![نقل قول](images/misc/quote_icon.png)
نوشته اصلی توسط
behnam
درود بر شما
بابت لطفتون بينهايت سپاسگزارم
برخي سهامداران صدرا که سالهاست فراز و فرود صدرا رو ديدن و در جريان کامل روند و اتفاقات مثبت و منفي هستند،چشمشون رو روي واقعيت بستند،بعد شما چه انتظاري از بازار ناآگاه دارين ؟!
سهم با جنگولک بازي و صف فروشهاي هدف دار،قيمتش از 1028 کله ميکنه تا 482،ميگيم عرضه و تقاضاست
شرکت نامه ميزنه که در چند مناقصه شرکت کرده،يعني با زبون بي زبوني داره ميگه برنده ميشه،باز ميگيم اين فقط شرکت در مناقصه هست و ارزش نداره
شرکت نامه ميزنه که در 2 مناقصه برنده شده و يک نامه اضافه قرارداد رو ميکنه،اين جمله بچگانه و مسخره رو ميگيم که بنيادي کشکه
سهم با عجله و کاملا تابلو پايين باز ميشه و به عمد بلافاصله صف فروش ميشه،باز ميگيم عرضه و تقاضاست و طبيعيه
جالبه که همين عرضه و تقاضا يهويي يادش ميوفته که بازگشايي 600 توماني و قيمت 618 توماني بعد از بازگشايي دوم اشتباه بوده و يهويي سهم روي 582 تومان صف فروش 70 ميليوني ميشه
خنده دار و مسخره نيست ؟؟!!
تا زماني که من سهامدار صدرا پتانسيلهاي اساسي و مهم صدرا رو کشک ميدونم و چشمم رو به روي چندين ماه جنگولک بازي ميبندم و سر خودم رو شيره ميمالم،ديگه از بازار توقعي نيست
در مورد بازار هم من يک مثال خدمت شما ميزنم که بگم بازار ما هيچ زماني آگاه و اهل دو دو تا چهارتا و تحليل نبوده
سال 85 و در اوج قيمتهاي جهاني فلز روي بود
تمام سهام اين صنعت رشدهاي آنچناني داشتند
سرآمد سهام رويي هم باما و فرآور بودن
درست در همون زمان کروي با صف فروش و قيمت 630 تومان به مجمع رفت
4 ماه تمام با بهانه مسخره،تقسيم سود موهوم،نماد سهم رو بسته نگه داشتن و خيليها سهم خودشون رو وکالتي و مفت فروختن
ولي برج 8 که سهم باز شد تا برج 10 و در عرض دو ماه در نهايت رسيد به 1288 تومان و 85 تومان هم سود نقدي داد
يعني هر سهم در اصل شد 1373 تومان و حدود 118% رشد کرد
اين بازار کنوني،همون بازار کم بهره از تحليل گذشته هست،جناب صادقترين و همچنان بيسوادي در اين بازار موج ميزنه
اکثريت فعالان بازار بورس صف نشين هستن و هيجاني معامله ميکنن ( به ويژه وروديهاي جديد)
من مطمين هستم در آينده براي همين صدرا صف هاي خريد آنچناني تشکيل ميشه و خيليها تو سر و کله خودشون ميزنن تا اردر سرخطي براي خريد صدرا بزنن و صد البته قيمت اون زمان صدرا با امروز بسيار متفاوت خواهد بود
حدس ميزنم با اومدن گزارش 6 ماهه کم کم دوزاريها بيوفته که پتانسيل و کليم و قرارداد يعني چي
بدرود