عرض ادب
یک فوندالیست پیدا نشد تاثیر این افشاها در سود امسال را توضیح بده .
اگر فوندالیستا اقدامی نکنند ، خودم حساب کتاب میکنما !
ارادت
عرض ادب
یک فوندالیست پیدا نشد تاثیر این افشاها در سود امسال را توضیح بده .
اگر فوندالیستا اقدامی نکنند ، خودم حساب کتاب میکنما !
ارادت
عرض ادب
این کابران قرمز رنگ مدیر هستند ؟
ما اونجا یک سری کابر نارنجی سابق داشتیم که جای زخمشون هنوز تازه ست .
ارادت
یا الله
سلام علیکم
کجائی پسر!! پیتزا 20 با هم قراری گذاشته بودیم! با اون آخوند دیوث! یادت که نرفته!! چرا نیومدی سر قرار!! خیلی نامردی!
سیاست مدیران این سایت میدونی چیه!! هر کسی رو توی تالار گفتمان مسدود میکنند! اینجا با رنگ قرمز حشری که تابلو و انگشت نما بشه! رنگی ش میکنند! مثل من
باز جای شکرش باقیه که قهوه ای مون نکردند
خیلی مخلصیم نالوتی... نظر شخصی
درود تکنیکالر جان خوش اومدی ...
نظرت رو موج فعلی شاخص چیه؟ به نظرت پتانسیل سقف جدید هست ؟ یا یک موج اصلاحی هست که رو به اتمام هست
تو پالایش شبریز را تکنیکالی چطور میبینی .. قوی تر از بقیه ترید میشه
بااومدنت تاپیک صدرا باز شور واشتیاقش برگشت
یا الله
سلام علیکم
نمیدونم کدوم مشنگی اسم من رو حاج عباس گذشته!! ما یهودی ها که حاجی نداریم تکنیکالر جان! قرار بود شما با اون آخوند واسم زن پیدا کنید! پس چی شد!! البته قرار بود با آبجی اسی کله پز وصلت کنیم که حاج طیب نزاشت و عروسیمون رو به هم زد! بهشون گفته بود دو میلیون سهم صدرا مهریه ببندین به نافش!! آخه دو میلیون سهم صدرا! اون هم توی این اوضاع کرونا! از کجا بیارم1... نظر شخصی
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2020/11/30 در ساعت 22:26
خیلی خوشحال هستم که اکثر دوستان تالار اینجا جمع شدند و با ورودشان موتور فروم را راه انداختند و اینجا بعد از مدتی از سکوت خارج شد و صفحات در حال ورق خوردن هست .
واکسن کرونا پیش ما یهودی هاست نه پیش شما مسلمونهای ریشو و پشمالو و چرکو! هر وقت هم اراده کنیم واکسنش رو به بازار عرضه میکنیم! اول بزار کمی از این پشمالوهای چرکین از این کره خاکی حذف و نیست بشن! و از باقیات ناصالحشون کود حیوانی و کمپسوت درست کنیم واسه درختها و گلهای خانگی مون! بعد بازار رو از واکسن کرونا اشباع خواهیم کرد... نظر شخصی
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)