سلام و ادب و سپاس از بررسی خوبی که انجام دادید.
نحوه معاملات و خرید و فروش هایم بر اساس این نوع محاسبات نیست نه در این سهم و نه در سهم های دیگر وگرنه حداقل در این نماد کیست که نداند با این وضعیت شفافیت و زیان انباشته و محاسبات جنابعالی نباید سراغش رفت. در معاملاتم عوامل مختلف رو در نظر دارم و هر زمان به تناسب اون مقطع و گزارشات و اخبار و جو کلی بازار و روانشناسی بازار و وضعیت همگروهی ها و چشم انداز اتی و سایر موارد تصمیمات خود را مبنی بر خرید یا فروش سهم میگیرم. اینکه صدرا وضعیت شفافی ندارد و همواره با ابهامات متعدد روبروست موضوع جدیدی نیست ، حداقل در این 10 سال اخیر که به یاد دارم اینگونه بوده و کمتر کسی توانسته پیشبینی مشخصی نه از بنیاد آن و نه قیمت آن ارائه دهد و اگر هم شده درصد انحرافش بسیار بالا بوده . خودم هم از منتقدین این سهم قبلا بودم و هستم ولو یک دهه پیش در مقاطی حتی تا مرز تک سهمی هم پیش رفتم و جواب هم اغلب گرفتم ولی انتقادات از آن سرجای خود بوده . پس از اخراج سهم از بورس دیگر سراغش نرفتم تا اینکه برنامه افزایش سرمایه اش اعلام و چند وقت پیش وارد شدم که این افزایش سرمایه همراه شده با بهبود عملکرد مالی شرکت که در گزارش 6ماهه هم قابل مشاهدست هرچند که با این سودها زیان انباشته بسیار سنگینش سرجای خود هست مگر بتواند سودهای بالا بسازد ولی این افزایش سرمایه 2حسن عمده دارد یکی خروج شرکت از شمول ماده 141 است که مزایای خود را خواهد داشت و دیگری جذابیت روانی قیمت با لحاظ افزایش سرمایه مبحوث عنه . با نگاهی به سوابق قبلی سهم و قیمت نمادهای فاراک و فاذر و خروج از شمولیت ماده فوق الذکر بنظرم درصورت تایید و صدور مجوز افزایش سرمایه با درصد کامل درخواستی شرکت بازدهی مناسبی را داشته باشد. این سهم رو به ویژه به تازه کارها به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.