نقاشی های خیره کننده از میوه ها و گلها
این نقاش میوه ها و گل ها را به عنوان موضوع مورد نظر خود انتخاب کرده و دقیقا همه جزییات آن ها را در نقاشی هایش به تصویر کشیده است.
در اینجا می توانید نقاشی های خیره کننده ای را که توسط هنرمندی اهل اوهایو به نام دنیس واجکیوز ایجاد شده اند، ببینید. او این نقاشی های رنگ روغنی بسیار زیبا را با الهام از میوه ها و گل ها خلق کرده است.
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
استتار جالب آنتن ها
to continue, please follow me on my page
مبلهایی به شکل برگهای درختان
هر مبل شبیه یک برگ است که به آرامی از درختی جدا شده و بر روی زمین افتاده است.
کمپانی هلندی jbomers مجموعه ای از مبلمان بسیار شیک و جالب خود را که به مجموعه ی " bomers " تعلق دارند، طراحی کرده است، این مبلمان به شکل برگ هایی هستند که از تنه ی درخت جدا شده اند.
کبریت، کارت پستال و چوب لباسی +تصاویر
مجسمه های بی نظیر دیوید ماخ که از کبریت، کارت پستال و چوب لباسی ساخته شده اند
دیوید ماخ، هنرمند خلاق اسکاتلندی مجسمه های دیدنی و بی نظیری را از انواع چوب کبریت، چوب لباسی و کارت پستال در مقیاس بزرگ ایجاد ساخته است. ماخ تصاویری از آخرین مجسمه های خود را که از حیوانات مختلف با چوب لباسی ساخته و در گالری اپرا در ژنو به نمایش گذاشته برای designboom ارسال کرده است.
سلام خدمت دوستان بورسی
همانگونه که در گذشته دو تاپیک یعنی ترول و موسیقی+دانلود از سری تاپیک های تالار فرهنگی برای معرفی به بخش بورسی انتقال داده شد
برای امروز نیز تاپیک "خلاقیت های هنری " که جناب کیوان زحمت راه اندازی آن را کشیدند و چند تابلو از آثار خودشون را در اون به نمایش گذاشتند را به بخش بورسی انتقال دادم
لینک تالار فرهنگی http://forums.boursy.com/forumdispla...%8C-%D9%88-%29
پیشاپیش از لطف همه شما خوبان سپاسگزارم![]()
هه هه ! این تاپیک اینجا چیکار میکنه !
مدتی بود بهش سر نزده بودم ، این آخرین مطالب و عکسها چه جالب بودند. ممنون آمن خانوم. لذت بردم
خب پس تا فرصت هست من هم یکی دو تابلو و یکم تصاویر جدید بگذارم![]()
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
تابلو 13 : لب
این عکس در اینترنت موجود است. قبلا دیده بودمش که به سرم زد رو بوم بکشمش!
سوژه فقط یک لب بود که آرایش و رنگ و لعاب لب جلب توجه زیادی میکنه. من از حسی که ایجاد میکرد و تمرکزی که روی یک لب بوجود میاره خوشم اومده بود. اگر این لب را در میان یک صورت بکشیم آنچنان توجهی را جلب نمی کند . برای من تکنیک کشیدنش مهمتر بود که آیا میتوانم همون حس شفافیت و برق و روشنایی و رنگهای شادابش را روی بوم منتقل کنم؟
ظاهر کار ساده به نظر میومد اما وارد کار که شدم دیدم مشکلات زیاده! خب اینم تموم شد!
البته اگه از نزدیک به تابلو نگاه کنید متوجه مسائل بیشتری میشوید! چون روی قسمتهای لب را با روکش براق ، روی دندان را با روکش نیمه براق و اطراف و همینطور داخل دهان را با روکش مات پوشاندم که جلوه بهتری به تابلو میده. اگرچه برای این هدف مجبور شدم چندتا قالب درست کنم تا بشه هر بخش را مجزا روکش کرد!
![]()
باور می کنید اینها کیک باشند؟ !
![]()
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
Captain Nemo, Karampor, Merita, P.J, shanb3h, VM511, بابک 52, جان مورفی, صادقی, غزاله, محسن مختاری, وحید 20, کریم مهدوی, کیان, کیوان
نقاشی های 3 بعدی
نقاشی 3 بعدی که از خطای دید انسان ناشی میشود را باید از زاویه خاصی نگاه کرد. بعنوان مثال آنچه را نقاش در ابعاد بزرگ و به صورت زیر بر روی سنگفرشهای خیابان ترسیم کرده
از زاویه خاص به صورت فوق دیده میشود :
یا کره زمین به صورت فوق نقاشی شده :
تعدادی از این دست نقاشی ها را جمع آوری کردم که به ترتیب در پستهای بعدی برایتان نمایش میدم.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)