خوب دوستان معاملات امروز هم خیلی عالی بود تو نمودار فزرین الگویی داره شکل میگیره که میتونه مزد سهامداری دوستان را تو این سهم بخوبی بده این الگو چیزی نیست جز الگوی پرچم یه حجم خوب در مثبت فردا و تثبیت بالای 590 میتونه نوید شکست 615 یعنی همون قله تاریخی سهم در نمودار تعدیل شده را بهمراه داشته باشه .امیدوارم از این اکازیونی که این روزها تو یکسری از سهمها بوجود آمده مثل همین فزرین و حقش و یا کلوند و حقش کمال استفاده را برده باشید.هدف این پرچم میدونید چنده؟ ... 1120 تومان
راستی معاملات بعد از بازگشایی سهمو نگاه کنید پی به خشک شدن سهم میبرید البته حق هم بخاطر تعداد بیشتر نمیتونه بیشتر از این لنگر بندازه .سهم فزرین مثل بالنی شده که با خالی کردن تعدادی از سهامداران قبلی سبک شده و باید بسمت بالا حرکت کنه
تعداد سهام معامله شده در 16 روز کاری روی سهم تقریبا 6 میلیون سهم با میانگین 550 تومان بوده و اگر شناور سهمو همون 8 میلیون بدونیم میبینیم چقدر نزدیک شدیم به آزاد شدن فنر این سهم .حق سهم هم حدود 3 میلیون البته کمی کمتر با میانگین 420 تومان معامله شده و کف خوبی روی 420 ساخته .(دست فروشندگان درد نکنه )حجم زیادی از این حقها نصیب من و تعدادی از دوستانم شد با 10 درصد زیر ارزش واقعی آخه برای کسی که میخواد هدف این الگو را ببینه سهم با حق فرقی نداره باید مجمع بعدی با سهم بود تا بتونید شکوفایی سهمو ببینید.امسال هرچی با سهمهای بنیادی بودم با حقهاشون کلی سود کردم .حقهای جایزه وتوشه و حق معامله نشده فخاس عالی بودن ببینم این چیکار میکنه.قیمتهای جهانی هم که عالی بودن تا تعطیلات چینیها فکر کنم قیمتها صعودی باشه .
این الگوی پرچم فزرین:
اینم قیمتهای جهانی:
سرب:
روی:
![]()