صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

صنعتي بهشهر ( غبشهر )

با سلام
    مدتی هست که معاملات این سهم رو زیر نظر دارم.

به نظرم گروه غذایی گروهیه که در اینده حرفای زیادی برای گفتن داره.

همچنین سود امسال نسبت به سال گذشته با رشد قابل توجهی روبرو بود که احتمالا با پوشش 88 درصدی در 9 ماهه انتظار تعدیل مثبت از این سهم دور ذهن نخواهد بود.

البته هنوز خودم نخریدمش ;) ولی معاملاتش رو پی گیری میکنم به نظرم سهم خوبی میاد ;) و حیفه که تاپیک جدایی برای خودش نداشته باشه.

همچنین این شركت در نظر دارد افزایش سرمایه ای تا سقف 576 میلیارد ریال را در سال جاری انجام دهد. سرمایه فعلی سهم 330 میلیارد ریاله

البته امسال رشد خیلی خوبی داشته و شاید الان دیگه یه کمی برای خرید این سهم دیر باشه اما به نظر میاد رشد این سهم ادامه دار باشه.
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/16, 21:33.
    ///
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

حجم معاملات دیروز کمی غیر عادی بود و حجم بالایی نسبت به روزهای گذشته معامله شد انگار همه منتظر بودن که سهم منفی بشه بخرن خوب این نشون میده سهم ارزندست

شاید هم شرکت قراره به زودی تعدیل مثبت بده و از ما بهترون با خبر شدن و خرید هاشون شروع شده ;)
    ///

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

اين سهم از لحاظ بنيادي كاملا مورد تاييده و تعديل مثبتش قطعيه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

در کل من بعد از کاشی خیلی روی غذایی زوم هستم و تو تاپیک پیشنهاد خرید هم گفتم غگرجی اما این گروه هم بدجوری مستعد رشد هستش به خصوص همین غبشهر هر ان امکان داره که قیمتش به 900 برسه
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          اين سهم از لحاظ بنيادي كاملا مورد تاييده و تعديل مثبتش قطعيه
          ساده جان ارزبری شرکت رو چطور ارزیابی میکنید ؟؟؟همینطور اثر تحریم ها بر شرکت ؟؟؟
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            ساده جان ارزبری شرکت رو چطور ارزیابی میکنید ؟؟؟همینطور اثر تحریم ها بر شرکت ؟؟؟
            تسعير ارز و تحريم بدجوري شركتو تحت تاثير منفي قرار ميده و شركتو زمينگير ميكنه و براي افراد محتاط به هيچ عنوان توصيه نميشه

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

تحریم روغن نباتی :

گروه خبری آیینه به نقل از خبر گزاری ..به دلیل تحریم بانک مرکزی و

نظام بانکی ایران این کشور ناتوان از پرداخت مبالغ مربوط به واردات روغن نباتی از مالزی است.به همین دلیل واردات روغن از سوی مالزی تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد .

شایان ذکر است 50% روغن نباتی کشور توسط کشور مالزی تامین می شود.

به نظرتون این تحریم چه تاثیراتی میتونه روی شرکت داشته باشه؟؟

لینک خبر :http://buiran.blogfa.com/post-297.aspx
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

انجمن صنفی روغن نباتی ایران :http://www.ivoi.ir/

واردات روغن خام از مالزی و اندونزی مشکلی ندارد/رویترز شایعه پراکنی کرد

دبیر انجمن صنایع روغن نباتی با اعلام اینکه خبر توقف واردات روغن خام از مالزی شایعه پراکنی رویترز بوده است، گفت: برای واردات روغن خام از مالزی و اندونزی مشکلی نداریم.

ابوالحسن خلیلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس؛ در واکنش به این سؤال که گفته میشود در واردات روغن خام از مالزی با مشکل مواجه هستیم اظهار داشت: هیچ مشکلی در زمینه روغن خام از مالزی و اندونزی وجود ندارد و کشتیهای حامل روغن خام روال عادی خود را طی کرده و در بنادر کشور تخلیه میشود.
                وی در خصوص کمبود روغن در بازار اظهار داشت: خوشبختانه هیچ گونه کمبودی در تولید و توزیع روغن در بازار وجود ندارد و مثل ماههای قبل کارها انجام میشود
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

ما فک میکردیم این شرکت خیلی ریسک نداره اما این شرکت هم که الان در شرایط بسیار خوبی به سر میبره ممکنه با تحریم در اینده دچار مشکلاتی بشه که روی سود شرکت تاثیر فراوانی بزاره.:(
                  همچنین افزایش نرخ ارز میتونه تاثیر منفی روی سود هر سهم بزاره .

اما در شرایط فعلی وضعیت شرکت رو به راهه و در سایت های همسایه گفته میشه سهم به زودی برای تعدیل مثبت خواهد بست. ( پیشنهاد خرید نیست ;) ) البته سهم شناور کمی داره و تعداد زیادی دست حقیقی ها نیست
                  ///

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    ما فک میکردیم این شرکت خیلی ریسک نداره اما این شرکت هم که الان در شرایط بسیار خوبی به سر میبره ممکنه با تحریم در اینده دچار مشکلاتی بشه که روی سود شرکت تاثیر فراوانی بزاره.:(
                    همچنین افزایش نرخ ارز میتونه تاثیر منفی روی سود هر سهم بزاره .

اما در شرایط فعلی وضعیت شرکت رو به راهه و در سایت های همسایه گفته میشه سهم به زودی برای تعدیل مثبت خواهد بست. ( پیشنهاد خرید نیست ;) ) البته سهم شناور کمی داره و تعداد زیادی دست حقیقی ها نیست
                    با هر دو تا قسمت صحبت هات موافقم میثم جان ...واقعا ریسک کمی نیست ...شاید تو صنعت دارو جامعه بین الملل حساسیت نشون بده اما روغن کالایی نیست که نخواسته باشن سخت گیری کنن ...

شاید هر روز معاملاتشو دنبال میکنم ..اما به خاطر این دو تا ریسک بزرگ(افزایش نرخ ارز و تحریم ها ) هیچ وقت خرید نکردم حتی در نقطه حمایتی که داره بهش نزدیک میشه ....

بیایم حساسیت نرخ ارز رو براش در نظر بگیریم ...نرخ ارز بودجه 1140 تومن ...

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

توی این وضعیت تورمی، تنها باید دنبال شرکتهایی باشیم که محصولاتشون کشش تقاضای نزدیک به صفر داشته باشند.

مثل دارو و خصوصا مواد غذایی. جامعه از هرچی بگذره از شکمش نمیگذره;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        توی این وضعیت تورمی، تنها باید دنبال شرکتهایی باشیم که محصولاتشون کشش تقاضای نزدیک به صفر داشته باشند.

مثل دارو و خصوصا مواد غذایی. جامعه از هرچی بگذره از شکمش نمیگذره;)
                        مصطفی جان خوب شد کارخونه دار نشدی:-ss وگرنه پدر صاحب بچه رو با قیمت گذاری هات در میاوردی

درسته اما من باید بتونم محصولمو تولید کنم تا بفروشم یا نه ...وقتی 50 درصد مواد تولیدی خودمو نتونم وارد کنم و تحریم باشه ...

هر چند خودمم شنیدم غبشهر تعدیل داره اما باید منتظر بمونیم

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          مصطفی جان خوب شد کارخونه دار نشدی:-ss وگرنه پدر صاحب بچه رو با قیمت گذاری هات در میاوردی

درسته اما من باید بتونم محصولمو تولید کنم تا بفروشم یا نه ...وقتی 50 درصد مواد تولیدی خودمو نتونم وارد کنم و تحریم باشه ...

هر چند خودمم شنیدم غبشهر تعدیل داره اما باید منتظر بمونیم
                          مطمئن باش اوناییکه الان دارن قیمت گذاری میکنن بی رحمتر از من و شما هستن;)

آره واقعا ، وضعیت تحریم که دیگه همه صنایعو فلج کرده. واقعا نظر قطعی در مورد هیچ محصولی نمیشه داد.
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

خوب غبشهر هم برای تعدیل بست !!!
                            ///

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              خوب غبشهر هم برای تعدیل بست !!!
                              جالب شد

نظر

در حال کار...
                              X