سلام
دوستان میدونن چه جوری میشه نرم افزار آمی بروکر رو با tsetmc لینک کرد تا با یک عملیات بشه اطلاعات روزانه نمادها رو دانلود کرد ؟ آمی بروکر من نسخه 5.25 هستش.
ممنون
سلام
دوستان میدونن چه جوری میشه نرم افزار آمی بروکر رو با tsetmc لینک کرد تا با یک عملیات بشه اطلاعات روزانه نمادها رو دانلود کرد ؟ آمی بروکر من نسخه 5.25 هستش.
ممنون
سلام به همگی
امیدوارم همگی سبز سبز باشید هم خودتون هم سبدتون!!
یه ماهه درگیر یه پروژه دانشجویی درباره پیشبینی بورس با شبکه عصبی هستم هر چی بیشتر جلو میرم بیشتر به در بسته میخورم
چون با نرم افزار های بورسی زیاد کار نکردم
با کمک دوستان کمی از مسائل حل شد خیلی هم ازشون تشکر میکنم
ولی هنوزم نمی تونم اطلاعات اندیکاتور ها رو به صورت Text یا Excel ذخیره کنم
کسی نیست مرا یاری کند؟
دوستان سلام
راستش هرکاری میکنم که بخام چند تا مووینگ رو روی قیمت و یا در یک پنجره روی هم بیاندازم نمیشه.
قبلا میشد اما الان هرکاری میکنم نمیشه
لازمه بگم هر کاری کردم مثل درگ کردن و insert و insert overly اما نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
آقا خدا خیرتون بده ، یه نفر از دوستان فایل تاریخ شمسی در آمی بروکر رو آپلود می کنه (همراه با فیلم آموزشی) همه ی لینکها تاریخ هاشون گذشته .
ممنون.
آقا منصور شما آخرین نفر تو این تاپیکی .
این فابل تاریخ شمسی رو آپلود می کنی اگه متنی هم یه توضیح کوچیک بدی که چی کار کنم ممنونتم
. مرسی
بي خبر از همدگر آسوده خوابيدن چه سود
بر مزار مردگان خويش آب پاشيدن چه سود
زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد
ورنه بر روي مزارش دسته گل چيدن چه سود
سلام دوستان راهنمایی کنند چطور می توان اندیکاتورهای متاتریدر را به آمی بروکر ببریم
درود بر اساتید بزرگ آمی بروکر بنده تازه شروع به یادگیری نموده ام و از صفحه اول تا اینجا کلیه لینکهای دانلود خراب شده اند لطفا در صورتی که امکان داشته باشد کدها و فایلهای آموزش فارسی کد نویسی آمی بروکر را آپلود بفرمائید یا آدرس فایلهای مذکور را در صفحه قرار دهید. با تشکر
مثل اینکه این فروم تعطیل شده نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)