خلاقیـتهای هنــــــــــری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    بابک جان شرمنده میکنید ، قابل شما را ندارد. البته این یکی از همان تابلوهایی است که به دلیلی آنرا به یک فرد بیمار بخشیدم و دیگر ندارم وگرنه تقدیمتان میکردم.
    ایشاله یک روزی که فارغ از بازار و این حرفها شدم و وقت آزاد کافی داشتم بشینم واسه تک تک بچه های گل اینجا یک تابلو یادگاری بکشم. :*
    با سلام مجدد

این بخشش تابلو به یک فرد بیمار نشان از تواضع و فروتنی یک هنرمند همچون شماست

برایتان آرزوی بهترینها را می نمایم

خوشحالم که دوستانی همچون شما را توانسته ام در این سایت بورسی پیدا کنم

خدا یار و یاورتان باشد

ولی به نظر من این اثرهای شما حیفه که تو نمایشگاهی برای عموم نمایش داده نشه

به نظر من که قیمت گذاری روی چنین تابلوهایی بسیار خنده داره

اینها بسیار بسیار زیبا و قشنگ هستند

من که عاشق تابلوهاتون شدم
    :x
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام مجدد

این بخشش تابلو به یک فرد بیمار نشان از تواضع و فروتنی یک هنرمند همچون شماست

برایتان آرزوی بهترینها را می نمایم

خوشحالم که دوستانی همچون شما را توانسته ام در این سایت بورسی پیدا کنم

خدا یار و یاورتان باشد

ولی به نظر من این اثرهای شما حیفه که تو نمایشگاهی برای عموم نمایش داده نشه

به نظر من که قیمت گذاری روی چنین تابلوهایی بسیار خنده داره

اینها بسیار بسیار زیبا و قشنگ هستند

من که عاشق تابلوهاتون شدم
      :x
      ممنون از لطف شما.
      اتفاقا بنده هم تصمیم داشتم تابلوهایم به تعداد مشخصی مثلا 20 عدد رسید در یک نمایشگاه به نمایش بگذارم. اما علاوه بر اینکه تعدادی از انها را بخشیدم و دیگر به آنها دسترسی ندارم یا دسترسی به انها کمی مشکل است دلیل اصلیم از انصراف این تصمیم این بود که با توجه به اینکه من از علم نقاشی چیزی نمیدانم و اصول آنرا جایی نیاموختم احساس میکردم کارهایم بسیار مبتدیانه باشد و احساس خوبی از نمایش آنها نداشتم. چون به نظرم به آن حد نرسیدم که خودم را هنرمند بدانم و بخواهم آثارم را بعنوان یک هنرمند در معرض نمایش بگذارم. اینرا جدی میگویم. این احساس را در خودم نمی بینم و سطح کارهایم را چندان بالا نمی بینم( در مجموع) به گمانم بسیار باید بیاموزم و بسیار باید بکشم...امیدوارم زمان خودش را بیشتر و بهتر در اختیار من بگذارد تا بتوانم به آن حد لازم برسم. ولی وقتی که میکشم واقعا سعی میکنم علاوه بر رنگ بخشی از انرژی جاری ام را درون رنگها پنهان کنم برای بخشیدن زندگی به دیگران...
      با تشکر مجدد از لطف و نظر شما :">
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

ممنون از لطف شما.
        اتفاقا بنده هم تصمیم داشتم تابلوهایم به تعداد مشخصی مثلا 20 عدد رسید در یک نمایشگاه به نمایش بگذارم. اما علاوه بر اینکه تعدادی از انها را بخشیدم و دیگر به آنها دسترسی ندارم یا دسترسی به انها کمی مشکل است دلیل اصلیم از انصراف این تصمیم این بود که با توجه به اینکه من از علم نقاشی چیزی نمیدانم و اصول آنرا جایی نیاموختم احساس میکردم کارهایم بسیار مبتدیانه باشد و احساس خوبی از نمایش آنها نداشتم. چون به نظرم به آن حد نرسیدم که خودم را هنرمند بدانم و بخواهم آثارم را بعنوان یک هنرمند در معرض نمایش بگذارم. اینرا جدی میگویم. این احساس را در خودم نمی بینم و سطح کارهایم را چندان بالا نمی بینم( در مجموع) به گمانم بسیار باید بیاموزم و بسیار باید بکشم...امیدوارم زمان خودش را بیشتر و بهتر در اختیار من بگذارد تا بتوانم به آن حد لازم برسم. ولی وقتی که میکشم واقعا سعی میکنم علاوه بر رنگ بخشی از انرژی جاری ام را درون رنگها پنهان کنم برای بخشیدن زندگی به دیگران...
        با تشکر مجدد از لطف و نظر شما :">
        با سلام و احترام

آقا خارج از شوخی اگر تابلوهایتان قیمت دارد بفرمایید قیمت تابلوهایی که هنوز دارید و اگر از دید شما بی ادبی نباشد قابل فروشه و در حد وسع ما هم هست سریعا" خدمت برسیم

باور کنید شده یه سری سهمهامو بفروشم ارزششو داره

شما واقعا" هنرمند هستید آن هم یک هنرمند واقعی

آخه من موندم چطوری این تابلوها را بخشیدید!!!!!
        :-ss

خدا شاهده من که دارم دیونه میشم از این کار شما

آخه میشه کسی اینقدر بخشنده باشه

شما تهران تشریف دارید؟

خیلی دوست داشتم شما و تابلوهایتان را از نزدیک ببینم

ارادتمند شما

بابک

راستی صندوق پیامتان پر است لطفا" هم صندوق ارسال و هم دریافت را خالی فرمایید تا بتوانیم با شما ارتباط برقرار کنیم

با تشکر

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

تابلو 8 : امید

این تصویر یک منظره ای بود که خیلی زیبا بود. جرات کشیدنش را نداشتم نمی دانستم که قادر خواهم بود این زیبایی را بر بوم منعکس کنم یا نه ، در عین حال میخواستم قدرت خودم را محک بزنم آنهم با روش باب راس و به صورت ضربات قلم مو. با عشق و حسی خاص کشیدمش و امید نامیدمش چون هروقت که به آن نگاه می کنم و نور روشنایی را در انتهای این جنگل تاریک میبینم که چگونه آنرا شکافته و بر چمنهای روی زمین بازتاب گرفته ، امید در دل تاریکی را به من تداعی می کند. نور خودآگاه یا ناخودآگاه در تابلوهایم وجود و مفهومی عمیق برایم دارد.
          آنقدر به این تابلو ام وابستگی داشتم که هیچگاه حاضر نبودم آنرا به هیچ قیمتی بفروشم ، حس خاصی به آن داشتم و دوست داشتم بر دیوار خانه خودم باشد ولی این تابلو یک داستان پشت بند خود دارد....
          روزی که به عیادت یکی از دوستانم در بیمارستان رفتم دیدم بعلت ام اس نصف بدنش فلج شده ، ناامید از زندگی و ... پسری 20 ساله در ابتدای اوج جوانی ، اول راه زندگی ... می خواستم به او امید به ادامه زندگی بدهم که خودش از من درخواستی عجیب کرد! اینکه تابلوی امید را به او ببخشم . او من و خصوصیات من را از نزدیک میشناخت ، خب در حقیقت دوستانم من را بعنوان یک منبع انرژی میشناسند ، او میخواست از انرژی نهفته از تابلو را دریافت کند او واقعا میخواست از تخت بیمارستان بلند شود و به زندگی بازگردد!
          اگر این تابلو بتواند واقعا امیدی واقعی ببخشد و با آویزان بودن در خانه دیگری زندگی را برایش به ارمغان بیاورد من قلبا میخواهم که تابلو در خانه دیگری باشد. و به راحتی از تابلو ام دل کندم.
          تابلوام را به دوستم دادم ، .... و او توانست! این تابلو هم واقعا توانست!
          دوست من الان سالم و سرزنده میباشد و مشغول فعالیتهای هنری است و تاکنون چندین آهنگ خوانده و اجرا کرده و من بسیار خوشحال و سرمست هستم از نور امیدی که این تابلو توانست بر دلی بتاباند.

(پی نوشت : همانطور که اشاره کرده بودم تابلو گل ابریشمی ام هم به یک بیمار بخشیده بودم البته جالب اینجاست آن شخص یک فرد بسیار ثروتمند و مسن بود ولی دلیل من برای بخشش تغییر دیدگان بسیار منفی او به زندگی و جهان پیرامونش بود که باعث شده بود روحی و جسمی در عذاب باشد و این دوست جوان من برعکس در خانواده ای که از نظر مالی بسیار در مضیقه و تنگنا بودند ولی قلبی بزرگ داشتند و زندگی بر آنها سخت گرفته بود. )

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/05/11, 22:00.

نظر

• عليرضا جمالی
            مدیر (ستاره‌دار 20)
            • Oct 2010
            • 1294

واقعا شاهکاره
            لذت میبرم از دیدن این هنر و خوشالم دوست هنرمندی مثل کیوان عزیز کنار ما هست.

کیوان جان من هم مثل بابک عزیز واقعا مشتاقم این تابلوها رو از نزدیک ببینم.

باز هم تبریک میگم
            از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              با سلام و احترام

آقا خارج از شوخی اگر تابلوهایتان قیمت دارد بفرمایید قیمت تابلوهایی که هنوز دارید و اگر از دید شما بی ادبی نباشد قابل فروشه و در حد وسع ما هم هست سریعا" خدمت برسیم

باور کنید شده یه سری سهمهامو بفروشم ارزششو داره

شما واقعا" هنرمند هستید آن هم یک هنرمند واقعی

آخه من موندم چطوری این تابلوها را بخشیدید!!!!!
              :-ss

خدا شاهده من که دارم دیونه میشم از این کار شما

آخه میشه کسی اینقدر بخشنده باشه

شما تهران تشریف دارید؟

خیلی دوست داشتم شما و تابلوهایتان را از نزدیک ببینم

ارادتمند شما

بابک

راستی صندوق پیامتان پر است لطفا" هم صندوق ارسال و هم دریافت را خالی فرمایید تا بتوانیم با شما ارتباط برقرار کنیم

با تشکر
              آقا بابک بی خودی صابون به دلتون نزنید من و آمن جلو تریمx-( قراره آقا کیوان یکیشو به منو آمن بده .واسه همینه صندوق پیام و خالی نمی کنه:-?
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

خب گفتم بیام یک پست اینجا بزنم بلکه کمی روحیه داغونمان برگردد سر جایش !

این تصاویر هنرمندی است که طرحهای عظیمی با قرقره های نخ رنگی ایجاد کرده . البته این طرحها را به صورت وارونه ایجاد کرده و جلوی هرکدام و با فاصله یک ذره بینی گذاشته که تصویر بزرگ را وارونه کرده و در مقیاس کوچک قابل نمایش میکند .

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

تابلو 9 : نیمکت

توضیح خاصی در مورد این تابلو ندارم. فقط نیمکت و بدنه درخت باکاردک کشیده شده است.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

صحنه هایی از پیرامون ما ولی از نوعی دیگر !

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

خلاقیت عکاسی با ماه‎

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

خلاقیت هنری با سی دی های سوخته

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

تابلو 10 : اسب قهوه ای

این تابلو را بر طبق سفارش انجام دادم. می بایست یک اسب قهوه ای پیشانی سفید در حال دویدن درچمنزار می کشیدم. تصویری ثابت از چنین اسبی و در چنین زاویه ای که مد نظرم بود پیدا نکردم پس ناچارا با مطالعه تعداد زیادی تصویر اسب و حرکت دست و پاهای آن و رنگبندی های گوناگون اسبها این مدل را طراحی کردم. در این نقاشی سعی کردم به ریز جزئیان دقت کنم مثل چشم اسب ، ماهیچه ها و انعکاس نور روی بدن اسب ، سایه های ایجاد شده در اثر حرکت دست و پاهای اسب در حال حرکت ، علفهای له شده در زیر سمهای اسب و ...
                          بعضی از دوستان این ایراد را به این تابلوی من وارد کردند که به جزئیات مناظر اطراف توجه کافی نداشتم. در عین پذیرش این واقعیت باید بگویم تفاوت تابلوها و نقاشی ها در همین مسائل است. با دقت در تابلوها می توان فهمید من به دنبال کشیدن تصاویر رئال نیستم چون از رنگهای تند و شاد استفاده میکنم. هدف منهم در این تابلو زوم و فوکوس روی اسب بود و مناظر پشت را صرفا بعنوان بک گراند در نظر داشتم چون اسب و جزئیات آن برایم مهم بود. این اولین تابلو من از یک موجود زنده بود و انتخاب اسب بعنوان اولین موضوع کمی برایم دلهره آور بود. میخواستم مطمئن باشم از پس آن بر می آیم.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

خلاقیت بسیار زیبا 0:-)
                            فقط نفهمیدم این خسوفه یا کسوف ؟! باید خسوف (ماه گرفتگی ) باشه چون آسمون هنوز روشنه.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

تابلو 11 : دنیای آبی

عدد 11 برای من مفهوم خاصی دارد. شاید تصادفی بود که تابلوی 11 من یک اثر متفاوتی از نظر خودم بشود!

مدتی بود چنین فضایی از زیر اقیانوس یا آکواریوم در ذهنم می چرخید البته ابتدا قصد داشتم این تابلو را به صورت کارتونی مانند تابلوی 5 نقاشی کنم که ساده تر از طبیعی آن بود اما قلم مو مسیر سخت را انتخاب کرد!

اینجا دنیای زیر آب من است ، بخشی از یک زندگی رنگارنگ زیر آب. گرچه تداعی کننده یک آکواریوم است اما این اسم را بر روی آن قرار ندادم چون همانطور که مشاهده می کنید تصویر همچنان از 2 طرف تابلو ادامه دارد و محدود نیست ، من از محدودیت و محیط های بسته خوشم نمی آید. گذاشته ام تا تصور ذهنی بیننده آزاد باشد و محیط را هر طور که مایل است بپذیرد.
                              در این تابلو جزئیات بسیاری را نقاشی کرده ام ، تقریبا در هر گوشه این نقاشی یک حیات با رنگ منحصر خودش را می بینید ، از مرجانها و صخره ها گرفته تا ماهی های کوچک و بزرگ. بینندگان که از نزدیک تابلو را دیده اند گفته اند تابلو 3 بعدی و برجسته و دارای عمق به نظر میرسد که البته در تصویر آن شفافیت و عمق به نظرم احساس نمی شود.
                              تصاویر زیادی از ماهیها را نگاه کردم و سرانجام این تعداد ماهی را برای دنیای خودم انتخاب کردم ،البته در هنگام ترسیم بعضی از ماهی ها حتی ناگهان تغییر نظر می دادم و به جایش ماهی دیگری می کشیدم یا اینکه یک ماهی را با رنگ بندی ماهی مشابه دیگری در طبیعت عوض می کردم. در ترسیم ها هم تمام سعی خود را کرده ام تا همزمان برجستگی و سایه روشن اجسام ، پولک ها و برجستگی های ماهی ها ، چشمهای ریز و خاص آنها، زاویه حرکت و فاصله آنها نسبت به عمق را به نمایش بگذارم.

تابلوهای قبلی ام را از نظر زمانی در بازه کوتاهی ترسیم می کردم اما برای این تابلوام حدود 2 ماه زمان صرف کردم و 3 بار طرح زمینه قبلی را حذف کردم تا آنچه مد نظرم بود کشیده شود.
                              نمی دانم کسی تا بحال چنین منظره ای ترسیم کرده است یا نه ، اما من بسیار از کار خود راضی هستم چون در طول ترسیم از این کار نهایت لذت را برده ام و اکنون که کارم پایان یافته است هر روز به اثری که خلق کردم می نگرم و به آرامش درونی ام می رسم.

برای دیدن تصویر در نمای بزرگ با کلیک سمت راست موس ، گزینه View Image را انتخاب کنید.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

تابلو 11 : دنیای آبی

عدد 11 برای من مفهوم خاصی دارد. شاید تصادفی بود که تابلوی 11 من یک اثر متفاوتی از نظر خودم بشود!

مدتی بود چنین فضایی از زیر اقیانوس یا آکواریوم در ذهنم می چرخید البته ابتدا قصد داشتم این تابلو را به صورت کارتونی مانند تابلوی 5 نقاشی کنم که ساده تر از طبیعی آن بود اما قلم مو مسیر سخت را انتخاب کرد!

اینجا دنیای زیر آب من است ، بخشی از یک زندگی رنگارنگ زیر آب. گرچه تداعی کننده یک آکواریوم است اما این اسم را بر روی آن قرار ندادم چون همانطور که مشاهده می کنید تصویر همچنان از 2 طرف تابلو ادامه دارد و محدود نیست ، من از محدودیت و محیط های بسته خوشم نمی آید. گذاشته ام تا تصور ذهنی بیننده آزاد باشد و محیط را هر طور که مایل است بپذیرد.
                                در این تابلو جزئیات بسیاری را نقاشی کرده ام ، تقریبا در هر گوشه این نقاشی یک حیات با رنگ منحصر خودش را می بینید ، از مرجانها و صخره ها گرفته تا ماهی های کوچک و بزرگ. بینندگان که از نزدیک تابلو را دیده اند گفته اند تابلو 3 بعدی و برجسته و دارای عمق به نظر میرسد که البته در تصویر آن شفافیت و عمق به نظرم احساس نمی شود.
                                تصاویر زیادی از ماهیها را نگاه کردم و سرانجام این تعداد ماهی را برای دنیای خودم انتخاب کردم ،البته در هنگام ترسیم بعضی از ماهی ها حتی ناگهان تغییر نظر می دادم و به جایش ماهی دیگری می کشیدم یا اینکه یک ماهی را با رنگ بندی ماهی مشابه دیگری در طبیعت عوض می کردم. در ترسیم ها هم تمام سعی خود را کرده ام تا همزمان برجستگی و سایه روشن اجسام ، پولک ها و برجستگی های ماهی ها ، چشمهای ریز و خاص آنها، زاویه حرکت و فاصله آنها نسبت به عمق را به نمایش بگذارم.

تابلوهای قبلی ام را از نظر زمانی در بازه کوتاهی ترسیم می کردم اما برای این تابلوام حدود 2 ماه زمان صرف کردم و 3 بار طرح زمینه قبلی را حذف کردم تا آنچه مد نظرم بود کشیده شود.
                                نمی دانم کسی تا بحال چنین منظره ای ترسیم کرده است یا نه ، اما من بسیار از کار خود راضی هستم چون در طول ترسیم از این کار نهایت لذت را برده ام و اکنون که کارم پایان یافته است هر روز به اثری که خلق کردم می نگرم و به آرامش درونی ام می رسم.

برای دیدن تصویر در نمای بزرگ با کلیک سمت راست موس ، گزینه View Image را انتخاب کنید.
                                کیوان جان واقعا" شاهکار بینظیریه

ممنون از گذاشتن تصاویر تابلوهای زیبایت

موفق و سلامت باشی

بهترینها را برایت آرزومندم

نظر

در حال کار...
                                X