پیک نیک اول رو خودم روشن میکنم...هدف اول 1500 تومان
فروشنده همچنان داره تلاش ميکنه تا بلکه بتونه صف فروش درست کنه
انگار 4 ماه صف فروش براش بس نبوده ( البته تقصيري نداره،ديده سهم رها شده به امان خدا و خودش رو خيلي قدر فرض ميکنه )
هر چي اينجا بيشتر بفروشي ما خوشحال ميشيم،پس اگه زورت ميرسه (که نميرسه )،صف فروش بچين
صف خريد فرداي صدرا رو از حالا ميشه ديد ( و البته ديگه هيچ ارزشي نداره )
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
دوستان این قسمت مربوط به ارتباط با مدیر هست و زحمت بکشید زیر پست دکتر تشکر بزنید
http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post855934
ما هم امروز خرید زدیم ببینیم چی میشه
امروز سرکارخانم بل نیستند جمع شدن صف فروش صدرا رو ببینند
امیدوارم صدرا براشون برکت داشته باشه
سلام
عجب شنبه خوبی بود
1- از جناب بهنام تشکر می کنم که خبر خوب حضور جناب طیب در تاپیک رو دادن
2- از جناب پورنیکدست تشکر می کنم بابت پیگیریشون که جناب طیب بتونن مجددا بنویسن
3- از مدیران محترم تشکر می کنم که مشکل رو رفع کردن. ممنونم که با نظارت و اقدام به موقع جو تالار رو آرام و امن حفظ می کنند.
4- از جناب سهامدار خرد که به یادم بودن تشکر می کنم. من هم برای جنابعالی و سایر دوستان خیر و برکت از خداوند مهربان خواستارم.
5- از جناب سیلور پلاس هم تشکر می کنم که نوید رشد تا 700 و خرده ای رو داده بودن. البته نقطه برگشتی که اعلام کردن پایین تر بود ولی اشکال نداره همه ما اشتباه می کنیم
6- از خریداران محترم و فروشندگانی که از صف بیرون رفتن هم تشکر می کنم
حالا که صفش برداشته شده به طمع افتادم که نگهش دارم. خدایا مرا از وسوسه نفس اماره محفوظ بدار. اگه بتونم به خودم مسلط بشم و زیادی خوشحال و متوهم نشم در روزهای اینده بخش کمی از صدرا رو به جم پیلن و وسبحان یا شکربن تبدیل می کنم.
از پستم معلومه چقدر خوشحالم بابت تشریف فرمایی جناب طیب و برداشته شدن صف صدرا؟
هر کسی میگه پول ارزش نداره و اصلا مهم نیست خیلی زیاد اشتباه می کنه.
حالا که صفش برداشته شده به طمع افتادم که نگهش دارم. خدایا مرا از وسوسه نفس اماره محفوظ بدار. اگه بتونم به خودم مسلط بشم و زیادی خوشحال و متوهم نشم در روزهای اینده بخش کمی از صدرا رو به جم پیلن و وسبحان یا شکربن تبدیل می کنم.
از پستم معلومه چقدر خوشحالم بابت تشریف فرمایی جناب طیب و برداشته شدن صف صدرا؟
کاملا معلومه
وکاملا هم حق دارید
منهم همینقدر خوشحالم
هم بخاطر خودم وهم بخاطر همه کسانی که تقریبا صدرا تمام دارو ندارشان هست
سلام وقت بخیر
من هم خیلی خیلی خوشحالم بابت حضور مجدد جناب بهنام
امیدوارم مثل چند سال قبل مجددا اون صفحه تحلیلهای خودتون را فعال نمایید
نام کاربری ایشان فعال شد.
در صورتیکه نام کاربری قدیمی "طیب" نیز متعلق به ایشان است کافیست ایمیل ثبت نامی را ذکر کنند تا هر دو نام کاربری ادغام شود یا پسوردی برای استفاده از نام کاربری قدیمی ایجاد شود.
پیغام مدیریت محترم سایت منتظر حضور جناب طیب عزیز هستیم...