جناب تکنیکال اینهمه که از حفاری بد گفتی ما که این چندروز درکنار صدرا دوتا سهم حفاری وشناخت تاریال آخر نقدینگی خریدم نظرتان را درمورد حفاری می خواستم
جای پدیده جدید تاپیک meeeeeeeeeeysamخالی
تحلیلای خوبی میکرد
استفاده میکردیم
درود تکنیکی جان
انصافاتا2،3روزپیش این تالاروتاپیک صدراجونی نداشت.حالاباحضوربیشتردوست ن بخصوص شما،رونق گرفته
من حدود3ماهه اینجارومیخوندم،خیلی سوت وکوربود،واسه همین هم رغبتی برای عضویت نداشتم که این چندروز ورق برگشت،البته من مشکل شما وسایرین رو نداشتم به فوریت عضوشدم .ناگفته پیداست همانطورکه درپست قبلترم اظهار امیدواری کرده بودم تاپیک صدرا عین تالاربورس درصدر قرارگرفته وهمین امروز ببینیدچند صفحه ورق خورده
خیلی مخلصم داداش
من توی این 4 ماه، بارها به مسئولین تالار بورس پیام دادم که کی فاروم ما رو پس میدین .
همین چند روز پیش اتفاقی توی گوگل سرچ کردم (تالار گفتمان صنعتی دریایی ایران). همینجور یکی پس از دیگری باز کردم که دیدم به به. رفقا اینجا جمع شدن.
سامان، من فکر می کنم دلیل کمتر حرص و جوش خوردنم همین بود که دسترسی به تالار نداشتم
یه چند بار خواستم بهت پیام بدم که داداش زبیناها رو نفروختم هنوز (روی 3500 بود)، به نظرت چکار کنم؟ بعد دیدم اگه فحش ندی، حداقلش اینه که میگی پویا برو برس به درس و مشقت. بی خیال بورس شو
بعد نشستم قبله دعا. یه چند تا فیلم دیدم و چند تا PDF هم خوندم و براش مقاومت و حمایت رسم کردم. خلاصه سرت درد نیارم، هر مقاومتی رد می کرد، من قند تو دلم آب میشد. بعد که دیدم کمی از قیمت خریدم بالاتر اومده و روی مقاومت هست و صدرا هم منفی 5 هست، گفتم بذار صدرا بخرم که می دونم حداقل چیه. خلاصه که جذبه ت کاری کرد که رسم مقاومت و حمایت رو یاد بگیرم
درود
جای امیر علی و دایی مهدی و اون دعا و نفرین هاش خالی، دکتر فرا مرز هم همینطور!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عرض ادب
23 درصد نوسانات بازار ناشی از تاثیر سیارات است .
این تقریبا کل نوسانات کوتاه مدت است که روی موج بلند ناشی از فوندامنتال سوار شده اند .
تمام نوسانگیری کوتاه مدت روی این 23 درصد حرکت بازار انجام میشود .
75 درصد حرکت بازار بدلیل فوندامنتال است اما سرعت نوسان ناشی از فوندامنتال کم است و مقدار نوسانش خیلی زیاد است و باید ملحوظ کنید .
یعنی اگر یک تا دو میلیارد تومن صدرا را هفت سال پیش می خریدید و هفت سال ملحوظ میکردید در تابستان امسال بیش از سیصد میلیارد می ارزید .
ارادت