to continue, please follow me on my page
آمن جان خودتو خسته نکن ؛ما یه ماه آزگاره کلی تعریف وتمجید می کنیم دریغ از یه بفرما ؛هر کی جای آقا کیوان بود یکی یه دونه یادگاری بهمون می داد![]()
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
to continue, please follow me on my page
قابل شماها رو ندارهولی کیه که بده !!
![]()
![]()
اتفاقا تا الان 3 تا از تابلوهامو بخشیدم! البته هر کدوم بنا بر دلایل انسان دوستانه
آمن جان اونهایی که میخوای بفرستی سراغ من رفیقام هستند!!![]()
![]()
گاهی من میرم سراغشون !!![]()
![]()
![]()
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
تابلو 7 : پلنگ
همانطور که گفتم این تابلو پشت بند تابلو قبل بود و با همان ایده و روش کشیدم. از این تابلو راضی نیستم چون تقریبا هیچکدام از دوستانم اصل مطلبی که مد نظرم بود را متوجه نشدند! جالب است که چشم پلنگ بیشتر جلب توجه کرد در حالیکه تنها قسمتی که اینجا برایم موضوعیت نداشت چشم بود و این نقص کار بنده را می رساند.
در حقیقت من اصلا هدفم کشیدن پلنگ نبود! بلکه میخواستم با کشیدن و حرکت قلم مو و ایجاد بافتهایی تار و پود مانند پلنگ را از درون تصویر تداعی و ایجاد کنم ، نه اینکه پلنگ را بکشم و بعد رنگ آمیزی کنم. دلم میخواست آثار حرکت قلم مو و رقص و پیچش آن در تار و پودها به چشم بیاید و مهم نباشد که چه تصویری خلق شده ، برای ترسیم هدفم لایه های زیادی در این تابلو و با حرکات مداوم قلم مو قرار دادم. همچنین من در اکثر تابلو هایم سعی میکنم اثری از نور یا بازتاب آنرا نمایش دهم . در اینجا نیز سعی کردم بخش بالای تصویر درخشندگی بازتاب دهد .
در نهایت روکش نهایی این تابلو را مانند تابلوی گل ابریشمی با ورنی براق پوشاندم تا رنگها بیشتر خودشان را بازتاب دهند.
در هر صورت این 2 تابلو تجربه خوبی بود برایم تا انواع ایده ها را امتحان کنم. نمی دانم که آیا بازهم از چنین روشی در تابلوهای آینده استفاده خواهم کرد یا نه ، ولی هیچوقت دوست نداشتم و ندارم که تنها یک سبک کار انجام دهم . اما قطعا در تابلوهای بعدی ام از تجربه ها استفاده بهتری خواهم کرد.
![]()
خالی از لطف نیست بعضی خلاقیتها در عرصه تکنولوژی و تجارت هم لابلای خلاقیتهای هنری نشون داده بشه
یک ساعت متفاوت که در لحظه های متفاوت اشکال گوناگونی میسازه !
![]()
میزهایی با طراحی هایی خلاقانه
![]()
ویرایش توسط بابک 52 : 2012/05/11 در ساعت 11:12
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
بابک جان شرمنده میکنید ، قابل شما را ندارد. البته این یکی از همان تابلوهایی است که به دلیلی آنرا به یک فرد بیمار بخشیدم و دیگر ندارم وگرنه تقدیمتان میکردم.
ایشاله یک روزی که فارغ از بازار و این حرفها شدم و وقت آزاد کافی داشتم بشینم واسه تک تک بچه های گل اینجا یک تابلو یادگاری بکشم.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)