سلام دوست عزیز و ممنون از الطاف محبت آمیز شما....
الان مدتی میشه که ازدحام مشتریان در کارگزاری ما به مراتب بیشتر از یک ماه گذشته شده و واسه همینه که فرصت کمتری واسه فروم نویسی دارم و ارتباطم با دوستان تلگرامی و شما نیز کمتر شده ببخشید دیگه... اما خوشبختانه صدرا را همچنان زیر نظر دارم و بعد از مشغله کاری هر روز بعد از ظهری کمی روی معاملات اون مطالعه میکنم... تو این ده روز گذشته هم بحمدالله نوسان تپلی داد و هر کسی شناسایی سود کرد و فروخت سود خوبی به جیب زد من هم در قیمت 275 یه تعداد کمی داشتم(خرید 160 و 164) و فروختم خوش به حال اونهایی که بالاتر فروختند و سود بیشتری بردند... دوست گرامی با اینکه میدونم ازم ممکنه برنجی ولی به نظر من هنوز صدرا داره فرصت فروش میده و نباید از این فرصتها غافل موند... اگه معاملات صدرا را تو این چند روز گذشته با دقت رصد کرده باشی متوجه میشی که فقط با شایعات و اخبار کذب و معاملات صوری و دو طرفه زدن یک حقیقی به یک حقوقی و بلعکس قیمت را بالا کشیدند ... همین امروز را کافی بود با دقت بیشتری رصد میکردی تا همه چی را متوجه میشدی... اول صبح یه دستور خرید حدودی 100 هزارتایی در قیمت 170 چینده بودند که از قبل مچ بود حالا چرا تا آخر وقت این دستور حذف نمیشد؟ دلیلش خیلی ساده است تعمدآ اون دستور را کامل مچ نکرده بودند و به همین دلیل دستور تا لحظات پایانی بازار باقی میمونه! تا اولآ خریدارها زمانیکه چشمشون به این اوردر بیفتد بیشتر ترغیب به خرید شوند و به جای اینکه مثلآ زیر قیمت 250 دستور خرید دهند قیمت خرید خود را بالاتر آورده و با 170 دستور بالا تنظیم کرده و 10 تومنی پایین تر می نشستند... و ثانیآ فروشنده ها نیز دستور فروش در قیمت پایینتر ننشیند... ولی خوب بعضی از فروشندگان هم براحتی به اونها میفروختند... از طرفی دو تا معامله خرید و فروش حقیقی و حقوقی 7 میلیونی هم دو طرفه زدند تا دم خروس را فعلآ پنهان کنند و قیمت پایانی را مثبت نشان دهند تا عوام در داغی بازار متوجه داستان شیرین بنداز بنداز صدرای گوگولی توسط این آقایون نشوند.... الان هم ممکنه توی تالارهای دیگه یه جو مثبت راه انداخته تا دیگرانی که این سهم را به هر دلیل تو این چند روز گذشته در قیمت بالا خریدند و اطلاع کمی از روندش دارند و هنوز سهم رو تو سبدشون دارند! یه وقت ترس ورشون نداره و خروج کنند!! و بازی این آقایون نیمه تمام باقی بمونه!! پس شما بهتره کمی هوشیار باشی و ذهنت رو اسیر این جو سازیها نکنی و اگه نظر من را میخوای بهتره در اولین فرصت حتی با ضرر خروج کنی... من سه تا تارگت را تا پایان اسفند توی نمودارم واسه صدرا محتمل میدونم که اویش 200 و دومیش هم 170 تومنه... اما سومیش را فعلآ نمیگم چون اولآ نمیخوام زیاد اینجا جو منفی بدهم و روی روحیه شما تاثیر منفی بزارم و دوم اینکه هنوز توش موندم و کمی شک دارم و تا دلیلش دقیقآ واسم مشخص نشه اینجا عنوان نمیکنم تا خدای ناکرده کسی را به اشتباه نیندازم شاید یک دلیلش گزارشی باشه که بزودی در کدال قراره ارسال بشه مانند سال گذشته اگه یادتون باشه! دقیقآ دو روز بعد از اینکه صدرا قیمت 275 و بالاتر را روی تابلو دید اون گزارش کذایی و افتضاح در کدال نشست و سهم ریخت... و شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه! نمیدونم فقط این رو میتونم به شما بگم که قبلآ یه سری از افراد را در قالب یک گروه (سوم) اینجا ذکر کرده بودم(رجوع شود به پستهای قبلیم) گروهی موسوم به تالار کرجی ها به لیدری سرمایه گذار... من آمار دقیق خرید و فروش چند تن از اعضای اصلی اونها را مرتب از سپرده گذاری میگیرم و تا حدودی بر خرید و فروش روزانه آنها اشراف دارم. این افراد از 4 روز گذشته یعنی دقیقآ از روز بیستم بهمن ماه خروج پله ای خودشون را استارت زدند و تو این مدت کوتاه تا توانستند فروختند و از آنجائیکه من آمار دقیق خرید تک تک این افراد را دارم میتونم بگم به طور تقریبی تا امروز توانستند تا یک سوم صدرای توی سبدشون خروج کنند و هنوز دو سوم سهمشون باقی مونده و هر لحظه آماده شلیک ... پس مانند دفعه قبل اگه یادتون باشه! و هشدار خروج آنها را تو رنج قیمتی 230 الی 275 دادم! الان هم دارم هشداری دیگر اما جدی تر از قبلی در رابطه با خروج این افراد به شما میدهم... قبلآ هم مکررآ گفته بودم که این گروه بر قوائد بازی صدرا کاملآ مسلط هستند و شاید هم به رانت اطلاعاتی وصل باشند! پس خیلی مراقب باشید که ایندفعه هم مانند دفعات قبل سهم بالا خریدتون رو دستتون باد نکنه و یه روزی مجبور نشید زیر قیمت خریدتان بفروشید... یا حق