صفحه 15 از 32 نخست ... 51213141516171825 ... آخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 319

موضوع: زرين معدن آسيا ( فزرين )

عضو فعال amir2003 آواتار ها
    تشکر شده 6,244 بار در 1,084 ارسال
    خوب بهتر ببینیم شرکت تو این اصلاحیه که بورس بهش گیر داده بود چیکار کرده
    1:دلار را با ارز مبادله ای اعلام کرده 2580 تومان یعنی حدود 450 تومان اختلاف با بازار آزاد اینو داشته باشین
    2:اعلام کرده با 30 درصد ظرفیت داره کارخونه کار میکنه که این باعث میشه بهای تمام شده بالا بره و حاشیه سود بیاد پایین .خوب حالا میتونین فردا به کارخونه تماس بگیرید و از اپراتور خواهش کنید که به اتاق کنترل تولید تلفن رو ارتباط بدن تا ببینید فقط در ماه گذشته افزایش یک خط تولید کنستانتره به مقدار 6 تن در ساعت داشته اند از اول آبان این خط استارت شده
    3:با مصوبه دیروز دولت دوباره معافیت مالیاتی صادرکنندگان برقرار شده و با توجه به اینکه شرکت در ششماهه اول شمش روی را انبار کرده طبعا" صادراتش در ششماهه دوم انجام میشه مثل پارسال.
    4:این عکس زیر رو نگاه کنید از گزارش مالی آخری که امروز فرستاده .آیا شما از تولید ششماهه اول و پیش بینی ششماهه دوم استنباط کاهش تولید رو میکنید

و اما واقعیت ماجرا:
    احتمالا تو این هفته جمیلی میره برای پستهای بالاتر در اتاق بازرگانی ایران نامزد بشه امروز نهاوندیان رسما خداحافظی کرد و این مرد یعنی صاحب شرکت فزرین قدرتمند تر میشه و این برای شرکت خودش یعنی فزرین میتونه یه امتیاز عالی باشه که سهامداران بلند مدتی اونو لمس میکنن.
    اوایل دیماه تعدیل با اهمیت شرکت اعلام میشه با سود حوالی 100 تومان با گزارش فروش بخشی از محصولات شمش انبار شده و سهم روند صعودی خود را برای رسیدن به هدف 1000 تومان دوباره آغاز میکنه و یک تعدیل هم در اواخر اسفند با گزارش افزایش تولید و کاهش بهای تمام شده و تسعیر ارز اعلام میشه.ودر ابتدای اردیبهشت این سهم نمیتونه کمتر از 1200 تومان باشه و سود اعلامی با توجه پایان سال مالی حوالی 140 تومان میشه.
    کف قیمتی سهم حوالی 500 تومانه و میتونه قیمتهای پایینتر ورود به سهم را جداب و بدون ریسک کنه.

امیدوارم همه دوستان بتونن تو سهم سود خوبی سیو کنن ولی برد اصلی در این سهامهای بنیادی با کسانی است که حداقل دید میان مدتی دارن.
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر ویژه بورسی rajabnejad آواتار ها
    تشکر شده 15,810 بار در 3,911 ارسال
    پیش بینی سود هر سهم فزرین

شرکت زرین معدن آسیا اولين پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به سال مالي 92 را با سرمايه 000ر60 ميليون ريال ، مبلغ 1804 ريال و بر اساس جدیدترین پیش بینی با سرمايه 000ر180 ميليون ريال مبلغ 601 ریال اعلام نموده است . این درحالیست که تغییر ایجاد شده به علت افزایش سرمایه شرکت می باشد.

نکات قابل توجه در گزارش به شرح زیر می باشد:

1- شرکت اعلام نموده است که براي سال مالي 92 در خصوص محصولات کنسانتره سرب و کنسانتره روي به ترتيب در سطح 11 و 36 درصد ظرفيت اسمي فعاليت خواهد کرد.شرکت دلايل فعاليت نامناسب نسبت به ظرفيت اسمي را ارائه ننموده است .
    2- با توجه به گذشت 6 ماه از فعاليت شرکت ليکن درصد پوشش فروش و بهاي تمام شده به ترتيب 33 و 26 درصد مي باشد.لازم به ذکر است درصد پوشش فروش تا تاريخ 12/08/92 در حدود 49 درصد مي باشد .
    3- شرکت در اولين پيش بيني سال مالي 92سهم صادرات خارجي را از کل فروش حدود 41 در نظر گرفته است در حاليکه براي دوره 6 ماهه سهم مذکور 16درصد مي باشد .
    4- طبق جدول صورت منابع و مصارف ارزي نرخ برابري ارز براي دوره 6 ماهه منتهي به 31/06/92 مبلغ 848ر25 ريال بوده است در حاليکه در اولين پيش بيني سال مالي 92 مبلغ 435ر30ريال در نظر گرفته شده است

5- شرکت عمده دلايل کاهش درصد حاشيه سود 6 ماهه دوم برآوردي براي سال 92 را نسبت به 6 ماهه واقعي را پيش بيني افزايش 10 درصد ی نرخ تبديل دلار به ريال در بهاي خريد مواد اوليه خاک و عدم صدور مجوز افزايش 10 درصد در بهاي فروش کنسانتره اعلام نموده است .
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rajabnejad از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 475 بار در 50 ارسال
    سود سال 91 را داد؟

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید sohrab329 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 216 بار در 86 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab329 نمایش پست ها
    سود سال 91 را داد؟
    سلام دوست عزیز چطوری و چگونه سود را گرفتید...

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید nazer از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر فعال arak_bourse آواتار ها
    تشکر شده 10,656 بار در 3,287 ارسال
    امیرخان سلام
    اقا تکنکیالی حمایت سهم روی این قیمت بازشدن کجاست؟
    به نظرتون سهم رو نگه داریم؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید arak_bourse از ایشان تشکر کرده است:

عضو جدید
    تشکر شده 5 بار در 4 ارسال
    سلام دوستان سهام حق تقدم فزرین چه زمانی میشه معامله کرد ؟//

12. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید saeednaeimi1364 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 475 بار در 50 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazer نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز چطوری و چگونه سود را گرفتید...
    سلام. من نگرفتم. دیدم خیلی وقته خبری نیست. گفتم شاید اعلام کرده ما خبر نداریم.

14. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید sohrab329 از ایشان تشکر کرده است:

خوب دوستان اولین محموله صادراتی به تناژ1000تن و به ارزش 6میلیارد و دویست میلیون تومان از گمرک بندر شهید رجایی به مقصد امارات بارگیری میشه و جالبترش اینه که تولید شرکت از شمش روی که قرار بوده 1500 تن برای سال 1392 باشه از 2050 تن عبور کرده یعنی در تولید استراتژیک شرکت یعنی شمش روی با ارزش افزوده 30 درصد تا الان 36 درصد تعدیل تولید داریم و قراره شرکت کنستانتره روی و سرب را هم طی این ماه به صادراتش به دبی اضافه کنه .قیمت محصولات هم توافق شده بر اساس قیمت بورس lme + یک ضریب K که قیمت محصول را بالاتر میبره و بر اساس نرخ دلار بازار آزاد به حساب شرکت در ایران واریز کنند.صادرات هم که فعلا از مالیات معاف شد و ضمانتهای صادراتی هم لغو .همه چیز داره مهیا میشه برای یک شروع طوفانی.امروز حوالی 420 تومان روی حق فزرین فروشنده را دعا کردم راضی بودم تا 435 خرید کنم و اردرها هم آماده بود و رنج اول هم با 35000 تا 435 شروع کردم چیکار کنم یا دوست داشتن من بیشتر ضرر نکنم یا .... انشاالله هرجا میرن پرسود باشن
    راستی بازارهای جهانی هم در پی گزارش مارکت واچ در مورد کاهش نرخ بیکاری آمریکا مثبت خوبی شدن و یک گزارش از بانک بارکلیز هم جالبه بخونید این سه ماه را تا اسفند با گروه روی بمونید مطمنا" ضرر نمیکنید:
    افزایش قیمت فلزات اساسی تا سه ماه آینده
    بانک مشهور بارکلیز در گزارشی اعلام کرد که بهبود وضعیت تولیدات صنعتی و انتشار چند گزارش مثبت از سوی اقتصادهای بزرگ و کوچک جهان در هفته های اخیر مبنی بر بهبود وضعیت تولیدات کارخانه ای می تواند حمایت خوبی را از بازار فلزات پایه به ارمغن آورده و همین امر نیز منجر به تحرک قیمتی در بازار این محصولات شود.

بانک مشهور بارکلیز در گزارشی اعلام کرد که بهبود وضعیت تولیدات صنعتی و انتشار چند گزارش مثبت از سوی اقتصادهای بزرگ و کوچک جهان در هفته های اخیر مبنی بر بهبود وضعیت تولیدات کارخانه ای می تواند حمایت خوبی را از بازار فلزات پایه به ارمغن آورده و همین امر نیز منجر به تحرک قیمتی در بازار این محصولات شود.

بنا به گزارش نمابورس بر طبق این تحلیل در هفته های اخیر شاهد کاهش سطح مازاد عرضه در بازار فلزات اساسی بوده ایم و با توجه به گزارشات مثبت تولیدات کارخانه از سوی کشورهای مختلف می توان استنتاج کرد که وضعیت تقاضا برای این محصولات در حال رشد بوده و همین امر می تواند شکاف میان عرضه و تقاضا در سال 2013 را کاهش دهد.

بر این اساس در پی انتشار گزارشات اقتصادی مثبت تولیدات کارخانه ای از سوی اقتصادهای پیشرفته و نوظهور جهان، شاهد افزایش ملموس ثبت سفارشات جدید در بازار فلزات اساسی از ماه گذشته تا کنون بوده ایم که همین امر چشم انداز تقاضا برای محصولات مذکور را بسیار روشن تر از گذشته ساخته است.

تحلیلگران بارکلیز اعتقاد دارند که روند رو به رشد تولیدات صنعتی در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت و همین امر منجر به رشد بیش از پیش تقاضا و تحرکات قیمتی در بازار فلزات اساسی در سه تا شش ماه آتی خواهد شد.

در گزارش بارکلیز تصریح شده این تصورکه تقاضا برای فلزات اساسی در سال 2013 ضعیف بوده، تصوری کاملا اشتباه به حساب می آید چرا که بر طبق آمارهای موجود، سطح تقاضا در فصل ابتدایی سال چندان دلچسب نبوده اما از فصل دوم سال همواره شاهد رشد مصرف این محصولات بوده ایم. گفتنی است که نرخ رشد تقاضا برای فلزات اساسی در ماه های اخیر بالغ بر هشت درصد بوده است.

شایان ذکر است که کارشناسان این موسسه مالی مشهور بر این اعتقاد هستند که عدم تغییر محسوس قیمت در بازار فلزات اساسی در سال جاری ناشی از تقاضای ضعیف این محصولات نبوده بلکه توسعه محسوس ظرفیت تولیدی در چهارسال اخیر و عرضه قابل ملاحظه محصولات مذکور به این روند قیمتی ضعیف دامن زد است.
    منبع :نما بورس
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

عضو عادی KEYAN5533 آواتار ها
    تشکر شده 493 بار در 181 ارسال
    سلام آقا امیر من چند مدتی هست پیش بینی های شمارو رصد میکنم ومیبینم دقیق درست در میان
    مقداری نقدینگی 20 ت تا شب عید دارم ومیخواستم خرید داشته باشم فردا یا پس فردا میشه لطف کنیدسهمی رو براخرید تو این بازه به من معرفی کنید ؟(البته ببخشید این بی ادبی من رو)توچه قیمتی وبا چه حد ضرری؟
    با سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط KEYAN5533 نمایش پست ها
    سلام آقا امیر من چند مدتی هست پیش بینی های شمارو رصد میکنم ومیبینم دقیق درست در میان
    مقداری نقدینگی 20 ت تا شب عید دارم ومیخواستم خرید داشته باشم فردا یا پس فردا میشه لطف کنیدسهمی رو براخرید تو این بازه به من معرفی کنید ؟(البته ببخشید این بی ادبی من رو)توچه قیمتی وبا چه حد ضرری؟
    با سپاس
    شما لطف دارید دوست عزیز
    من فعلا حوالی 1000 کرمانشا و فزرین حق تقدم حوالی 430 به دید سه ماهه و بازدهی 50 درصدی را پیش بینی میکنم .البته حق فزرین تا اوایل بهمن مهلت داره و فکر کنم میتونه براحتی تا حوالی 550 برسه که میشه حدود 40 درصد .وتوشه بعد از آزاد شدن حق ها میتونه هدف 550 را پیش رو داشته باشه و اما یک سهم ریسکی که خودم میخرم کلوند خرید حوالی 400 و خرید حق حوالی 290 تومان عالیه اما باید بازیش شروع بشه تا یه ششماهی صف بمونه
    "دیوید ویسکات"

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 15 از 32 نخست ... 51213141516171825 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)