با سلام و عرض ادب
دوستان همانگونه که وعده داده بودیم به امید خدا به زودی مسابقه ماهانه بورسی رسما کلید خواهد خورد بنابراین بعد از اینکه قوانین اعلام شد دوستان برا اساس قوانین مجاز به معرفی سبد خواهند بود . البته قوانین که اعلام میشه در دور اول تست خواهد شد و به تدریج با نظر و توافق جمعی اصلاح و کامل خواهد شد .
ضمنا دوستانی که با این مسابقه همکاری خواهند داشت به زودی معرفی خواهند شد .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
با سلام
ممنون از جناب برادران و مدیران سایت
همچنان منتظر اعلام قوانین مسابقه ماهانه هستیم .
با سلام وعرض ادب
به امید خدا از چهارشنبه همین هفته اولین دور از مسابقه ماهانه بورسی آغاز خواهد شد .
هر چند اوضاع بورس مناسب نیست ولی طبق قرار قبلی اولین دور از مسابقه ماهانه بورسی را با توکل به خداوند آغاز میکنیم البته این قوانین فعلا برای اولین ماه خواهد بود و به تدریج قوانین اصلاح خواهد شد .
قوانین مسابقه ماهانه سایت بورسی
1_ زمان ارسال سبدها از ساعت 12 چهارشنبه تا ساعت 21 جمعه 28 بهمن خواهد بود .
2_ محاسبه بازده سبدها بر اساس نوسان قیمت پایانی چهارشنبه 28 بهمن تا چهارشنبه 24 اسفند خواهد بود .
3_ هر فرد مجاز به انتخاب حداقل 4 و حداکثر 6 سهم در سبد خواهد بود .
4_ برای انتخاب هر سهم ذکر دلایل ( هر دلیلی که باعث انتخاب سهم شده ) الزامی است .
5_ سبد ارسالی نباید تکراری باشد و در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده شود .
6_ بحث و اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع است و هر گونه اعتراض و یا موردی از سبد دیگران را لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهید .
7_از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان مهلت ارسال سبدها به درخواست شرکت کننده قابل تغییر است .
8_نمادهای متوقف شده قابل انتخاب نیست ولی نمادهایی که بعدا متوقف شوند حذف نخواهد شد بازده روزهایی که سهم متوقف باشد صفر منظور خواهد و چنانچه سهم مجددا قبل از آخرین روز مسابقه بازگشائی شود بازده روز بازگشائی اعمال خواهد شد .
9_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 4 درصد باشد ممنوع است.
10_انتخاب سهامهای بازار پایه فرابورس مجاز نمی باشد .
11_انتخاب نمادهای دارای صف خرید فقط با داشتن شرایط ذیل مجاز خواهد بود .
الف :چهارشنبه حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از دو برابر حجم مبنا بیشتر نباشد .
ب :در مورد نمادهای فرابورس صف خرید از دوبرابر حجم معاملات چهارشنبه بیشتر نباشد .
12_ در صورت عدم رعایت هر یک از بندهای فوق سبد شرکت کننده حذف خواهد شد .
13_ در سایر مواردی که پیش بینی نشده و در عمل با آن مواجه شویم نظر مسئولین مسابقه ملاک عمل خواهد بود .
ویرایش توسط baradaran : 2012/02/14 در ساعت 19:46
با عرض خسته نباشید خدمت شما استاد گرامی جناب برادران
میشه جایزه سهم را هم بفرمایید؟! همون یه ستاره هست؟
به نظر من جایزه مسابقات ماهانه رو 2 ستاره در نظر بگیرین جذابیتش زیاد میشه
با سلام وعرض ادب
مسابقه ماهانه بورسی شروع شده و دوستان میتونند سبد مورد نظرشون رو براساس قوانین مسابقه ارسال کنند .
همانگونه که قبلا هم عرض کرده بودم در اداره کردن این مسابقه دو نفر از دوستان کمک خواهند داشت .
یکی از اساتیدی که من همیشه خواننده مطالبشون هستم و تسلط ایشون در معرفی سهامهای بنیادی اثبات شده است جناب آقای وحید 20 این افتخار رو به ما دادند که در مسابقه ماهانه بورسی همکار ما باشند بنابر این ایشان به عنوان یکی از همکاران ما در این مسابقه معرفی میشوند .
جناب وحید 20 در تائید و نظارت بر سبدها همکاری خواهند داشت که بدین وسیله از ایشون تشکر میکنم .
فسرب
فراور
فولاد
وتوکا
ناظر مسابقه : دوست عزیز بر اساس بند 4 قوانین باید برای انتخاب هر سهم دلیل کافی ارائه کنید لطفا مجددا سبدتون رو با ذکر دلایل ارسال کنید .
ویرایش توسط baradaran : 2012/02/15 در ساعت 22:58
به این میگن مسابقه
با تشکر از جناب برادران عزیز و جناب وحید 20 و مدیران محترم سایت بورسی.
این مسابقه ماهانه به نظرم خیلی سخت تر از مسایقه هفتگیه پیشنهاد میکنم همه شرکت کنن که مسابقه جذاب تر بشه . ما که نیستیم چون ممکنه بازده سبد از هفتگی کمتر بشه
( شوخی )
ata007, baradaran, eps, hasa, hector, VM511, آمن خادمی, بابي چارلتون, بابک 52, حامد, عليرضا جمالی, محسن باقری, محسن مختاری, وحید 20, کیوان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)