تصاویر زیر با لوازم و قطعات دور ریختنی توسط یک هنرمند ایجاد شده . تصویر اول تصویر خود هنرمند است. بعضی قسمتها بزرگنمایی شده اند تا متوجه دقت هنرمند در بکارگیری قطعات بشوید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تصاویر زیر با لوازم و قطعات دور ریختنی توسط یک هنرمند ایجاد شده . تصویر اول تصویر خود هنرمند است. بعضی قسمتها بزرگنمایی شده اند تا متوجه دقت هنرمند در بکارگیری قطعات بشوید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
آقا کیوان ؛پس کی نقاشیهای خودتون رو به نمایش می زارید ؟ می ترسید اونا رو به یادگار ازتون بگیریم ؟
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
خب همونطور که گفتم لابلای مطالب به تدریج تابلوهامو می گذارم. در ابتدا مختصری در مورد شیوه کارم توضیح بدم.
بنده کلا هیچ علاقه ای به نقاشی تابلو و رنگ روغن نداشتم! تا زمانیکه شبکه 4 مدتی کارهای باب راس را نشون میداد!
بدجوری قلقلک داد که چگونه می توان با ایجاد ضربه و به سرعت و به صورت wet on wet در حالتیکه رنگها هنوز خیس هستند ، مناظر زیبایی خلق نمود .سرانجام در مرداد 88 با تهیه لوازم بوم ،سه پایه ، رنگ و قلم موی نقاشی اولین نقاشی خود را روی بوم ایجاد کردم...
3 تابلوی اول خود را با دیدن تابلوهای او و به تقلید از روش او کار کردم و پس از آن به سراغ ایده ها و طرح های خود رفتم و البته در بعضی از آنها همچنان از روشهای ضربه زنی باب راس الهام می گرفتم.
تابلو 1 : Start
شاید به عقیده بسیاری این تابلو به عنوان اولین اثر من بدون آموزش خیلی خوب بوده باشد! ولی از نظر خود من اینچنین نبود. افتضاح بود!
در اینجا من نتوانستم آنگونه که باید به صورت wet on wet کار کنم و در بعضی جاها رنگها با یکدیگر مخلوط می شد و جزئیات بهم می ریخت. نحوه به دست گیری قلم مو و ترکیب رنگها نیز برایم نا آشنا بود..ولی از انجایی که دوست دارم خودم همه چی را امتحان کنم ، این تابلو فقط بعنوان اولین کارم برایم هیجان انگیز بود.
![]()
alman, behnam, blackseven, Captain Nemo, kh25, P.J, rajabnejad, آمن خادمی, بابک 52, علامه, عليرضا جمالی, ماهور, محاد, وحید 20
تابلو 2 : Ross
خب اینجا کمی وضع بهتر شد و در تابلو دوم دیگه دستم رونتر شده بود.
نام این تابلو را ross نامیدم چراکه توانستم به راحتی و به صورتی هیجان انگیز تابلویی همانند تابلوهای باب راس را خلق کنم ، البته من به دلیل شرایط کاری و کمبود زمان وبه ندرت بتوانم فرصت کنم تابلویی را ظرف یک روز و به سرعت باب راس به اتمام برسانم و البته هدف من نیز چنین کاری نبود بلکه بکارگیری روشهای او بود.
در این تابلو مشکلات قبلی بر روی تابلوی اولم حل گشت و توانستم کوهی برجسته توسط کاردک و بوته هایی شاد و درخشان با ضربه های قلم مو و ابرهایی شناور در آسمان با حرکت پیچشی قلم مو ایجاد کنم.
![]()
alman, behnam, blackseven, Captain Nemo, kh25, P.J, rajabnejad, آمن خادمی, بابک 52, علامه, عليرضا جمالی, محاد, وحید 20
کیوان جان نمیخوام تعریف الکی کنم
چون از این کار خیلی بدم میاد
ولی به نظرم کارت خیلی هم خوبه
بهت تبریک میگم![]()
alman, Captain Nemo, kh25, P.J, rajabnejad, آمن خادمی, بابک 52, علامه, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, وحید 20, کیوان
آقا عالین ،حرف ندارن ،من از نکته نظرهای نقاشی هیچی نمی دونم ولی هر چیزی که زیبا باشه واز دیدنش لذت ببرم و اون کار از دست من بر نیاد تحسین می کنم نقاشیهای شما زیبا و چشم نوازند ؛ منتظر بقیه نقاشیهاتون می مونیم .موفق باشید
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
alman, behnam, Captain Nemo, P.J, آمن خادمی, علامه, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, وحید 20, کیوان
خلاقیت در عکاسی با ماه!
![]()
به به آقای کیوان
شما نقاش هم بودین؟؟؟
خیلی عالی بود نقاشی ها ....خیلی
کلی هنرمند بودین و ما خبر نداشتیم
براتون بهترین ها رو آرزومندم.........
to continue, please follow me on my page
alman, behnam, Captain Nemo, Karampor, P.J, rajabnejad, صادقی, علامه, عليرضا جمالی, غزاله, مجيد رادمنش, محاد, وحید 20, کیوان
ضمن تشکر از اظهار لطف و محبت همه دوستان
ساخت مجسمه غول پیکر با لوازم خانگی دور ریختنی!
در مجسمه ربات فوق می توانید ماشین لباسشویی ، اجاق گاز، پنکه، ماکروفر و دیش ماهواره و پروژکتورهای صنعتی پیدا کنید!!
دندانهاش هم ماوس کامپیوتر هستند.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)