سوال از فاندامنتالیست ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

کمرجان تقریبا در آخرای اصلاحشه دوستان بنیادکار چطور میبیننش؟http://forums.boursy.com/showthread....d=1#post120269

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      کمرجان تقریبا در آخرای اصلاحشه دوستان بنیادکار چطور میبیننش؟http://forums.boursy.com/showthread.php?792-تحليل-هاي-تکنيکي-بنیادی-بابک-پناهی-و-محسن-نظری&p=120269&posted=1#post120269
      از لحاظ بنیادی کاملا مورد تائیده و از طرفی شناور خیلی پایینی هم داره
      فقط مشکل سهم اینه که بازار بهش توجه نداره و ممکنه در فروش سهم با تعداد بالا با مشکل مواجه باشه
      طرح هاشم که طبق اعلام سایت شرکت در حال بهره برداریه

دفعه قبل که فاز اول هدفمندی یارانه ها اجرا شد به سود کمرجان شد چون افزایش نرخ گرفتن و از طرفی چون مصرف انرژی در کمرجان نسبت به شرکتهای مشابهش طبق اعلام شرکت پایینتره افزایش نرخ انرژی که با افزایش نرخ فروش(افزايش حدود 47 درصدي نرخ فروش محصولات سفالي بر اساس مصوبه اداره بازرگاني استان گلستان) همراه شد باعث شد در مجموع شرکت منتفع بشه
      این بار هم بعید نیست اینطور بشه
      در نمایشگاه بورس که قراره اواخر این ماه برگزار بشه کمرجان هم غرفه خواهد داشت که میتونه در شناسوندن شرکت کمک کنه.
      مشکل اصلی سهم نبود حامیه
      الان اون شخص حقیقی بالای 1درصد یکی از دوستان منه که اهل خریدو فروش نیست و تقریبا به همون تعداد هم با 2تا کد دیگه دارن که از قیمتهای پایین نگه داشتن و اینکه کی بفروشن معلوم نیست.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        از لحاظ بنیادی کاملا مورد تائیده و از طرفی شناور خیلی پایینی هم داره
        فقط مشکل سهم اینه که بازار بهش توجه نداره و ممکنه در فروش سهم با تعداد بالا با مشکل مواجه باشه
        طرح هاشم که طبق اعلام سایت شرکت در حال بهره برداریه

دفعه قبل که فاز اول هدفمندی یارانه ها اجرا شد به سود کمرجان شد چون افزایش نرخ گرفتن و از طرفی چون مصرف انرژی در کمرجان نسبت به شرکتهای مشابهش طبق اعلام شرکت پایینتره افزایش نرخ انرژی که با افزایش نرخ فروش(افزايش حدود 47 درصدي نرخ فروش محصولات سفالي بر اساس مصوبه اداره بازرگاني استان گلستان) همراه شد باعث شد در مجموع شرکت منتفع بشه
        این بار هم بعید نیست اینطور بشه
        در نمایشگاه بورس که قراره اواخر این ماه برگزار بشه کمرجان هم غرفه خواهد داشت که میتونه در شناسوندن شرکت کمک کنه.
        مشکل اصلی سهم نبود حامیه
        الان اون شخص حقیقی بالای 1درصد یکی از دوستان منه که اهل خریدو فروش نیست و تقریبا به همون تعداد هم با 2تا کد دیگه دارن که از قیمتهای پایین نگه داشتن و اینکه کی بفروشن معلوم نیست.
        ممنون ولی به نظر من کلمه ی "حامی" برای خیلی از سهم ها فکر میکنم کلمه ی مناسبی نباشه؟ چرا نامناسبه؟چون سهم 1 بار از 217 رسید به 630 و 1 بار هم از 370 رسید به 970...اگر سهم حامی نداشت پس این همه رشد قیمت رو کی به سهم داده؟مسلما تقاضا بیشتر شده که این همه رشد داشته تقاضارم حامی ایجاد می کنه...الان هم سهم در موج اصلاحیش قرار داره و کاملا طبیعیه که اینجوری رفتار کنه.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

ممنون ولی به نظر من کلمه ی "حامی" برای خیلی از سهم ها فکر میکنم کلمه ی مناسبی نباشه؟ چرا نامناسبه؟چون سهم 1 بار از 217 رسید به 630 و 1 بار هم از 370 رسید به 970...اگر سهم حامی نداشت پس این همه رشد قیمت رو کی به سهم داده؟مسلما تقاضا بیشتر شده که این همه رشد داشته تقاضارم حامی ایجاد می کنه...الان هم سهم در موج اصلاحیش قرار داره و کاملا طبیعیه که اینجوری رفتار کنه.
          منظورم بیشتر حامی حقوقی بود که البته گاها وسپه فعال بوده ولی کم
          این رشدی هم که داشته بیشتر نه به واسطه حامی بلکه بر اساس ارزندگی سهم بوده و با وجود رشد الان سهمی با پتانسیل بالا پی بر ای 4.3 داره که خیلی پایینه!
          درحالی که به نظرم اگر حامی قوی داشت الان قیمت سهم باید بالای هزار تومان بود

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            منظورم بیشتر حامی حقوقی بود که البته گاها وسپه فعال بوده ولی کم
            این رشدی هم که داشته بیشتر نه به واسطه حامی بلکه بر اساس ارزندگی سهم بوده و با وجود رشد الان سهمی با پتانسیل بالا پی بر ای 4.3 داره که خیلی پایینه!
            درحالی که به نظرم اگر حامی قوی داشت الان قیمت سهم باید بالای هزار تومان بود
            کمتر از 1 سال و نیم قیمت سهم 4.4 برابر شده خوب به نظرم در این بازه ی زمانی فوق العاده رشد کرده مشخصه که پشت سهم بودن دیگه حقوقی هم نباشه خوب گین داده با اینکه فکر میکنم اگر حقوقی هم بود بیشتر از این رشد نمی کرد

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

کمرجان تقریبا در آخرای اصلاحشه دوستان بنیادکار چطور میبیننش؟http://forums.boursy.com/showthread....d=1#post120269

خاطره خوبی دارم از این سهم خوش بنیاد وقتی بابک توجه اش از لحاظ تکنیکی بهش جلب میشه !;)

فکر کنم سری قبل قیمت 380 تومن بود توجه بابک بهش جلب شده بود اما نمیدونم کجا پیاده شدن

بابک جان به نظر من سهمی که خوب باشه و تکنیکی و بنیادی سهم با هم بخونه راه خودشو پیدا میکنه حتی بدون حامی...

مثل همین شپترو که از 270 اومده تا 550
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

کمتر از 1 سال و نیم قیمت سهم 4.4 برابر شده خوب به نظرم در این بازه ی زمانی فوق العاده رشد کرده مشخصه که پشت سهم بودن دیگه حقوقی هم نباشه خوب گین داده با اینکه فکر میکنم اگر حقوقی هم بود بیشتر از این رشد نمی کرد
                اگر سهم تخریبچی هم داشت دیگه پی بر ای سهم زیر 4 که نبود و باید هم همین قیمت بود
                خود من هم در بیشتر رشدهاش از اول عرضه در فرابورس بودم و استفاده بردم
                بالا بردن این سهم با شناور ناچیزش برای حقوقی مثل اب خوردنه
                با اینکه از ابتدا تا الان بازده بسیار عالی داشته و جزو بهترین سهم ها بوده و هست و بزودی احتمالا یه رشد دیگه هم خواهد داشت ولی نظر من همون بود که این سهم الان اگر یه حامی مثلا مثل فدک که اومد کخاک که در 700درجا میزد برد بالا الان راحت بالای هزار بود و کسی مثلا به کمرجان 1000تومانی گرون نمیگفت که واقعا هم گرون نیست.
                سهم هایی که سرمایه و شناور پایین دارند اکثرا پی بر ای بالایی دارن.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

کمرجان در چند روز اینده گزارش 3ماهش هم میاد که اگر خوب باشه میتونه موثر باشه
                  هرچند که بخشی از سود به دلیل اینکه سود طرح های جدیدش در اوایل سال مالیش نیست و در گزارشات بعدی تاثیرشو میزاره شاید پوشش زیاد خوبی نباشه
                  البته شاید و معلوم نیست.

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

سلام بر همگی

دوستان بنیاد کار لیزینگ خودرو غدیر رو چطور میبینن؟

هدف کلاسیکش 66 تومنه الانم 54 تومنه.یعنی 22% گین

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

بابک جان از نظر بنیادی خبر توش نیست.
                      هیچ خبری
                      اما منم با رشدش خیلی موافقم
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

این طور که بوش میاد یه صعود جالب باید در گروه لیزینگ داشته باشیم. تقریبا همشون نمودارای صعودی دارند...
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                        X