نوشته اصلی توسط
belle fille
سلام
از جناب بهنام و جناب تکنیکالر عذرخواهی می کنم که وارد گفتگوشون میشم ولی یه نکته مهم هست که دوست دارم نظر دوستان رو بهش جلب کنم
جناب بهنام پرسیدن مگه کسی هست که سهمی رو تا ابد نگه داره؟ جناب تکنیکالر گفتن جناب طیب
جناب بهنام هم پاسخ دادن که اگر فکر می کنی من کاربر طیب هستم
جناب تکنیکالر هم توضیح ندادن و...
ببینید چقدر راحت امکان بروز سوتفاهم وجود داره؟ و ببینید هر کدوم از ما در تاپیک صدرا چقدر دچار سوتفاهم بابت برداشتهای خطامون از صحبتهای همدیگه شدیم و می شیم در حالی که منظور نویسنده اصلا چیز دیگه ای بوده.
تاپیک صدرا به دلیل زیاد بودن تعداد کاربران، پستهای پشت سر هم و ورق خوردن سریع بیشتر از باقی تاپیکها پتانسیل درگیری و دلگیری کاربران رو داره
به عنوان کسی که یک سال و نیمه در کنارتون هستم و همیشه سعی کردم به کنشها و واکنشها توجه داشته باشم ازتون میخوام که با در نظر گرفتن این ضعف اجتناب ناپذیر که در زمان برقراری ارتباط به صورت مکتوب وجود داره با هم تعامل داشته باشید. اگه این مقابله ها تبدیل به همراهی بشه، نتایج درخشان خواهد بود. من از مطالب مفید همه بزرگواران استفاده می کنم و یاد می گیرم حیفه که این تقابلها باعث بشه افرادی که سواد و تجربه بیشتری نسبت به ما دارن یا توانمندیهاشون در برخی زمینه های مورد نیاز معامله در بورس، بیش از ماست، از نوشتن دست بردارن. ما نیاز به کمک هم داریم که این روزهای سخت رو پشت سر بذاریم. باید به جای گرفتن انرژی هم به همدیگه انرژی و توان رویارویی با این شرایط سخت رو بدیم. که بتونیم من بعد تصمیمات بهتری بگیریم برای ادامه با سهم یا خروج ازش.
از تمامی دوستانی که ازشون مطلبی اموختم سپاسگزاری می کنم و چون تعدادشون زیاده و ممکنه کسی رو از قلم بندازم اسم نمی برم.
تندرست و پرسود باشید