ahoura, ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arian02, candoo, fargol93, mahmood231, nparsa, pournikdast, rezanikroo, saghi, shadi, دلخوش, سلکت, م-ع, پایش سهام
این دیگه صف نیست جنگولک بازیه به زودی صف خرید میشه...
ahoura, ali1230, alireza1807, fargol93, mahmood231, mojk, nparsa, pournikdast, rezanikroo, saghi, shadi, technicaler, سلکت, م-ع
چه خبرتونه؟ چه خبررررررررررررررررررتونه؟
عرض خوش آمد به دوستان جدید؛ علیرضای عزیز؛ جنابان فرگل و یاهو و صادقترین و kzfar و شاهور و دلخوش و ایران بورس و همه دوستانی که فراموش کردم...
من به این نتیجه رسیدم که نه تکنیکال و نه بنیاد؛ بلکه فقط تاپیکه که روی قیمت صدرا تاثیر داره...
پس تو رو جدتون پست بزنید؛ اما اسراف نکنید که دوستی میگفت تالار بورس را با شکایت مسئولین صدرا بستند (راست و دروغش به پای راوی)...
افشاهایی که جناب طیب وعده داده بودند هم داره رو میشه امیدوارم ادامه دار باشه...
یه ماستِ دریا دوغ کن هم من بگم بریم تو رویا؛ افشا فقط راجع به تجدید ارزیابی از زمین جزیره؛ اووووف....
ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arian02, candoo, fargol93, Kzfar, mahmood231, mojk, nparsa, rezanikroo, saghi, shadi, Shahvar2, technicaler, ya_hoo, بورسفام, دلخوش, صبح صادق, پایش سهام
من هنوز نمی تونم اونهایی رو که واسه فروش با قیمتی پایین تر از قیمت پایانی صف تشکیل می دن.
الان 2000 اردر داریم که متوجه نیست که اگر الان نفروشه فردا نهایتا در بدترین حالت و با فرض 3 درصد منفی خوردن با همین قیمتی که الان اردر گذاشته می تونه بفروشه.
عرض ادب
هیچ کدوم انرژی نمیشه ولی رشد خوبی میکنن
عرض ادب
این بازیگری که میگفتید میخواد ببره بالا کجاست ؟
البته باید خوشحال باشیم که صف 180 میلیونی 30 درصد بالاتر شده 60-70 میلیون
ما در هر حالتی خوشحالیم .
صدرا خانم خوشگله ست دیگه !
بقول شیرازیها :باقِّلِی شدیم رفت .
ارادت
پ.ن
باقِّلِی : یعنی کهیر و ورم و ناراحتی پوستی ناشی از حساسیت به باقالی .
ارادت مجدد
عرض ادب
دکتر موقع باز شدن صدرا سحر خیز میشی ؟
این چه بلائیه که سر ما میاری ؟
ارادت
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)