صفحه 12 از 32 نخست ... 2910111213141522 ... آخرین
نمایش نتایج: از 111 به 120 از 319

موضوع: زرين معدن آسيا ( فزرين )

عضو فعال amir2003 آواتار ها
    تشکر شده 6,244 بار در 1,084 ارسال
    امروز هم آمار اومد سهامدار حقیقی 360 هزارتا عرضه کرد و بقیه بازار 144 هزارتا یعنی برای 23 نفر فروشنده متوسط 6000 عدد یعنی هنوز فروشنده با میانگین پایین و به اصلاح خیلی خرد تو بازاره.اکثر صفها امروز عرضه میشد اما فزرین جانانه ایستادگی کرد.باید ببینیم سهامدار عمده چه نقشه ای برای سهم داره دو تا سوال پیش میاد.
    1:میخواد جلو رشد را بگیره :که براحتی میتونست صفو زودتر از اینها عرضه کنه با توجه به اینکه سهام مدیریتی شرکت دستشه هیچ مشکلی نداشت اما اینکار رو نکرد
    2:می خواد از این فرصت افزایش سرمایه استفاده کنه و با این صف و رشد قیمت پی به ای پایین سهمو با سایر همگروهیاش همسان کنه مثل کبافق و کاما که باید دو روز دیگه بازار رو رصد کنیم اما شواهد از عزم سهامدار عمده برای رشد قیمت حکایت داره .با توجه به تعدیلی که تا آخر مهر بعد از افزایش سرمایه به سازمان ارائه میشه رشد و اصلاح پی به ای انجام میشه.امسال سال شرکت در مجامع است فراموش نکنید.باید قیمت این سهم حوالی 2000 تومان باشه با سود حداقل 300 تومانی نه این قیمت 1100 تومانی .حال می خواد قبل مجمع به این قیمت برسه چه بهتر و گرنه این راه رو باید بره .
    بریم سراغ نمودارها:

1:نمودار تعدیل شده:
    در این نمودار مقاومت 1100 خیلی مهم بود که سهم با قدرت از اون عبور کرد .باید توجه کرد که این مقاومت کمی از قله 1200 تاریخی سهم نمیاره و احتمال میدم اگر حدسم درست باشه سهامدار عمده در صورت عرضه در لحظه های ابتدایی دوباره سهمو صف کنن و اونوقته که باید به 1600 هدف الگوی فنجان سلام کرد

2:نمودار تعدیل نشده یا خام:
    یک کنج رو نشون میده که اتفاقا سقف اون میشه 1100 که اونو رد کرده و میبینیم تمام مقاومتها شکسته شده و مونده 1200 که فردا بهش برخورد میکنه .قدرت خریدارها و رشد شارپ سهم نشون از عطش بازار میده برای خرید. دو دستی سهمتون رو بچسبید

شاید فردا فرصت خرید باشه.البته شاید
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر فعال arak_bourse آواتار ها
    تشکر شده 10,656 بار در 3,287 ارسال
    اميرخان خداكنه فقط يه فرصت خريد بده. اين سهم آنقدر جذاب شده كه دوست دارم ازش بخرم.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید arak_bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال ali30 آواتار ها
    تشکر شده 6,546 بار در 1,669 ارسال
    فزرین که بعد از فاسمین در رتبه دوم سهمیه خاک از معدن انگوران و همچنین رتبه دوم تولید کنسانتره سرب و روی می باشد با سرمایه فعلی 6 میلیارد تومانی قصد افزایش سرمایه 12 میلیارد تومانی و 200 درصدی از محل آورده در جهت تأمین سرمایه¬گذاری مورد نیاز جهت تولید محصولات جدید را دارد.
    تا پایان امسال سرمایه شرکت به 18 میلیارد تومان می رسد و برای سال آتی نیز قصد افزایش سرمایه 12 میلیارد تومانی را دارد با این شرایط تا پایان سال 93 سرمایه شرکت به 30 میلیارد تومان می رسد یعنی 5 برابر سرمایه فعلیاگر این افزایش سرمایه ها اعمال شود فروش خالص شرکت در سال 93 به 101 میلیارد تومان می رسد و اگر اجرا نشود 84 میلیارد تومان خواهد شد.فروش فعلی برای سال مالی 92 حدودا 67.2 میلیارد تومان می باشدبرای سال های 94 و 95 نیز فروش با فرض عدم افزایش سرمایه به ترتیب 105 و 131 میلیارد تومان و با فرض افزایش سرمایه به 154 و 200 میلیارد تومان خواهد رسیددر کل با فرض عدم افزایش سرمایه کل فروش 4 سال آینده شرکت به 485 میلیارد تومان و با فرض افزایش سرمایه به 715 میلیارد تومان خواهد رسید بنابراین این افزایش سرمایه ها شرکت را در موقعیت مناسبی قرار می دهد.با این افزایش سرمایه محصولات جدیدی نیز نظیر اکسید سرب ،اکسید روی سولفات سرب و سولفات روی به محصولات شرکت از سال های بعد اضافه خواهد شد

6. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید ali30 از ایشان تشکر کرده اند:

با سلام خدمت دوستان و سهامداراه فزرین
    امروز سهامدار عمده عرضه نکرد یعنی فرضیه دوم بالا که اشاره کردم رو میتونید قطعی بدونید.سهامدارعمده با روند در اینجا دوست شده.پس خیالم از سهامدارهای عمده بالای یک درصد راحت.میمونه زیر یک درصد اگر بخواد شیزونی کنه برفرض مثال با این حجمهای اینروزهای فزرین که داره میشه یک لقمه فقط یک لقمه نه بیشتر.
    امروز از نیشابور البته توسط کارگزارهای شهرهای مشهد و نوشهر چون ارتباط دیتای نیشابور تا ساعت 14 بکل قطع بود تعداد بالا خرید شد . من فردا در روند عبور از 1200 با یک اردر پرحجم در خدمت فروشندگان هستیم.
    واما تکنیکال سهم:
    اینجا میتونیم یک نکته آموزشی رو ببینیم اگر کنج سقف را سوراخ کرد به روند پر قدرت صعودی احترام بگدارید و با روند همراه شوید.من از استوکاستیک 80.3.3 در اکثر تحلیلهام در سهمهای مختلف استفاده میکنم و کاملا تجربی بوده و دوستان میتونن پیش بینی این اندیکاتور را در روندهای صعودی در سهمهای مختلف ببینند.و اما در فزرین که برای من شکست خط 20 یعنی روند صعودی ملایم و شکست خط 80 یعنی روند صعودی پرقدرت رو میتونید مشاهده کنید .در دفعه قبل که خریدارها اینقدر هم قدرت نداشتن با شکست مرز 80 سهم تونست حوالی 34 درصد رشد کنه و فردا اگر روند مثبت همینطور به سهم دیکته شود مرز 80 برای بار دوم میشکنه ومیتونیم به هدف 1600 قبل از افزایش سرمایه در کوتاهترین زمان ممکن امیدوار باشیم.

خریداران امروز برندگان فردا هستن.
    این صفحه را بعد افزایش سرمایه میارم بالا تا دوباره ببینیم .دوستان نگران ورود و خروج کسی نباشید سهم خوب اونم با این ای پی اس و این صاحب قدرتمند راه خودش رو پیدا میکنه و همه محکوم به تبعیت از روند هستند ولا غیر.
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال ata007 آواتار ها
    تشکر شده 31,931 بار در 5,976 ارسال
    یادش بخیر زمانی که پارسال تاپیک این سهم رو ایجاد کردم حوصله نداشتم واس خاطر اون یه شکلک ناراحت عنوانش کردم

راستی دوستان افزایش سرمایش چند % بود؟ از چه محلی؟

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ata007 از ایشان تشکر کرده اند:

اميرخان سلام
    فكر ميكني فردا اول وقت اين سهم روي منفي معامله باشه؟

12. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید arak_bourse از ایشان تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط arak_bourse نمایش پست ها
    اميرخان سلام
    فكر ميكني فردا اول وقت اين سهم روي منفي معامله باشه؟
    من با معاملات امروز حدس میزنم اگر با صف 500 تایی باز نشه همون اول رنجهای مثبت از حوالی 3+ نمیزاره بیاد پایینتر.
    "دیوید ویسکات"

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال داود آواتار ها
    تشکر شده 1,897 بار در 344 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir2003 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان و سهامداراه فزرین
    امروز سهامدار عمده عرضه نکرد یعنی فرضیه دوم بالا که اشاره کردم رو میتونید قطعی بدونید.سهامدارعمده با روند در اینجا دوست شده.پس خیالم از سهامدارهای عمده بالای یک درصد راحت.میمونه زیر یک درصد اگر بخواد شیزونی کنه برفرض مثال با این حجمهای اینروزهای فزرین که داره میشه یک لقمه فقط یک لقمه نه بیشتر.
    امروز از نیشابور البته توسط کارگزارهای شهرهای مشهد و نوشهر چون ارتباط دیتای نیشابور تا ساعت 14 بکل قطع بود تعداد بالا خرید شد . من فردا در روند عبور از 1200 با یک اردر پرحجم در خدمت فروشندگان هستیم.
    واما تکنیکال سهم:
    اینجا میتونیم یک نکته آموزشی رو ببینیم اگر کنج سقف را سوراخ کرد به روند پر قدرت صعودی احترام بگدارید و با روند همراه شوید.من از استوکاستیک 80.3.3 در اکثر تحلیلهام در سهمهای مختلف استفاده میکنم و کاملا تجربی بوده و دوستان میتونن پیش بینی این اندیکاتور را در روندهای صعودی در سهمهای مختلف ببینند.و اما در فزرین که برای من شکست خط 20 یعنی روند صعودی ملایم و شکست خط 80 یعنی روند صعودی پرقدرت رو میتونید مشاهده کنید .در دفعه قبل که خریدارها اینقدر هم قدرت نداشتن با شکست مرز 80 سهم تونست حوالی 34 درصد رشد کنه و فردا اگر روند مثبت همینطور به سهم دیکته شود مرز 80 برای بار دوم میشکنه ومیتونیم به هدف 1600 قبل از افزایش سرمایه در کوتاهترین زمان ممکن امیدوار باشیم.

خریداران امروز برندگان فردا هستن.
    این صفحه را بعد افزایش سرمایه میارم بالا تا دوباره ببینیم .دوستان نگران ورود و خروج کسی نباشید سهم خوب اونم با این ای پی اس و این صاحب قدرتمند راه خودش رو پیدا میکنه و همه محکوم به تبعیت از روند هستند ولا غیر.
    سلام دوستان

یه مطلبی درخصوص سهامداره عمده عرض کنم واون اینکه توزرین معدن سهامدار عمده مفهوم نداره همه اشخاص چه حقیقی وچه حقوقی که اساماشونو تو

لیست بالای یکدرصد میبینیم همش خلاصه میشه به آقای ا.ج ،100%سهام متعلق به ایشونه حرف اول وآخروایشون میزنه وشخصیت خیلی جالبی داره حتما

سهامداراعزیز تو مجمع شرکت کنن وبا ایشون آشنا بشن مطمئن باشین ایشون دنبال منافع وسود بیشتره وکاری میکنه تا از فاسمین بزنه جلو البته زمان میبره

ولی این کارو میکنه چون مدیر فوق العاده توانمندی هستش فوق العاده ،البته دوستاشتنی وعصبانی

16. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید داود از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 225 بار در 97 ارسال
    با سلام خدمت دوستان عزيز :
    همانطور كه مشاهده شد مقاومت مهم 1200 رو به راحتي گذروند . حال اينكه يه مقاومت رواني بسيار سبك روي 1250 داره كه اصلا نبايد بهش فكر كرد چون فردا راحت ازش عبور مي كنه .
    خبر موثق اينكه براي فردا صبح خريدار ميلياردي متقاضي ورود به سهمه .
    سهامداران سهم باهاش تا پله 1600 باشيد تا بعدش .
    خريداران هم اول صبح سفارش رو بزارند تا اگه قسمت شد تو شادي بقيه دوستان سهيم باشند .

شاد و پر سود باشيد .

18. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید jey53 از ایشان تشکر کرده اند:

اميرخان با فزرين بريم مجمع يا روي 1600 بفروشيم.؟

20. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید arak_bourse از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 12 از 32 نخست ... 2910111213141522 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)