با اين صف فروشي که چيدن براش ، مثل قپيرا بايد حالا حالا به فکر منفي خوردن سهم باشيم x-(
با اين صف فروشي که چيدن براش ، مثل قپيرا بايد حالا حالا به فکر منفي خوردن سهم باشيم x-(
مردم دو ماه انتظار می کشن با 50% سود می فروشن . ما بعد از 2 ماه اگه بخوایم با ضرر هم بفروشیم کسی نمی خره.
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
حميد جان بزار اين گين عمومي که به واسطه مثبت بودن نشست و عدم استيضاح به وجود اومده آروم بشه ، اونوقت نوبت ما سهامداراي قندي بيچاره هم ميرسه (هميشه شعبون ، يک ماه هم رمضون)
البته تا برداشتن تحريم ها و ........ خيلي راه مونده ، ببينيم يعني داخل اين مملکت ميشه ارزوني بياد ؟؟؟؟؟؟؟؟ من که فکر نمي کنم ، حداکثر 200 تومن بتونن دلار رو بيارن پايين يا سکه رو برسونن تا 650 ، ولي مقطعي هست
اخ بابي جون حرف دله منو زدي خيلي نامرديه اين كارا..2ماه منتظر سهم بودم حالا...(گريه فراوان)!!
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!
بابی جان آخه من بیچاره 2300 تومن خرید داشتم .
یه خبر افزایش سرمایه بیاد کافیه فقط در عرض 3 سوت جمعشون میکنن،نگران نباشید دوستان من نزدیک 50 میل قپیرا دارم ولی اصلا" استرسی ندارم،فوقش مثل پیرمرد ها میرم هر سال از بانک سود سالیانمو میگرم
من که فعلا فروشنده نیستم با این اوضاع
قمرو قنقش و قشیر دارم دو تاشون که باز شدن و یکی هم فعلا خوابه زمستانیه،با این شرایط تا تیر ماه میمونیم تا کاملا قیمت های جدید اعلام بشه و تعدیلها بیاد
درسته که مذاکرات مثبته،ولی نمیتونه اوضاع بد اقتصادی رو سر و سامان بده نهایتا دلار برسه1600 پس بازم جای نگرانی وجود نداره،فقط باید سهام داری کرد
هر وقت سهمی رو از رو جو بازار فروختم که یه سهم بهتر بخرم ضرر کردم به جای سود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)