پس آن قولها و آن وعده ها در جلسه و بعد از جلسه چه شد؟؟ همش حرف مفت بود؟؟؟ در جلسه دیگری در دربند معروف به شیشلیک خوران هم ایشان با همین حرفهای ضد و نقیض خود توانست به سادگی آب خوردن تنی چند از سهامداران قدیمی را فریب داده و از آنها وکالت هم بگیرد!! حال آرش عزیز دوست داری از من بپذیری یا نپذیری اما از نظر من این دو یکی هستند و منشع اصلی این فریب و کلاه برداری بزرگ همین واقعیت است. مطمئن باش که من و شما و همه کاربران این تالار چه در گذشته و چه منبعد از این نخواهیم توانست هیچ ردی از این آیدی نارنجی پیدا کنیم؟ تنها فقط یک آیدی وجود دارد و دیگر هیچ!!! حال اگر شب تا صبح من و شما و دیگر کاربران فحش و ناسزا نثارش کنیم انگار نه انگار... !!! واقعآ شگفت آور است وقتی یک تحلیلگر کارآمد و صادقی چون رضا مجیدی با نام و فامیل حقیقی خود اینجا مینویسد و تحلیل می کند همه منکر گفته های او میشویم!!! و حق را اکثرآ به این ایدی نارنجی میدهیم!! وقتی یک فرد گمنام با آیدی i177177 می آید و هویت پنهان این آیدی نارنجی را افشا میکند به ناظر شکایت میکنیم تا زود مسدودش کنند! و بیش از این گندش بالا نیاید که تحمل نمی کنیم! افراد دیگری نیز بعضی حقایق را اینجا نوشتند اما چه کسی این حقایق شنید و یا پذیرفت؟ کدبان بستانها, دندی بوی ها, ساده زیست ها, اهوراها و.... و... امدند و رفتند اما عبرتی برای ما نشد که نشد. آخرش هم همگی باز ضرر خروج کردیم! یک گله رفت اما گله دیگری در حال ورود است و تا بخواهد به این واقعیتها دست یابد تا خرخره توی این باطلاق فرورفته و دیگر توان گریز نیست! بله دوست عزیز این گرگ سالهاست که با گله آشناست ....
این کاربری که با آیدی طیب در تالار همسایه در تاپیک صدرا به قول خودش داره تحلیل میکنه ماهیتش بر همگان از خیلی وقت پیش آشکار شده و کمتر کسی از کاربران آن تالار هست که این شخص را نشناسه سالهای قبل در فرآوری و دانا خیلی ها را متضرر و بیچاره کرد و سال گذشته هم برای چندمین بار ملت را تو صدرا بدبخت کرد. معلوم نیست این شخص چرا و به چه دلیل عامل اصلی بدبختی عده کثیری از سهامداران شده؟ یا خیلی نادان و بی مغز است و یا تعمدآ باعث و بانی بدبختی خیلی از سهامداران شده که مورد دوم به عقیده من به حقیقت نزدیکتره
بسم الله الرحمن الرحیم
یه آیه شریفه در قرآن هست که ترجمه قسمتی از آن را برای شما مینوسم!
گوش دارند ولی نمیشنوند!
چشم دارند اما نمیبینند!
عقل دارند ولی ذره ای تفکر نمیکنند و...
این مصداق آنهاست!
دوست عزیز لیاقت اکثر کاربران تاپیک صدرا در تالار همسایه همین افراد هستند!
آنها بهتر است به امثال طیب و فرامرز اقتدا کنند که باز هم مثل همیشه گول بخورند و بعد بیایید در تاپیک صدرا گریه و زاری راه بیندازند! این افراد جملات دروغ و حقیقت را با هم می آمیزند و به خورد آنها میدهند به این عمل آنها تلبیس هم میگویند!
پرسود باشید
و من الله توفیق
کاربر Felfel هم دست داره تو این کلاشی بازی صدرا
با سلام خدمت دوستان عزیز
قصد مطلب زدن نداشتم ولی صدرا یا از 128 برمی گرده و یا تا 80 تومن میریزه. قصد نمک پاشیدن رو زخم سهامداران مظلوم صدرا ندارم که خودمم یه مدت سهام دارش بودم و با 5 تومن ضرر فروختم و گذاشتم تو لازما و ...... .
دوستان صداریی سهام هایی مثل لازما، پیام، بهپاک، پلوله، کقزوی، سایرا و مهرام را زیر نظر داشته باشید شاید بتونه بخشی از ضررهایتان را جبران کنه.
همه تون را دوست دارم و واقعا شماها را مظلومترین سهامداران بورس میدونم.
بررسی سهم صرفا از نگاه فیبوناچی.
باتوجه به اینکه سهم سطح 62درصد موج قبلی رو در محدوده 184به پایین شکسته میشه نتیجه گرفت که سهم وارد موج جدیدی شده است پس در حال حاضر سهم در حال اصلاح رشد قبلش (که از محدوده 65تا375بود)نیست.
در اینمواقع سهم معمولا تراز 113درصد رو برای توقف موقت نزول و پولبک به کف قبلی انتخاب میکنه
پس سناریویی که محتمل هست این است که سهم داره به محدوده 160پولبک میزنه و مجدد افتش رو از سر میگیره.
اگه این مثبت شدن سهم در 160متوقف بشه میتونیم بگیم سهم تا محدوده قیمت اسمی سقوط خواهد کرد
اما اگر بتونه 160رو بشکنه تارگت اول سهم محدوده 230هست.
تا یکشنبه 160 را با قدرت رد میکنه.کندل بلند زده.شاید هم فردا
با سلام خدمت دوستان صدرا امروز معاملات خوبی داشت ولی برای حرکت قوی نیازمند حرکت کلی سهمهای گروه پیمانکاری می باشد.