اين تاپيكو زدم كه در آينده يكم بخنديم.......فعلا تعديل مثبته 300 درصدي رو داشته باشيد تا بعد
404 - File or directory not found.
اين تاپيكو زدم كه در آينده يكم بخنديم.......فعلا تعديل مثبته 300 درصدي رو داشته باشيد تا بعد
404 - File or directory not found.
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
اين سهمي بود كه بارها معرفيش كردم و از اون به عنوان يه زير خاكي نام بردم البته اين سودا مد نظر من نيست من منتظر روزيم كه اون 7 تومن بشه 70 تومن .....زياد دور نيست
اميدوارم دوستان به صحت اطلاعات من پي برده باشن زير گزارش رو بخونيد نوشته شده تسويه تسهيلات ارزي اما ظاهرا دوباره شركت وام گرفته
اونايي كه قصد خريد اين سهمو دارن اين فايلو دانلود كنن و صفه 36 رو بخونن همه چي دستشون مياد
http://www.mediafire.com/?961qzbmowsoswds
من نميدونم بازار امروز به اين گزارش چه واكنشي نشون ميده اما به دوستان توصيه اكيد دارم 5 تا 10 درصد از سبدشونو به اين سهم اختصاص بدن و بندازن يه گوشه مطمئن باشيد با شناوري كه اين سهم داره ضرر نميكنيد.....اونايي كه آينده نگرن متوجه ميشن من چي ميگم....فروشنده هاش در منفي همينايي هستن كه ميبينيد
از دوستاني كه امروز اين سهمو خريدن ميخام يه پي ام بدن و تعداد سهامشونم بگن تا يه سري مسائلو واسشون روشن كنم
ساده جان اینکه امروز 7.7 درصد منفی زده!
رفیق بی کلک مادر
دوستان اگه اين تاپيكو ميارم بالا يه وقت با خودتون فكر نكنيد ميخام تبليغ كنم اصلا سهمي با سود عملياتي 60 تومني نياز به تبليغ نداره اين سهم چندين ماه بود كه معامله نميشد پس خيالتون راحت باشه كه من اين سهمو زياد ندارم كه بخام به كسي غالبش كنم و تعداد سهام من 10000 تا بيشتر نيست كه اينم در مقابل پرتفوي شركتي كه من گردانندش هستم رقمي محسوب نميشه پس خيالتون راحت باشه كه قصدو غرضي در كار نيست ما در مورد اين سهم چندين ماه هست كه با اساتيدي مثل سيناي عزيز و جناب مصري پور جناب باربد و جناب درخشاني در پيام خصوصي بحث كرديم اما به توافقي نرسيديم و منم چون ديدم توافقي حاصل نشد علنيش نكردم.......البته اين نكته رو بگم كه جناب درخشاني در مورد تكنيكال سهم نظر مساعدي داشت و ميتونيد از ايشون بپرسيد و حرف من رو تاييد ميكنن.....حتي قبل از معرفي اين سهم به جناب درخشاني ايشون خودشون به من گفتن كه اين سهم چند روزه ذهنشونو مشغول كرده و عنوان كردن كه نظر مثبتي روش دارن....اما در مورد بنياد سهم شك داشتن كه باعث توافق نشد كه البته گزارشي رو كه شركت داده احتمالا شكو شبهه بنيادي سهمو برطرف كرده.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)