***یاداشتهای تکنیکال***
سلام و عرض ادب
امیدوارم با نقاشیهایی که میکشم با تذکرات دوستان و اساتید بتونم پیشرفت کنم
و بتونم با نگاهی به گذشته کمی در جهت رشد قدم بردارم
***یاداشتهای تکنیکال***
سلام و عرض ادب
امیدوارم با نقاشیهایی که میکشم با تذکرات دوستان و اساتید بتونم پیشرفت کنم
و بتونم با نگاهی به گذشته کمی در جهت رشد قدم بردارم
پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
2691, 664, amirreza6790, behnam, Captain Nemo, fiona, HOLY, jabar.m, kh25, lord arshiya, meysam, mohseni1353, nikoo100, pani, PASHA, rajabnejad, safaklar, shayan0711, vahidagha, آمن خادمی, اسطوره, بابي چارلتون, بابک پناهی, بوف کور, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, ماهور, مجيد رادمنش, مجیدشمسعلی, محاد, مصطفی مصری پور, ژولیده
سلام عرض ادب و احترام
ملی مس
ارادتمند شما حسین29/1/1391
جا داره به نوبه خودم از راه اندازی این تاپیک تشکر کنم و همچنین از حسین عزیز![]()
انشااله با قول هایی که دکتر هالی عزیز دادن به زودی تیم تحلیلی مون هم جمع جمع میشه و القصه...![]()
to continue, please follow me on my page
behnam, fiona, HOLY, rajabnejad, shigley, آمن خادمی, اسطوره, بوف کور, طيب, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد
با عرض سلام
حسین عزیز ،خیلی مسرور شدم وقتی تاپیک شما رو دیدم ،تحلیلهای عمیقی دارین که نشانه هوش بالا و درک خوبتون از تکنیکال هست ،
همینجا از شما دوست عزیزم دعوت میکنم اگر خداوند یاری کرد و تیم تحلیلی سایت راه اندازی شد ،در خدمتتون باشیم ،به امید خدا .....
برای شما دوست عزیزم آرزوی موفقیت و پیشرفت و برای تمام عزیزان آرزوی سلامت و سود دارم .
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم .....
با عرض سلام
جناب shigley به نظر شما تارگت شاخص کل تا اواخر مهرماه چه عددی خواهد بود ؟
با شاخص 33000 واحدی تا 6 ماه آینده چقدر موافقید ؟
با سلام
اقا تا مهر کلی زمان مانده است
زیادم به رشد شاخص امیدوار نباشیم بهتره
الان که شاخص به میزان بهارپارسال رسیده ایا قیمت سهامها هم همان مقدار است؟سایپا اخابر مپنا وپارس..................
ما در این سال چندین واقعه داخلی و خارجی داریم
که به نظر من مهمترینش انتخابات ریاست جمهوریست که التهابات به حد علی میرسونه که توضیحش در اینجا نمیگنجه ضمنا تحریم نفتی در تیر فراموش نکنید
به نظر من بهتره همگام با شاخص جلو بریم و پیش بینی از وضع اتی ندیم و فقط نقاط حمایتی و مقاومتی ارایه بدیم
از نظر تکنیکالی 27800-28000 مقاومت قدری وجود داره و به نظر من شاخص از 26800-27000 بر میگرده و این سطح لمس میکنه حال اگر بشکنه که میریم برای مقاومتهای بعدی
استراتژی شخصی بنده اینست که در نزدیکی همان نقطه از بازار خارج بشم و اگر شد در بازار اتی سکه خرید بزنم و یا به سهام سیمانی پناه ببرم اونهم فقط برای dps بالا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)