صفحه 8 از 15 نخست ... 567891011 ... آخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 145

موضوع: خلاقیـتهای هنــــــــــری

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,028 بار در 10,087 ارسال
    خلاقیت هنری با سی دی های سوخته

2. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) کیوان آواتار ها
    تشکر شده 24,977 بار در 4,792 ارسال
    تابلو 10 : اسب قهوه ای

این تابلو را بر طبق سفارش انجام دادم. می بایست یک اسب قهوه ای پیشانی سفید در حال دویدن درچمنزار می کشیدم. تصویری ثابت از چنین اسبی و در چنین زاویه ای که مد نظرم بود پیدا نکردم پس ناچارا با مطالعه تعداد زیادی تصویر اسب و حرکت دست و پاهای آن و رنگبندی های گوناگون اسبها این مدل را طراحی کردم. در این نقاشی سعی کردم به ریز جزئیان دقت کنم مثل چشم اسب ، ماهیچه ها و انعکاس نور روی بدن اسب ، سایه های ایجاد شده در اثر حرکت دست و پاهای اسب در حال حرکت ، علفهای له شده در زیر سمهای اسب و ...
    بعضی از دوستان این ایراد را به این تابلوی من وارد کردند که به جزئیات مناظر اطراف توجه کافی نداشتم. در عین پذیرش این واقعیت باید بگویم تفاوت تابلوها و نقاشی ها در همین مسائل است. با دقت در تابلوها می توان فهمید من به دنبال کشیدن تصاویر رئال نیستم چون از رنگهای تند و شاد استفاده میکنم. هدف منهم در این تابلو زوم و فوکوس روی اسب بود و مناظر پشت را صرفا بعنوان بک گراند در نظر داشتم چون اسب و جزئیات آن برایم مهم بود. این اولین تابلو من از یک موجود زنده بود و انتخاب اسب بعنوان اولین موضوع کمی برایم دلهره آور بود. میخواستم مطمئن باشم از پس آن بر می آیم.

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

4. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

خلاقیت بسیار زیبا
    فقط نفهمیدم این خسوفه یا کسوف ؟! باید خسوف (ماه گرفتگی ) باشه چون آسمون هنوز روشنه.

6. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

تابلو 11 : دنیای آبی

عدد 11 برای من مفهوم خاصی دارد. شاید تصادفی بود که تابلوی 11 من یک اثر متفاوتی از نظر خودم بشود!

مدتی بود چنین فضایی از زیر اقیانوس یا آکواریوم در ذهنم می چرخید البته ابتدا قصد داشتم این تابلو را به صورت کارتونی مانند تابلوی 5 نقاشی کنم که ساده تر از طبیعی آن بود اما قلم مو مسیر سخت را انتخاب کرد!

اینجا دنیای زیر آب من است ، بخشی از یک زندگی رنگارنگ زیر آب. گرچه تداعی کننده یک آکواریوم است اما این اسم را بر روی آن قرار ندادم چون همانطور که مشاهده می کنید تصویر همچنان از 2 طرف تابلو ادامه دارد و محدود نیست ، من از محدودیت و محیط های بسته خوشم نمی آید. گذاشته ام تا تصور ذهنی بیننده آزاد باشد و محیط را هر طور که مایل است بپذیرد.
    در این تابلو جزئیات بسیاری را نقاشی کرده ام ، تقریبا در هر گوشه این نقاشی یک حیات با رنگ منحصر خودش را می بینید ، از مرجانها و صخره ها گرفته تا ماهی های کوچک و بزرگ. بینندگان که از نزدیک تابلو را دیده اند گفته اند تابلو 3 بعدی و برجسته و دارای عمق به نظر میرسد که البته در تصویر آن شفافیت و عمق به نظرم احساس نمی شود.
    تصاویر زیادی از ماهیها را نگاه کردم و سرانجام این تعداد ماهی را برای دنیای خودم انتخاب کردم ،البته در هنگام ترسیم بعضی از ماهی ها حتی ناگهان تغییر نظر می دادم و به جایش ماهی دیگری می کشیدم یا اینکه یک ماهی را با رنگ بندی ماهی مشابه دیگری در طبیعت عوض می کردم. در ترسیم ها هم تمام سعی خود را کرده ام تا همزمان برجستگی و سایه روشن اجسام ، پولک ها و برجستگی های ماهی ها ، چشمهای ریز و خاص آنها، زاویه حرکت و فاصله آنها نسبت به عمق را به نمایش بگذارم.

تابلوهای قبلی ام را از نظر زمانی در بازه کوتاهی ترسیم می کردم اما برای این تابلوام حدود 2 ماه زمان صرف کردم و 3 بار طرح زمینه قبلی را حذف کردم تا آنچه مد نظرم بود کشیده شود.
    نمی دانم کسی تا بحال چنین منظره ای ترسیم کرده است یا نه ، اما من بسیار از کار خود راضی هستم چون در طول ترسیم از این کار نهایت لذت را برده ام و اکنون که کارم پایان یافته است هر روز به اثری که خلق کردم می نگرم و به آرامش درونی ام می رسم.

برای دیدن تصویر در نمای بزرگ با کلیک سمت راست موس ، گزینه View Image را انتخاب کنید.

8. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار (27) بابک 52 آواتار ها
    تشکر شده 63,387 بار در 15,431 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کیوان نمایش پست ها
    تابلو 11 : دنیای آبی

عدد 11 برای من مفهوم خاصی دارد. شاید تصادفی بود که تابلوی 11 من یک اثر متفاوتی از نظر خودم بشود!

مدتی بود چنین فضایی از زیر اقیانوس یا آکواریوم در ذهنم می چرخید البته ابتدا قصد داشتم این تابلو را به صورت کارتونی مانند تابلوی 5 نقاشی کنم که ساده تر از طبیعی آن بود اما قلم مو مسیر سخت را انتخاب کرد!

اینجا دنیای زیر آب من است ، بخشی از یک زندگی رنگارنگ زیر آب. گرچه تداعی کننده یک آکواریوم است اما این اسم را بر روی آن قرار ندادم چون همانطور که مشاهده می کنید تصویر همچنان از 2 طرف تابلو ادامه دارد و محدود نیست ، من از محدودیت و محیط های بسته خوشم نمی آید. گذاشته ام تا تصور ذهنی بیننده آزاد باشد و محیط را هر طور که مایل است بپذیرد.
    در این تابلو جزئیات بسیاری را نقاشی کرده ام ، تقریبا در هر گوشه این نقاشی یک حیات با رنگ منحصر خودش را می بینید ، از مرجانها و صخره ها گرفته تا ماهی های کوچک و بزرگ. بینندگان که از نزدیک تابلو را دیده اند گفته اند تابلو 3 بعدی و برجسته و دارای عمق به نظر میرسد که البته در تصویر آن شفافیت و عمق به نظرم احساس نمی شود.
    تصاویر زیادی از ماهیها را نگاه کردم و سرانجام این تعداد ماهی را برای دنیای خودم انتخاب کردم ،البته در هنگام ترسیم بعضی از ماهی ها حتی ناگهان تغییر نظر می دادم و به جایش ماهی دیگری می کشیدم یا اینکه یک ماهی را با رنگ بندی ماهی مشابه دیگری در طبیعت عوض می کردم. در ترسیم ها هم تمام سعی خود را کرده ام تا همزمان برجستگی و سایه روشن اجسام ، پولک ها و برجستگی های ماهی ها ، چشمهای ریز و خاص آنها، زاویه حرکت و فاصله آنها نسبت به عمق را به نمایش بگذارم.

تابلوهای قبلی ام را از نظر زمانی در بازه کوتاهی ترسیم می کردم اما برای این تابلوام حدود 2 ماه زمان صرف کردم و 3 بار طرح زمینه قبلی را حذف کردم تا آنچه مد نظرم بود کشیده شود.
    نمی دانم کسی تا بحال چنین منظره ای ترسیم کرده است یا نه ، اما من بسیار از کار خود راضی هستم چون در طول ترسیم از این کار نهایت لذت را برده ام و اکنون که کارم پایان یافته است هر روز به اثری که خلق کردم می نگرم و به آرامش درونی ام می رسم.

برای دیدن تصویر در نمای بزرگ با کلیک سمت راست موس ، گزینه View Image را انتخاب کنید.
    کیوان جان واقعا" شاهکار بینظیریه

ممنون از گذاشتن تصاویر تابلوهای زیبایت

موفق و سلامت باشی

بهترینها را برایت آرزومندم
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

10. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید بابک 52 از ایشان تشکر کرده اند:

هنر نمایی شگفت انگیز با صفحه کاغذ

در تصاویر زیر، هنرنمایی با کاغذ را مشاهده می کنید.

12. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

نقاشی های دانشمند زیست شناس

یک دانشمند زیست شناسی با استفاده از تصاویر الکترونی تصاویر جالبی خلق می کند.

به گزارش «24»، گرگ دان مدرک دکترای زیست شناسی اعصاب خود را از دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا دریافت کرده است ولی بیشتر وقت خود را در زمینه نقاشی سبک آسیای شرقی متمرکز کرده است.

او در مسیر علاقه شخصی خود علوم کسب شده خود را نیز دخالت داده است و با استفاده از تصاویر گرفته شده از میکروسکوپ های الکترونی نقاشی های زیبایی خلق می کند.

وی با توجه به سبک نقاشی سومیئی ژاپن تصاویر و نقاشی های جذابی از رشته های عصبی انسان تهیه می کند.

در این نقاشی ها از همان رنگهای سنتی ژاپنی برای کشیدن اعصاب واقعی انسان استفاده می شود.

14. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

از آنجاییکه دیگر مرغ! دست نیافتنی شد بعضی دست به کار شدند و با پوست تخم مرغ ، مرغ ساختند!

16. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

با تخم مرغهایش هم اینچنین کردند!!

18. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

خلاقیت در طراحی جاکلیدی

جاکلیدی یکی از ابزارهای کاربردی زندگی امروزی است که سوژه طراحان و مخترعان قرار گرفته است.

به گزارش «24»، جاکلیدی یکی از ابزارهای کاربردی زندگی امروزی است که سوژه طراحان و مخترعان قرار گرفته است:

20. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 8 از 15 نخست ... 567891011 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع