از صدرا بگیم و بگید ولی جون هر کی میپرستین بدور از رویا پردازی و خالی بندی . نمیدون 4000ت و 20000 ت و بابام سردار تو صدراست و دادشم مهندس صدراست نباشه تا کسی نفرینتون نکنه .
از صدرا بگیم و بگید ولی جون هر کی میپرستین بدور از رویا پردازی و خالی بندی . نمیدون 4000ت و 20000 ت و بابام سردار تو صدراست و دادشم مهندس صدراست نباشه تا کسی نفرینتون نکنه .
والا فکر میکنم تو این قیمتها صدرا خریدنی هستش به دید شهریور سال دیگه . تا اون موقع سود خوبی میده البته ممکنه زود تر هم سود سازی کنه
مگه صدرا بدون حاشیه هم میشه؟تا بوده صدرا با حاشیه بوده![]()
دیگه از حاشیه گدشته رسیده به مرز انفجار . از بس خالی بستن و توهمات ذهنی یه عده بیمار بعنوان تحلیل و اخبار رانتی رفت تو ذهن بعضیها که بیچارشون کرده . نمیبینی اون موقع که حرف از قیمتهای چند 1000 تومنی میزدن اگه کسی حرف میزد .. میدادن .ولی الان که رسیده به این قیمت لال شدن و رو اوردن به دعا کردن و دادن اعتماد بنفس به همون بیچاره هایی که با طناب اینا رفتن تو چاه . اینا میشه حاشیه و سفته بازی یه عده و من با این مخالف هستم
sahar خانوم.این سایت مال شماست؟
فعلا بازدید کننده کم داره ولی اگه گرگین عزیز یکم پای سایتش باشه و دوستان رو راهنمایی کنه تالارش خوب میشه
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)