صفحه 24 از 33 نخست ... 1421222324252627 ... آخرین
نمایش نتایج: از 231 به 240 از 323

موضوع: آمی بروکر را رام کنیم

عضو عادی hotaro3 آواتار ها
    تشکر شده 11 بار در 10 ارسال
    دخواست فایل آموزش afl به زبان فارسی

درود بر اساتید بزرگ آمی بروکر بنده تازه شروع به یادگیری نموده ام و از صفحه اول تا اینجا کلیه لینکهای دانلود خراب شده اند لطفا در صورتی که امکان داشته باشد کدها و فایلهای آموزش فارسی کد نویسی آمی بروکر را آپلود بفرمائید یا آدرس فایلهای مذکور را در صفحه قرار دهید. با تشکر

دوست عزیز در زمینه کد نویسی فکر نکنم منبع فارسی موجود باشه ولی اگر در داخل نرم افزار آمی بروکر خودتون به قسمت analysis\formula editor\help\function index برید روی هر تابعی که کلیک کنید نحوه کاربرد اون رو نشون میده

سلام دوستان راهنمایی کنند چطور می توان اندیکاتورهای متاتریدر را به آمی بروکر ببریم

طلا یاب عزیز- زبان برنامه نویسی در دو نرم افزار متفاوت است و فکر نکنم برنامه ای برای تبدیل این دو زبان وجود داشته باشد ولی شما هر اندیکاتوری رو که بخوای می تونی در سایت www.wisestocktrader.com پیدا کنی

3. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hotaro3 از ایشان تشکر کرده است:

آقا منصور شما آخرین نفر تو این تاپیکی .

این فابل تاریخ شمسی رو آپلود می کنی اگه متنی هم یه توضیح کوچیک بدی که چی کار کنم ممنونتم
    . مرسی

دوست عزیز از لینک روبرو اندیکاتور رو دانلود کن و در قسمت اندیکاتورهای آمی در قسمت custom ذخیره و بعد آن را در نرم افزار بازخوانی کن
    http://uploadtak.com/images/r7136_G2J_1.rar

آقا منصور شما آخرین نفر تو این تاپیکی .

این فابل تاریخ شمسی رو آپلود می کنی اگه متنی هم یه توضیح کوچیک بدی که چی کار کنم ممنونتم
    . مرسی

دوست عزیز از لینک روبرو اندیکاتور رو دانلود کن و در قسمت اندیکاتورهای آمی در قسمت custom ذخیره و بعد آن را در نرم افزار بازخوانی کن
    http://uploadtak.com/images/r7136_G2J_1.rar

سلام به همگی
    امیدوارم همگی سبز سبز باشید هم خودتون هم سبدتون!!

یه ماهه درگیر یه پروژه دانشجویی درباره پیشبینی بورس با شبکه عصبی هستم هر چی بیشتر جلو میرم بیشتر به در بسته میخورم
    چون با نرم افزار های بورسی زیاد کار نکردم
    با کمک دوستان کمی از مسائل حل شد خیلی هم ازشون تشکر میکنم

ولی هنوزم نمی تونم اطلاعات اندیکاتور ها رو به صورت Text یا Excel ذخیره کنم
    کسی نیست مرا یاری کند؟

دوست عزیز-این که کاری نداره مثلا اندیکاتوری را در نرم افزار انتخاب می کنی (با کلیک راست و edit بازش می کنی و بعد save as می زنی -تعیین محل ذخیره سازی و سپس در آخر اسم فایل بجای afl حروف txt رو می زنی - بعد با کلیک بر روی این فایل ذخیره شده مثل بچه آدم و بدون اینکه بهم ریخته باشه باز میشه

7. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hotaro3 از ایشان تشکر کرده است:

دوستان سلام
    هر کاری میکنم tse من با اینکه اطلاعات رو دریافت می کنه اما اطلاعات به روز نیستن.
    دوباره هم نصب کردم اما نشد.
    و اینکه آمی بروگر من فقط نمودار ماهیانه هفتگی و روزانه رو داره.چطور میتونم نمودار کل رو ببینم
    با تشکر

اگر منظورتون از نمودار کل -دیدن نودار در مدت زمان زیاد است با کوچکتر کردن نمودار می تونی پهنه بزرگتری رو ببینی ولی اگر منظورت دیدن نمودار در مقیاس ساعت و دقیقه است باید بگم که تامین کننده دیتای شما اگر tseclient باشه شما فقط می تونی دیاگرامها رو روزانه یا در scale بزرکتر مثلا هفتگی یا ماهیانه ببینی- اگر دیتای لحظه ای یا دقیقه ای رو با مثلا رهاورد نوین یا متا تامین کنی می تونی در مقیاسهای کوچکتر هم نمودار رو مشاهده کنی

9. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hotaro3 از ایشان تشکر کرده است:

هر دفعه که روي نمودار از بابت افزايش سرمايه و تقسيم سود تعديل مي کنم بعد که نمودار رو به روز ميکنم همه تعديلات از بين ميره و باز نمودار خام و بدون تعديل نشون داده ميشه.

راهي هست که تعديل نمودار رو ذخيره کرد؟

نمودار تعدیل شده رو از رهاورد نوین یا مفید تریدر و تعدیل نشده رو از tse بگیر و همیشه هر دو نوع دیتا رو در کامپیوترت نگهداری کن

من یه مشکل با نرو افزار tseclient پیدا کردم
    واسه به روز شدن باید حتما از وی پی ان یا ساکس استفاده کنم وگرنه پیغام خطا میده
    اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم

در حالت عادی اگر وی پی ان روشن باشه اصلا دانلود از تی اس ای انجام نمی شه- چه خطایی گزارش میشه؟

دوستان می خوام دیتاها رو در امی تعدیل کنم. یک راهنمایی می خواستم در همین مورد

دوست عزیز- آمی تعدیل رو انجام نمی ده فقط گپ ها رو می تونه حذف کنه با مراجعه به symbol\split و زدن مکرر ok در تاریخهای مورد نظر

13. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hotaro3 از ایشان تشکر کرده است:

با سلام خدمت دوستان
    یه سوالی برام پیش اومده میخواستم بدونم که ما اگه بخواهیم مثلا حجم معاملات را طی یه زمانی مثلا 20 روز اخر یا کمترین قیمت یک سهم رو در 30 روز اخر نشان بدهیم جه فرمولی باید بنویسم

عرشیا جان- حجم معاملات رو با متوسط مثلا 20 دوره ای از روی حجم می تونی پیدا کنی(میانگین ساده یا اکسپوننشالی و ..) همچنین عملگر lowest مثلا lowest (rsi(14( می تونه به شما حداقل آراس آی 14 دوره ای رو تحویل بده

15. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hotaro3 از ایشان تشکر کرده است:

صفحه 24 از 33 نخست ... 1421222324252627 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع