The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نقاشی با حشرات خشک شده +تصاویر
هنرمند انگلیسی برای کارهای خود که چیزی شبیه فرش است، رنگ های طبیعی استفاده می کند.
جمع آوری کلکسیونهای حشرات خشک شده از سالهای قرن نوزده میلادی به یک تفریح گروههای ثروتمند تبدیل شده است که البته این موضوع در نقاشی های هرست بیشتر نمایان است.
to continue, please follow me on my page
behnam, Karampor, meysam, جان مورفی, صادقی, عليرضا جمالی, غزاله, ماهور, کریم مهدوی, کیوان
خلاقیت جالب و دیدنی عکاسی
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
(کوروش بزرگ)
تابلو 15 : تنها
این عکس را احتمالا دیده اید. گاهی من از حس یک عکس خوشم میاد مثل تنهایی این درخت در پهنه آسمان آبی و چمنزار سبزش و در عین حال کوچکی ابعاد این تنهایی در برابر اندازه وسعت محیطش! همچنین تمرینی هست واسه خودم که بتونم کشیدن چمنزار را که ظاهرا باید ساده باشد ولی به دلیل وجود شیب و عمق دارای بافت خاصی بشود را تمرین کنم.
کلا از این تابلو سادگی اش را دوست دارم.
![]()
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
اینهم یکی از خلاقیتهای هنری خداوند :
گلی کاملا شبیه میمون!
بریان شاندرا 34 ساله ، یک توریست در اکوادور وقتی از کنار گلی عبور کرد که بسیار شبیه میمون بود،نمی توانست آنچه را که چشمانش می دید باور کند. این گل که به عنوان ثعلب میمونی نامیده می شود در جنگل های بارانی ، بیش از 2000 متر بالای سطح دریا در پرو واکوادور رشد می کند.
به گفته این محقق شیمی :"چیز عجیب تر آن است که هر یک از این گل ها با هم کمی فرق داشته و گویی هرکدام شخصیت خاص خود را دارند. یک از آنها خوشحال، دیگری ناراحت ، یکی با بینی کوچک ، دیگری با لب های بزرگ، به راستی که عجیب است."
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
کاردستی با استفاده از میوه های تازه ! +تصاویر
سارا ایلنبرگر هنرمند آلمانی ساکن شهر برلین مجموعه از کارهای دستی خود را در گالری این شهر به نمایش گذاشته است که با استقبال کم نظیری مواجه شده است.
اتو به عنوان قلم نقاشی ! +عکس
پرتره های خلق شده توسط او تنها یک بار شانس ایجاد شدن دارند.
بنجامین شاین با استفاده از پارچه های ابریشمی نازک و یک اتو نقاشی می کشد.
behnam, Karampor, بابک 52, جان مورفی, صادقی, عليرضا جمالی, غزاله, ماهور, کریم مهدوی, کیوان
عکس های مجسـمه هایی جالب و دیدنی از جنس مقوا
تصاویر زیر اثر هنرمند ۴۳ ساله انگلیسی Chris Gilmour است. کریس برای خلق این مجسمه ها فقط از چسب و مقوا استفاده کرده است. هیچ ساختار چوبی یا فلزی در هیچیک از آثار وی وجود ندارد.
(کوروش بزرگ)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)