از اول سال قول 3000تومن شدن تا حدود خرداد سال بعد رو داده بودم
رو حرفمم هستم
خیالتون راحت
این افت صدرا واقعا ظلم بود اونم این جوری ولی اخراشه
از اول سال قول 3000تومن شدن تا حدود خرداد سال بعد رو داده بودم
رو حرفمم هستم
خیالتون راحت
این افت صدرا واقعا ظلم بود اونم این جوری ولی اخراشه
سلام
صدرا نزدیک ۱۰۰۰ تومان بود که پسرم میگفت وقتی به ۳۰۰۰ تومان برسه (که بهش امیدواری می دادم تا اخر سال میرسه ) سهمهاش رو که ۱۲ هزار و خرده ایه می فروشه و یه مک بوک می خره. الان توی دیجی کالا مدلهای معمولی ایسر و ایسوس همین قیمتهاست!
از پا در آمدیم و نیامد به دست یار
پشت امید بر سر این آرزو شکست !
بعضی وقتها به نظر می رسد که بهتره سکوت کنیم بازیگر ، سهام این شرکت فوق العاده مهم و با ارزش را از دست سهام بازان و نوسان گیران بیرون بیاورد . اما در عوض شاهدیم بازیگر انتخاب شده برا این شرکت از نا جنس ترین سفته بازان ، و قبل از هرچیز به فکر پر کردن جیب خودش است.
تا به حال ده ها و صدها بار در سبدهای شخصی از این شرکت نوسان گرفته اند هیچکس هم صداش در نمیاد
ویرایش توسط shahin : 2020/10/16 در ساعت 18:18
متاسفانه این بازیگران ناکس کاری با سهامداران این شرکت کردند که افرادی مثل دکتر محمدی نه تنها سهامشان را واگذار نکنند بلکه در نگهداری آن مصمم تر و به یک معضل بزرگ تبدیل شوند.
در طلایی ترین اوضاع بازار و در زمانهای انفجار نرخ ارز و تورم سهامشان را به مردم فروختند و جاماندگی و زیان های زیادی به سهامداران تحمیل کردند.
بدون شک در این مسیر پر کردن جیبهای شخصی ، تعداد زیادی از سهام صدرا را هم قربانی کرده اند. امید است با هوشمندی سهامداران این بار نتوانند سهامهای قربانی سفته بازی را به کیسه خلیفه برگردانند و هرچه سریع تر یک مرجعی از زیان هایی که وارد کرده اند حساب بکشد.
ویرایش توسط shahin : 2020/10/16 در ساعت 20:48
سلام
جناب دکترشمااگرراه ارتباطی با جناب طیب دارید جهت فعالیت مجدد در این سایت از ایشان دعوت به عمل آورید .
این هم درخواست من از مدیر سایت و پاسخ ایشان .
پاسخ : دعوت از تحلیل گران باسابقه و صادق
نقل قول نوشته اصلی توسط mehdyand2amir
سلام
با توجه به تعطیلی سایت تالار بورس
در صورت صلاح دید از جناب طیب و BEHNAM برای فعالیت مجدد در بورسی و ارائه تحلیل دوت به عمل بیاورید
سلام
عرض ادب و احترام
احوال شما؟
از لطفتون و اینکه به فکر سایت هستید، ممنونم.
از طریق ارسال ایمیل چند بازی از دوستان فعال قدیمی دعوت کرده ایم، اما راه دیگه ای برای ارتباط با ایشون ندارم.
اگر بهشون دسترسی دارید حتما از طرف من بهشون پیام بدید و دعوت کنید.
ارادتمندم
بازم این نکبت ها دعواهای سیاسیشون رو آوردن بازار...
یه تجمع باسه همین هفته جلوی سازمان لازم هست..
با سلام
ادرس اینجا رو دادیم گفتیم اساتید تشریف میارن استفاده میکنیم از محضرشون
خبری نیست !!!!!
جای دیگه تشریف دارین؟؟ یا دیگه حوصله بحث و تحلیل ندارین ؟؟
الان مشخص میشه اونی که صف صدرا رو چیده میدونه کی قراره بازار روال عادیشو شروع کنه و فعلا الارم نخریدن میده تا به وقتش
حداقلش اینه شاید میدونن دارن چیکار میکنن
ویرایش توسط Arian02 : 2020/10/18 در ساعت 22:38
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 4 مهمان ها)