یک حسی به من میگه صدرا میدلاین اندروز را نمیبینه یا حداقل الان نمیبینه
چارت شاخص کل نیز حکایت بر برگشت بازار به واسطه برخی شرکتهاست حال باید ببینیم چه خبری یا اتفاقی قراره بیفته
بنظرم شنبه نهایت یکشنبه سهم برمیگرده و مثبت میشود اگر خوب حمایت شود میتواند تا 2473 ریال صعود کند که البته مقاومتهایی هم روبرو دارد
روند صعودی بلند مدت سهم شکسته شده و در کف چنگال با روند خنثا قرار دارد الان جای حساسیه چون باز بحث یک روند مطرح است
انشالله کف چنگال حمایت معتبری باشد و بتواند تا مدلاین بالا بیاد و دوستانی که دارند سود کنند
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...p1ssef875c.png
صدرا مثل اسب وحشی میمونه که به نظر رام نشدنی میاد واسه همین برای چارتیستها جذابه و هر تحلیلگری سعی میکنه یه جور اون رو در بند بکشه .
من هم اینجوری سعی کردم اون رو مهار کنم امیدوارم این محدوده 165 که به نظر میاد باید قیمت برگرده جواب بده .
از نظر من دیگه همه شرایط برای برگشت قیمت آماده شده هم واگرائیهای مثبت و هم این حمایتهای شدید چنگال و کنج
اگه این مرتبه اینها جواب نداد مجبوریم از چاقو استفاده کنیم و شاید هم سلاح گرم آوردیم .![]()
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
ممنون از تحلیل شما جناب برادران من چنگال را دقیقتر رسم کردم البته کف مثلث هنوز تایید نشده و شنبه تایید خواهد شد و به سمت 265 تا 275 میان مدت حرکت خواهد کرد
اما با توجه به اینکه سهم یکبار میدلاین را تایید کرده به نظر شخصی من لزومی ندارد به میدلاین اندروز همان محدوده تفکر بازار برسد
بصورت کلی برای صدرا تارگت میتوان داد مثلا محدوده 90 125 145 155 و وو اما مهم این است ما علایم صعود را ببینیم که در صدرا خیلی وقتی است میبینیم اما هر چه نزول بیشتر بوده علامتها واضحتر شده اند
رسیدن سهم به 161.8 درصد دوم همان واگرایی مثبت مد نظر شما
حرکت اول صدرا به سمت 194 خواهد بود
![]()
مارال خانم ممنون از نظر شما ولی من چنگال رو بر اساس قیمت کلوز رسم کردم و شما بر اساس قیمیت بالا و پائین و اختلاف ما هم به همین موضوع برمیگرده اتفاقا جناب پناهی هم چنگالشون مشابه شما بود و من شخصا ترجیح میدم از قیمت کلوز استفاده کنم . به جناب پناهی هم عرض کردم این دو دیدگاه متفاوته و نمیشه گفت یکی غلط رسم شده به نظر من هر دو چنگال با دو دیدگاه درسته .
بنده نه تنها قیمتهای 90 و 125 رو اغراق آمیز میدونم بلکه معتقدم صدرا قیمت 143 که همه از اون یاد میکنن رو نخواهد دید .
به نظر من صدرا در همین محدوده 160 برگشت خواهد داشت البته نه اینکه الزاما روند صعودی هیجانی داشته باشه چون در محدوده 182 به مقاومت مهم خط روند برخورد میکنه و باید دید با اون چکار میکنه .
البته اینها نظر و برداشت من از نموداره که ممکنه خیلی از دوستان موافق نباشن .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
باتشکر از خانم پانی برای الگویی که برای حفاری قراردادندازاین الگو برای صدرا استفاده کردم .
![]()