عرض ادب
این کامنت را هم بذارم که صبح که بلند شدید ، بخوانید :
من قبلاً عرض کرده بودم که موج ۳ بزرگ شروع شده و از ۵۲۰ تا ۱۰۲۸ موج یک از سه بزرگ یا یک از یک از سه بزرگ است .
اما وقتی قیمت حمایت ۵۲۰ را شکست ، معلوم شد موج یک از سه بزرگ سرابی بیش نبوده .
من رفتم دوباره نشستم و خیلی با موج از ۵۲۰ تا ۱۰۲۸ که ظاهرش یک پنج موجی است کلنجار رفتم .
بزور خودم را راضی کردم که تحت یک شرایط خاصی این یک سه موجی اصلاحی بوده اما سه موجی وحشتناکی که عقل جن هم بهش نمیرسد از آب درآمد که البته مخالف تاکید صریح الیوت در آسان گرفتن شمارش هم هست .
بعد بیشتر که دقت کردم ببینم این سقوط تلخ از کجا در پاچه ی ما رفت که من که روی ۱۰۰۰ میگفتم ۷۵۰ و همه ناراحت میشدند،اخرش کارمان به ۴۸۰ کشید .
بعد دیدم که یک نوسان را به مثابه کدوی آن کنیز بزرگوار ندیده بودم و پاره شد آنچه که پاره شد .
بنابراین با شکسته شدن حمایت ۵۲۰ الان هنوز در اصلاحات پیچ در پیچ بعد از مجمع هستیم و نمی شود حکم به شروع موج سه داد اما خوبی این اصلاح اینست که نوسانش خیلی بزرگ است و صدتا موج جنبشی ممکن است اینقدر سود داخلش نخوابیده باشد که البته نصیب خریداران اخیر زیر ۵۰۰ است اما برای ما سینه چاکان صدرا درزگیری چاک و تمیزکاری گندکاری و جبران خسارت است ا ن شاء الله. اینهم نتیجه سهامداری و اعتماد به برادر مرزونی !
با این اوصاف صدرامثل گذشته کماکان کند و فرسایشی رفتار خواهد کرد .
حالا اگر ممکن است یک بزرگواری بفرمایند که این قضیه اصلاحیه افشاء چقدر است و سود کاغذی (و زیان در عمل بدلیل بی مدیریتی و هزینه های بالای صدرا) هرسهم چقدر میشود .
ارادت