✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز با احساس ، بامرام و فراموش نشدنی صفحه استثنایی خصدرا در تالار بورس
حقیقاتا احساس میکردم یک قبیله یا طایفه از آشنایان خودم را گم کرده ام .
عزیزانی که بجز عکس پر هیبت و نه چندان لطیف دکتر پورنیکدست دوستداشتنی با آن قلب مهربان و آرین و asus و حاج فاتح شاهرودی بقیه را اصلا ندیده بودم .
حدود 10 روزی می شد که با این سایت برای ثبت نام دست و پنجه نرم میکردم تا اینکه بالاخره گویا یک پدر آمرزیده ای مشکلات را به مدیران این انجمن اطلاع داد و مشکل ارسال کد تایید حل شد .
برای با شما بودن در خلال صف فروش سنگین صدرا لحظه شماری میکردم .گاهی از دلتنگی عکس نوشته ی Hadiam روی برف بالای قله ،که یک tecnichaler نوشته و زیرش والعاقبته للمتقین است را که روی دسکتاپ save کرده بودم نگاه میکردم و حسرت روزهای خوش گذشته را میخوردم .فحشها ،انکارها ،هارت و پورت ها ،منم منم ها ،دعواها ،آشتی ها ،بحثهای سیاسی و فرهنگی....
آخ....
فیزیک کوانتوم
انفجار آبی گازی
اسلاوانکا دراکولیچ
برست لی تفسک
حاج محسن وقتشه .
تا پایان دی تکلیفی تا پایان سال قانونی .....
آخ آخ آخ آخ ....
از کلیه دوستانی که در نبود اینجانب ذکری از حقیر سراپا تقصیر کردند مخصوصا دکتر عزیزم پورنیکدست ، بیکرانه ، دودو ، سرکار خانم بلفی ، آرین عزیز ، ali454 ، پایش سهام ، سهامدار خرد ، حاج سید موشه هاراتونیان یهودی اصل اورشلیم لولوی بازار و دوستان گرامی دیگری که در خاطرم نیست صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم .(اسامی چند صفحه آخر که تونستم بخوانم )
وقتی دکتر پورنیکدست با آن هیبت اما کلام استغاثه وار فرمود : تکنیکالر بیا دیگه ....
میخواستم مانیتور را خرد کنم و هر طور شده در خدمتگزاری حاضر بشوم که البته تا این لحظه به تعویق افتاد .
ولی حالا خودمونیم ، قبلا چند بار عرض کرده بودم که ما که باهم جرو بحث و گاهی جنگ و دعوا و فحش و فضیحت میکنیم ، اگر مدتی دور بیافتیم دلمان برای هم تنگ می شود و الحق که شد .
یک سلام و احترام ویژه ی خاص هم خدمت یگانه سمبل پایداری و استقامت در روزهای سخت ، بنیانگذار تحلیل سهام به روش فیزیک کوانتوم ، عارف کامل ، سالک واصل ،سردار رشید صدرا حاج شیخ طیب اولوالعزم ادام الله سیگناله والذین هم محسنون و حداقل دو ادمین باوفایش هم اون جوانتره و هم اون عصبانیه عرض کنم که ما حقیقتا از نعمت وجود پر برکت ایشان محروم بودیم که ما عرفناک حق معرفتک .
در پایان برای آماده شدن مجلس ، خودم و شما را به رعایت تقوای الهی توصیه میکنم که از کامنت بعدی بروم سر اصل مطلب ...
رفتم بالای منبر جدید ،دیگه هرگلی زدید به سر خودتون زدید !
آخیییییییییششششش !
راحت شدم
ارادت
بابک رنگارنگ .
ویرایش توسط technicaler : 2020/11/30 در ساعت 00:37
ali1230, amir.r, Arian02, aveen, belle fille, bikaraneh, candoo, Hossein133200, mahmood231, mehdyand2amir, mmahdii, mojk, nparsa, pournikdast, rad6303, rezanikroo, saghi, shadi, vahidm62, بورسفام, دقیق, دودو, سلکت, صبح صادق, م-ع, وحید خزایی, پارسه, پایش سهام
بابک جون عشقی عشق...ما هم بی اندازه دلبسته و دلتنگ شما بودیم ...چه روزهایی که با نوشته های نغز و خوشگلت حالمون بهتر شد و خندیدیم و بر هوش و نکته سنجیت آفرین گفتیم از دانش بالات برخوردار شدیم و استفاده کردیم. خاطرات من از خودت شیرین پرشمار و خیلی زیاده بی اندازه خوشحالم از دوباره بودنت با ما و حضور دوباره ات را به فال نیک میگیریم سلامت و پرسودباشی برادر
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
عرض ادب و احترام
بابک را یاد من انداختید .
این بابک رنگارنگ یک اسمی است که کسی نساخته بلکه از دل دوستان تاپیک برآمده و انعکاس دقیق تصورات دوستان است .
خیلی این اسم را دوست دارم .
ارادت
پ.ن
۱-اینجا شام چی میدن که انقدر خلوته؟
یک نگاهی بکن ببین دیگی چیزی بار گذاشته اند یا نه ؟
بانی باید یک مقدار فعالیتشو بیشتر کنه .
۲- من نمیدانم که این مطلب چقدر واقعیت دارد اما جالب است که میگویند یکی از علمای بزرگ را اجنه دعوت کردند که برایشان ده شب محرم سخنرانی و روضه برگزار کند .
این بنده خدا در زمان سخنرانی یک حال عجیب معنوی را در این اجنه ی پای منبر میدید اما بمحض اینکه روضه میخواند میدید که اینها توجهی نمیکنند .
شب آخر رفت پیش رابط اینها و گفت قضیه چیه که اینها پای روضه گریه نمیکنند ؟
رابط گفت : بعضی از اینها سنشان بالای ۱۵۰۰ سال است و در روز عاشورا در صحنه واقعی حضور داشته اند و متوجه اختلاف شدید روایت شما با واقعیت می شوند اما بعنوان ادب به روی تو نمی آوردند .
حالا منم یه چنتا روضه بخوانم ببینم وضعیت هیات چجوری است .
ارادت مجدد
ویرایش توسط technicaler : 2020/11/30 در ساعت 00:49
ali1230, belle fille, bikaraneh, candoo, Hossein133200, mehdyand2amir, mojk, nparsa, pournikdast, rezanikroo, saghi, ya_hoo, بورسفام, دودو, سلکت, صبح صادق, م-ع, وحید خزایی, پارسه, پایش سهام
سلام.
واقعا خوشحال هستم اینجا رو پیدا کردم. صدرا که چند مدتی حرصمون داد، تاپیکی هم نبود که حرصمون رو از صدرا با پرداختن به مسایل حاشیه ای خالی کنیم.
طیبی که تو اوج افت قیمت با مثبت اندیشی گاها اعصاب خورد کن از روند صعودی بگه. تکنیکالر با نیش و کنایه های گاه و بی گاه. دوستانی که هر بار سهم منفی می شد زورشون به ما سهامداران پر و پا قرص می رسید و هر چی از دهنشون در می اومد نثار می کردن. دکتر پورنیکدست و خانم بل فی و .... سهامداری صدرا بدون تاپیک صدرا صفایی نداره کلا.
هفته پیش چند روز تو صف فروش علاف بودم، البته همه سهامم نه، نزدیک به 10 درصد که همون هم قسمت به فروش نشد.
حالا که جمع دوستان رو دوباره پیدا کردم بازم مثل همیشه برام صدرا فروشی نیست.
عرض ادب
بنام خدا
با اجازه قرارگاه خاتم ، برادر جوزف بایدن ، حاج شیخ محمد بن سلمان ، ، بی بی نتانیاهو و شاه سلطان طیب بزرگوار و بزرگترهای مجلس ...
بععععععععععععععله!
بزن دست قشنگنه رو!
اما و هزار اما ....
زمانش کی بود ؟
زمانش ملحوظی بود .
این مدل پیش بینی را من از استاد بزرگوار یاد گرفتم .
چیزی ملحوظ نکردید هنوز .
۴ ماه یک موی کوچک ملحوظ هم نیست .
ارادت